Şimdi Ara

THE LAST OF US PS3/PS4 TROPHY REHBERİ [ANA KONU] (7. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
334
Cevap
19
Favori
20.888
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
18 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 56789
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • For emergencies only bu tropy kazanamıyorum neden olabilir?

5 alet çantasını da buldum
  • quote:

Orijinalden alıntı: JazHoyt

For emergencies only bu tropy kazanamıyorum neden olabilir?

Tüm silahlarınızı fullemeniz gerek.

quote:

Tüm silahları yükseltin .
  • quote:

Orijinalden alıntı: *DeviantART

quote:

For emergencies only bu tropy kazanamıyorum neden olabilir?

Tüm silahlarınızı fullemeniz gerek.

quote:

Tüm silahları yükseltin .

hiç içeriğe bakmamıştım

oyunu bitirince videodan tropylere devam ediyordum :)
  • Avcı ve ateş böceği olarak bitirmek ne kadr zaman alıyor
    Sadece bu iki trophy kaldi

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Avcı ve ateş böceği olarak bitirmek ne kadr zaman alıyor

zaman olarak değil de bu iki trophy nasıl alınıyor ?
  • quote:

30-35 saat.
  • Oyunu toplam 6 keremi bitirmemizi istiyorlar anlamadım?

• quote:

Nede oynadığına bağlı biraz en kısa erzak baskını en uzun sorgulama sürüyor genelde.ben avcı olarak genelde sağ kalanlarda 12-13saate falan bitirdim.

Tropy kasan biri değilim ama kasacak olanların emeği boşa gitmesin diye şunuda yazayım.görevler var kolay olsun diye 10.haftadan sonra hediye eşyayı seçtim ben.12. Haftada oyundan birden herkes çıktı teke karşı 4 kaldım.hediye verecek kimse kalmadı oyunda saklandım kaçtım birileri takıma gelsin diye ama sistem kimseyi atamadı.oyundan çıkarsan tüm kazandıkların boşa gidiyor bende yapacak bişey yok artık diye modemi kapatıp açtım son oyunumu saymadı tekrar başlayıp altın kupayı kaptım yoksa tüm emekler çöpe gidiyordu

• Her oyunda bir iki tane dangalakça Trophy olmak zorunda mı yahu? Multiyi zorla oynattırmak için iki tane Trophy koymuşlar, evlere şenlik! Yok efendim 12 Hafta dayanacaksın, olmadı bir daha dayan. Tomb Raider'da da vardı böyle bir olay, 60lvl mi ney istiyordu...
  • Oyun ici metinlerde turkce olaydi iyidi :)

• quote:

Orijinalden alıntı: Karıncayiyen Yiyen Adam

Oyunu toplam 6 keremi bitirmemizi istiyorlar anlamadım?

Gerçekçi dahil tüm zorluk seviyesi trophylerini oyunu 2 kez bitirerek alabilirsiniz.

İlk önce oyunu en kolay seviyede bitirin.
    Bitirdikten sonra herhangi bir zorluk seviyesi seçip "New Game+" ile yeni oyuna başlayın.
    İlk bölümü bitirin, 2. bölüm başladıktan sonra (20 yıl sonra) oyunu kaydedip ana menüye dönün.
    Bölüm seçme ekranında girip ilk bölümü seçin, zorluğu "Gerçekçi" olarak ayarlayın ve ilk bölümü tekrar bitirin.
    Tüm bölümleri gerçekçi seviyesinde bitirince toplamda 9 trophy otomatik olarak açılacaktır.

NOT: Bu dediğim yöntem PS3 sürümü 1.07 güncellemesi ile sorunsuz çalışıyor.

• quote:

Orijinalden alıntı: -Mudvayne-

quote:

Nede oynadığına bağlı biraz en kısa erzak baskını en uzun sorgulama sürüyor genelde.ben avcı olarak genelde sağ kalanlarda 12-13saate falan bitirdim.

Tropy kasan biri değilim ama kasacak olanların emeği boşa gitmesin diye şunuda yazayım.görevler var kolay olsun diye 10.haftadan sonra hediye eşyayı seçtim ben.12. Haftada oyundan birden herkes çıktı teke karşı 4 kaldım.hediye verecek kimse kalmadı oyunda saklandım kaçtım birileri takıma gelsin diye ama sistem kimseyi atamadı.oyundan çıkarsan tüm kazandıkların boşa gidiyor bende yapacak bişey yok artık diye modemi kapatıp açtım son oyunumu saymadı tekrar başlayıp altın kupayı kaptım yoksa tüm emekler çöpe gidiyordu

ateş böceği olarak 10. haftadayım 60 popülasyonum var ilk tropy alacağım glb :D

Yalnız bu hediye vermeyi çözemedim.3 tane eşya oluşturduktan sonra mı hediye etmeye izin veriyor?

• Multisi adamı deli ediyor ama adamlar orada bile takım oyunu yapmaya zorlamış bizi.Bu çok güzel bir olay bence.Neticede bu olay bf4'te de var.Last of us'ın multisinde tek takıldığınızda yaşama şansınız sınırlı.Adamlar bi sis bombası atıyor giriyorlar direk.Zaten oynadıkça anlayacaksınız oynanışı vs sonra bir bakmışsınız sizde onlar gibi oynuyorsunuz.Klan olayı güzel olmuş bence.Açıkcası adamlarım hastalanınca ya da aç kalınca üzülüyorum.
  • JazHoyt J kullanıcısına yanıt
    Evet hocam öyle 3. Oluşturalan hediyeden sonra rasgele bişey veriyorsun.En garanti görev bu diğerlerinde birden rambonun biri çıkıyor dağıtıyor ortalığı

• avcı olarak bitirdim

şimdi ateş böeği kaldı sadece

10 saat sonra kurtuluyorum bu oyundan :D
  • geriye sadece hunter ile firefly kupaları kaldı. zaman lazım onlara da
  • JazHoyt J kullanıcısına yanıt
    + da oynarken biraz daha mı zor oluyor afetzede bile zorladı beni + ya yemiyor

• quote:

+ afetzedeyi çok hızlı bitirdim daha mi zor anlamadım :) silah geliştirme adamın ozellikleri geliştirme çok ise yaradı

• quote:

quote:

+ afetzedeyi çok hızlı bitirdim daha mi zor anlamadım :) silah geliştirme adamın ozellikleri geliştirme çok ise yaradı

bitirdikten hemen sonra evet hızlı geliyor. nerede nasıl davranacığını daha iyi anlıyorsun.
  • quote:

+ Daha kolay oluyor çünkü silah ve kişisel yükseltmelerin kalıyor.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: önceki 56789
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.