Şimdi Ara

THE LAST OF US PS3/PS4 TROPHY REHBERİ [ANA KONU] (6. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
334
Cevap
19
Favori
21.067
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
18 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 45678
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: mtrlw220

Oyun yarın elime ulaşacak. Platini sevdiğim her oyunda zorlarım. Bu oyunda sinir krizi geçirtecek durum var mı ona göre tedbirli olalım

spoiler vermeden anlatayım bi kaç tane.seviye her ne olursa olsun yanındaki dostların mal gibi oynuyor ve her işi sen halediyorsun.gerçekci seviyesinde tam bir işkenceye dönüyor.dostlarında sınırsız mermi ekipman oldugu halde etrafa mal mal bakıp duruyor.sende de gerçekci modda ekipman silah vs. hiç biri yok denecek kadar az oluyor ve bu yuzden sürekli ölüyorsun.oynayınca anlarsın şimdiden kolay gele

• quote:

Orijinalden alıntı: oa1907

quote:

Oyun yarın elime ulaşacak. Platini sevdiğim her oyunda zorlarım. Bu oyunda sinir krizi geçirtecek durum var mı ona göre tedbirli olalım

spoiler vermeden anlatayım bi kaç tane.seviye her ne olursa olsun yanındaki dostların mal gibi oynuyor ve her işi sen halediyorsun.gerçekci seviyesinde tam bir işkenceye dönüyor.dostlarında sınırsız mermi ekipman oldugu halde etrafa mal mal bakıp duruyor.sende de gerçekci modda ekipman silah vs. hiç biri yok denecek kadar az oluyor ve bu yuzden sürekli ölüyorsun.oynayınca anlarsın şimdiden kolay gele

Hocam moral bırakmadın ama sağol yinede

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Ateş böceği olarak tamamla + avcı olarak tamamla nasıl olucak.Biri açıklarsa sevinirim.Bir de oyunu afetzede modunda bitirdim. 2.kez afetzede modunda bitirsem kolay+,normal+,zor+ hepsi açılır mı yoksa tek tek hepsini açmak mı gerekir.
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: oa1907

quote:

Hocam moral bırakmadın ama sağol yinede

Ds4u firlatasi gelio bazen insanin gercekci modunda.dostlarin cok mal oynuo dusmanlar yanina git aninda oluyorsun cabucak.

• Arkadaşlar 1.sayfada benzer sorular yer almakta onlara takriben cevap yazıldı hep.Özellikle bu zorluk seviyeleri ile ilgili çok strateji ve öneriler verildi.Ayrıca çakısı yetmeyene glitch verildi.O yüzden kesinlikle yanlış anlamayın ama çok benzer soru var.O yüzden ilk sayfaya bakmanızı rica ediyorum.Yanlış anlamayın lütfen.

Multiplayer için yukarıda arkadaş çok detaylı yazmış o dediklerini hem ateş böceği hem avcı olarak tamamladığınız zaman zaten tamamladıgnız bu yolculukta 40 kişilik klana rahatça ulaşabiliyoruz.Bu sayede 3 trophy geliyor.Sadece uğraş istiyor biraz.
  • Arkadaşlar oyun afetzede zorluğunda dinleme modu geliştirmesi bulunmuyor.
    Acaba diğer şeyleri full yapsak trophy verir mi?
    Ben PS3'te Platinum almıştım ama onda Afetzede daha sonra açılmıştı o yüzden dinleyici modunu geliştirmiştim cevap veren olursa sevinirim.
  • quote:

Orijinalden alıntı: xX-PSYCHOTIC-TR

Ya ben birşey anlamadım
    Oyuna gerçekçi seviye ile başladım, 6 bölümden sonra afetzede devam ettim
    Afetzede bitirdim, sonra continue new game + dedim seviye easy dedim
    Toplanacakları alayım bir yandan diye
    Neyse oyun tekrar bitti
    Ama sadece easy + trophy si geldi

Normal + hard + survivor + duruyor
    Valla bir daha o zorlukta çekemem bu oyunu

Sinirlerim gerildi

Tekrar continue deyince sadece easy açık!

New Game+ ile oyuna yeniden başlayıp zorluğu kolay olarak ayarlarsan sadece kolay seviyenin trophysi açılır. New Game+ seçip afetzede seviyesinde tekrar bitirmen gerekiyor. Bunu yaparsan kolay+, normal+, zor+, afetzede+ trophylerinin hepsi tek seferde açılır, yani oyunu 5-6 kez bitirmene gerek yok.

• quote:

Orijinalden alıntı: EXios6

Ateş böceği olarak tamamla + avcı olarak tamamla nasıl olucak.Biri açıklarsa sevinirim.Bir de oyunu afetzede modunda bitirdim. 2.kez afetzede modunda bitirsem kolay+,normal+,zor+ hepsi açılır mı yoksa tek tek hepsini açmak mı gerekir.

New Game+ ile tekrar afetzede seviyesinde bitirirsen eşdeğer veya düşük seviyedeki tüm New Game+ trophyleri açılır.
  • Bugune kadar gördüğüm en gerzek trophy sistemi bu oyunda.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Armag3d0N

quote:

Orijinalden alıntı: xX-PSYCHOTIC-TR

Ya ben birşey anlamadım
    Oyuna gerçekçi seviye ile başladım, 6 bölümden sonra afetzede devam ettim
    Afetzede bitirdim, sonra continue new game + dedim seviye easy dedim
    Toplanacakları alayım bir yandan diye
    Neyse oyun tekrar bitti
    Ama sadece easy + trophy si geldi

Normal + hard + survivor + duruyor
    Valla bir daha o zorlukta çekemem bu oyunu

Sinirlerim gerildi

Tekrar continue deyince sadece easy açık!

New Game+ ile oyuna yeniden başlayıp zorluğu kolay olarak ayarlarsan sadece kolay seviyenin trophysi açılır. New Game+ seçip afetzede seviyesinde tekrar bitirmen gerekiyor. Bunu yaparsan kolay+, normal+, zor+, afetzede+ trophylerinin hepsi tek seferde açılır, yani oyunu 5-6 kez bitirmene gerek yok.

Evet maalesef, ben plus'ı ekstra olarak algıladım
    Neyse ki ilk bitirdiğim afetzedenin save ayrı duruyormuş, afetzede + başlayabildim tekrar

Mantık olarak doğru ama + zorluk varmış işin içinde
    Şu an 3. Kez oynuyorum
    İşin kötüsü 4. Kez bitirmem gerekecek, silahlara parça yetmedi ve 36 conversations'ta kaldım
    Gerçekçi modta bitireyim diyorum bu sefer de gerçekçi + var ekstra

Bitirme trophyleri gerçekten çok gereksiz

• En sevdiğim oyun trophyleri yüzünden, en nefret ettiğim oyuna dönüşdü resmen 4 kere bitirmek zorunda kaldım.2kere gerçekçi 2 kere kolayda bitirdim 2 kere kolayda bitirmemin sebebi lanet olasıca silahlardan birine parça yetmedi.Bütün trophyler açıldı multideki bazı trophyleride açdım sadece 2 trophy kaldı, onlarda ateş böceği ve avcı olarak tamamla.Avcı olarak 3 haftadayım ve ilk defa bu kadar uğraşmışken platine sadece 2 trophy kalmışken kasmayı bıraktım ve rafa kaldırdım çünkü trophyler o kadar adaletsiz ki çıldırdım.Oyunu 2 kere bitirmenizi istiyor yok avcı olarak tamamla çok uzun bir iş multisindeki adaletsizlik zaten diz boyu parayı veren düdüğü çalar hesabı önüne gelen yere yapıştırıyor adama tam otomatik silahla saldırıyorum adam beni yumrukla yere yapıştırıyor ben böyle oyunun trophysine...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Aykut-993 -- 6 Ağustos 2014; 11:55:52 >
  • Hocam elinize kolunuza sağlık. Başka konulara sırf spoiler yememek için bakmıyorum bile (PS3 üm yoktu ilk defa PS4 te oynuyorum oyunu) benim için çok faydalı olacak konu da videolar da. Emeğinize sağlık
  • ng+ glitch gördüm ama neye yaradığını tam çözemedim. ayrıca dlc kupaları platini etkiliyor mu ona da bir cevap bulamadım ecnebi forumlarda. bu arada season pass var. ng+ deyince özellikler gelmiyormuş bazen. season pass' i kapatıp devam ediyorlarmış. ya kupalar zaten zor bir de bu buglar başa bela oldu.
  • quote:

Orijinalden alıntı: lordkisame

Hocam elinize kolunuza sağlık. Başka konulara sırf spoiler yememek için bakmıyorum bile (PS3 üm yoktu ilk defa PS4 te oynuyorum oyunu) benim için çok faydalı olacak konu da videolar da. Emeğinize sağlık

Rica ederim hocam ne demek beğenmenize sevindim.

general_einstein DLC kupaları Platin almanızı engellemez.Ayrı çünkü kupaları vs.Oyunu %100 yapacaksanız tabi etkiler ama platini almış olursunuz DLC oynamadan.

:::LOSTPLANET::: Hocam Multide parti ile oyun bul diyorum bekletti 2 dakika falan uzun mu sürüyor bu kadar ?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi *DeviantART -- 6 Ağustos 2014; 20:49:19 >
  • Oyuna ilk toplanabilirler trophy'leri ile başlıyacağım. Kolay'da başlamamı önerirmisiniz? Avantajı olur mu kolaylık olarak

• ya bu knowing basics trophy' si sıkıntılı mı nedir? erzak baskını ile hayatta kalanlarda maç aldım diye hatırlıyorum tabi geçen sene. yine birkaç el attım ama tık yok. level ise 3 şu an nefes aldırmıyorlar zaten :S
  • http://psnprofiles.com/oa1907

arkadaşlar grounded modda hepsini tamamladım tüm kupalar açıldı
  • quote:

Orijinalden alıntı: aeeb12

En sevdiğim oyun trophyleri yüzünden, en nefret ettiğim oyuna dönüşdü resmen 4 kere bitirmek zorunda kaldım.2kere gerçekçi 2 kere kolayda bitirdim 2 kere kolayda bitirmemin sebebi lanet olasıca silahlardan birine parça yetmedi.Bütün trophyler açıldı multideki bazı trophyleride açdım sadece 2 trophy kaldı, onlarda ateş böceği ve avcı olarak tamamla.Avcı olarak 3 haftadayım ve ilk defa bu kadar uğraşmışken platine sadece 2 trophy kalmışken kasmayı bıraktım ve rafa kaldırdım çünkü trophyler o kadar adaletsiz ki çıldırdım.Oyunu 2 kere bitirmenizi istiyor yok avcı olarak tamamla çok uzun bir iş multisindeki adaletsizlik zaten diz boyu parayı veren düdüğü çalar hesabı önüne gelen yere yapıştırıyor adama tam otomatik silahla saldırıyorum adam beni yumrukla yere yapıştırıyor ben böyle oyunun trophysine...

Multide 12. haftaya ulaşmak yaklaşık 84 maç tamamlamak gerekiyor, bu da yaklaşık 16 saat demek. İki grup olduğu için platin almak istiyorsan toplamda 168 maç yapmak zorundasın. Zırhı, silah yükseltmesini vs. gerçek parayla almıyorsun, oyun içinde topladığın puanlarla alıyorsun. PS Store'da satılan kask, maske vs. gibi nesnelerin herhangi bir getirisi yok sadece görselliği etkiliyor.

• quote:

Orijinalden alıntı: aeeb12

En sevdiğim oyun trophyleri yüzünden, en nefret ettiğim oyuna dönüşdü resmen 4 kere bitirmek zorunda kaldım.2kere gerçekçi 2 kere kolayda bitirdim 2 kere kolayda bitirmemin sebebi lanet olasıca silahlardan birine parça yetmedi.Bütün trophyler açıldı multideki bazı trophyleride açdım sadece 2 trophy kaldı, onlarda ateş böceği ve avcı olarak tamamla.Avcı olarak 3 haftadayım ve ilk defa bu kadar uğraşmışken platine sadece 2 trophy kalmışken kasmayı bıraktım ve rafa kaldırdım çünkü trophyler o kadar adaletsiz ki çıldırdım.Oyunu 2 kere bitirmenizi istiyor yok avcı olarak tamamla çok uzun bir iş multisindeki adaletsizlik zaten diz boyu parayı veren düdüğü çalar hesabı önüne gelen yere yapıştırıyor adama tam otomatik silahla saldırıyorum adam beni yumrukla yere yapıştırıyor ben böyle oyunun trophysine...

Bnde ilk basta multi icin sizin gibi dusunuyordum ama alakasi yokmus hocam.oyun icinde kutulari actikca adam vurdukca kendize zirh silah alabiliyorsunuz.level olayi zaten yok bu oyunda 0 level olsan bile mantigi cozdugun anda cok rahat adam vuruyorsunuz.

• toplanabilirlerin zorluk ile ilgisi var mı? kolay ile afetzede arasında fark yoksa direk afetzede ile başlamayı düşünüyorum.
  • 
Sayfa: önceki 45678
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.