Şimdi Ara

THE LAST OF US PS3/PS4 TROPHY REHBERİ [ANA KONU] (5. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
334
Cevap
19
Favori
21.067
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
18 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 34567
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Arkadaslar cok kotu bir durumdayim ya su kutuphanede avcilarla kapistigimiz yerde bir nit var onuda trophy icin almam gerek fakat kapi cakiyla aciliyor bendede caki yok.Aslinda sadece bicak eksik onuda nereden bulucam bilmiyorum ne yapmami onerirsiniz bu durumda.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • *DeviantART kullanıcısına yanıt
    normal çakı üretmiştim hocam diğer kapıları açtım ama sona doğru ameliyathanenin olduğu binada bi kapıya geldim çakı olduğu halde orayı açamadım tam çakı lazım dedi, ondan bir bölüm öncesinde de bi kasa vardı şifre gerekiyor açmak için
  • PS3te şanslıydım ben dlc gelmeden oyunu bitirmiştim.Hatta dlcnin çıkışına çok az bir süre kalmıştı dedim bu dlc çıkarsa kesin platinum almak için o dlclerdeki trophyleri de yapmamı isteyecek (daha önce bf4te başıma geldi ) .Neyse ben de multide ateş böceği klanımı kasıyorum tüm haftaları gebermeden bitirebilmek için .Onu nihayet bitirmiş ve platinumu almıştım.Sonra bir kaç gün sonra dlc çıktı .ondaki trophyleri de aldım sorunsuz tüm herşey açılmış ; oyun tümüyle hazmedilmiş oldu.

Ben bu oyunu en az 4 kere bitirmişimdir abartmıyorum.Çünkü afetzede ile bitirdikten sonra bir de bu zorluktan sonraki zorlukların plus aşamalarını da oynadım.Yani afetzede ve ondan sonraki her +'da oyunu baştan bir daha oynadım .

*tavsiyem afetzede ile başlayın ve ilk önce bu kapalı odaları kafanıza takmadan toplayabildiğiniz kadar malzeme toplayıp yeteneklerinizi , çantanızı geliştirin (silah upgradeleri , işte daha fazla silah taşıyabilme , daha kısa sürede nişan alma , yayı daha ileriye ellerin titremeden kullanarak ok atabilme gibi ) ve oyunu bitirip , afetzede + ile başlayın.

*Her +da oyuna sıfırdan başlayacaksınız ama çakınız çantanız vs özellikleriniz gelişmiş olarak başlayacaksınız.

*Yakın dövüşe abanmayın derim.Çünkü bir twitch yayınında bir Türk oyuncu sürekli yakın dövüşe yatırdı topladığı özellikleri malzemeleri. Sonra ne oldu ? ileride tüfek kullanmak zorunda kaldı .eee ? eesi tüfek 2 saatte reload oldu .Nişan alma süresi çok uzun kaldı yaratıklar sana doğru koşuyorken senin hemen nişan pozisyonunda silahın titremeden geçebilmen lazım. Bu arkadaş da bunu yapamayınca silaha suç buldu

*Oyununuzu bitirdikten sonra açtığınız konsept çalışmalarına bir göz atın , harika çizimler var.

*Single kısmında puanlarınız dolunca Ellie'nin rachet and clank görünümlü çantasını açın çok sevimli oluyor :D

Battlefield 4'ü ps3te ps3te bitirip ; trophylerini açmıştım fakat oyunun ps4 versiyonunu da alınca farkettim ki ps4te trophyler kısmını açınca 2 tane farklı oyunmuş gibi battlefield 4 var. Birinde tropyler açılmış diğer battlefield 4te ise %0.0 yazıyor.

Last of us'ta durum nasıl ? hem ps3te hem de ps4te last of us'ı olanlardan yanıt bekliyorum.Ps3te aldığınız trophyler ps4te de açık halde gözüküyor mu ?

*Multiplayer kısmında ise size her hafta bir görev verecek oyun. İşte burada en basit görevleri seçin. Yay ile öldürmek 6 patlar ile öldürmekten daha zordur.Çünkü sizin karşınızda sizden daha üst levelli adamlar olacak. Siz ok ile girerken adam lav silahıyla ya da seri ve ölümcül atış yapan otomatik tüfeklerle girişecekler.

1.hafta: 6 patlar ile atıyorum 3 kişi öldür diyecek.Onu aşınca 6 kişi onu da aşınca 9 kişi hedefi var.
    2.hafta : eğer 6 patları ile öldürmeyi seçerseniz bu hedefler 12 24 diye gidiyor. bu hedefleri yapamazsanız klanınız hastalanır yarısı hatta ileriki haftalarda tamamı yok olur.Bu sebeple daha basit mesela 3 kişi öldürme hedefli olan diğer hedefleri seçin. Mesela otomatik tüfekle öldürmeler gibi.
    3.hafta: otomatik tüfekle öldürmelerin bir sonraki aşamasını seçebilirsiniz. burada da 12 kişi öldürme ile başlayıp 20 küsürlere kadar giden bi hedef skalası var. 12 kişiyi hedefini tuttursanız kafi.

*Bomba ile öldürme , bubi tuzağı ile öldürme , bıçakla arkadan öldürme gibi görevleri tamamlaması zor olan hedefler içeriyor. 1 maçta 3 tane adamı bıçakla öldürmek zordur.Dediğim gibi karşınıza acemiler gelmeyecek.

Yabancılar çok pis taktik oynuyorlar. Hele ki grup olan arkadaşlar varsa onlar sizi 4 koldan sararlar sistemli oynayarak. Bizler genelde pata küte gidiyoruz.Bir sistematiğimiz, taktikselliğimiz yok. Adamlardan biri gazı atıyor yanınıza diğeri de size sağdan yaklaşıp boğazınızı kesiyor.Olaylar böyle işte

Hepinize keyifli oyunlar...

• quote:

Orijinalden alıntı: *DeviantART

quote:

Orijinalden alıntı: general_einstein

quote:

quote:

Orijinalden alıntı: Return Zuha

quote:

quote:

Orijinalden alıntı: Return Zuha

Oyunu onceden ps3 te oynamistim...Simdi gercekci modda oynuyorum...Bu modda bitirdigimde afetzede tropyhysi de aciliyor degil mi?

Hocam afetzede seviyesi PS4 versiyonunda en başında açılıyor direk Afetzede ile başlıyabiliyorsunuz.Amma velakin siz en güzelini yapmışsınız.Gerçekçi mod ile bitirdiğiniz için tüm zorluk seviyelerinin yanına ekstra olarak koydukları gerçekçi mod trophy'si de gelecek.Eğer oyunu yarıladıysanız o şekilde bitirin daha sonra easy(toplanabilirlikler için) ile bitirdiğiniz zaman sadece multi'de ki trophyler kalır.

Cevabiniz icin tesekkur ederim hocam....Ayri bir trophy kategorisinde oldugu icin sormustum...Suanda yariladim diyebilirim...Oncedende dinamikleri alistigim icin sikinti yasamiyorum (hud ekraninin olmamasi,yakin dovuslerde tuslarin belli olmamasi,mermi kitligi)...Sunu da sormak istiyorum....Karakterimizi gelistirdimiz parcalarda zorluk seviyesine gore de az mi oluyor...Ya da sabit mi onlar

Oyunu toplanabilirlikler için easy'de bitirdim.Rastladığım parçalara göre her 2 modda da default olarak çıkıyor yani zorluk vs etkilemiyor gene olduğu yerde duruyor hocam.(azlık çokluk açısından)

quote:

Orijinalden alıntı: general_einstein

beyler bu shiv glitch mevzusu devam ediyor mu hala?

http://www.youtube.com/watch?v=wdEu9pCwwVk

survivor' da başladım. büyük ihtimalle kapılardan birkaçını kaçırıcaz.
    ayrıca tüm toplanabilirler, konuşmalar, ellie' nin şakalarını kaçırdığımızda chapter seçerek yapsak sayıyor mu?
    ayrıca mesela kaçırdık diyelim. survivor+ da yapsak gelir mi trophy?

Hocam bende survivor ile başlamıştım Pittsburg'a kadar survivor devam ettim.Pittsburg'tan sonra easy oynarak tüm toplanabilirlik ve ellie nin şakalarını yaparak en zahmetli trophyleri aldım.Sorularına gelecek olursak:
    -Kapıları kaçırmamak için oyunu Pittsburg'a kadar survivor oyna o bölüme kadar makas sıkıntısı olmuyor.Pittsburg'tan sonra easy moduna alıp oynamak daha az kasıyor oyuncuyu makas bulma açısından.
    -Ellie'nin şakalarını kaçırdığında chapter seçerek yapsan sayılıyor,çoğu trophy kanalı bu oyunun trophysini bölüm seçerek yapıyor çünkü.
    -Belli bölümleri survivor oynadığınız için "şu seviye ile tamamladı" diyor açıklama olarak.Atıyorum benim dediğimi yapıp kapılarda zorlanmamak için pittsburg'a kadar survivor oradan sonra easy ile tamamlayacaksanız sıkıntı olmaz.Oyunu easy ile bitirip daha sonra Pittsburg bölümünü seçip gene survivor ile tamamladığınızda trophynin gelmemesi için hiçbir sebep yok ben şuan öyle oynuyorum çünkü.Eğer trophy gelmezse keserim onları.
    Video'da ki glitche gelicek olursak PS4'te denemedim ama olma ihtimali %50 %50.Denemek gerek.

bıçak sıkıntı olmasa survivor bitirilir aslında. müzenin oradayım yaklaşık 10 kadar clickerı molotofla silahla aldım ama müzede 2 tane var peşpeşe ve bıçaksız zor gibi. tuğla atıp yumruklayınca kaçıp tekrarlamak gerekiyor ama diğeri de sıkıntı :D
    ya pittsburg' dan sonra easy' ye geçsem oyunu bitirdiğimde survivor trophy' si gelmez ki?
    bu arada ps3' te o bıçak yapma olayı devam ediyormuş hala. ps4' de dediğin gibi fifty fifty. ayrıca bu geliştirmeler için topladığımız kapsüller çarklar full yetmeyecek sanırım. survivor+' da denk gelir herhalde

Benim demek istediğim olay Pittsburg'a kadar bıçak sıkıntısı olmuyor oyunda shiv doorlar için ama pttsburg'tan sonra çok sıkıntı oluyor bulmak vs.O yüzden Pittsburg'a kadar afetzede oradan sonra easy olarak bitirdiğinde easy trophysi geliyor sadece.Sonra Pittsburgtan başlayıp afetzede ile bitirdiğinde afetzede trophysi ve normal trophy geliyor.Sonra afetzede+ olarak bitirdiğinde kapı açma ve toplanabilirlikleri easy modunda hallettiğin için tek yapman gereken oyunu bitirmek kalıyor.

şu an oradayım bıçak kullanmadım hiç. cephane sıkıntı oluyor o yüzden. tek korkuk silah parçaları ile joel' in hapları. haplar, parçalardan daha nadir neredeyse. 2. oynanışta toplanır umarım hepsi :S

• Oyunu survivor da bitirdikten sonra easy seviyede + olarak bitirmek yeterli değil mi?

• quote:

Orijinalden alıntı: Talat2106

Arkadaslar cok kotu bir durumdayim ya su kutuphanede avcilarla kapistigimiz yerde bir nit var onuda trophy icin almam gerek fakat kapi cakiyla aciliyor bendede caki yok.Aslinda sadece bicak eksik onuda nereden bulucam bilmiyorum ne yapmami onerirsiniz bu durumda.

Şöyle bir Glitch varmış.Ben oyunu bitirdikten sonra konuya atmış arkadaşlar sağolsun. Geçen sefer denedim işe yarıyor bu şekilde makasları çoğaltabilirsin.

http://www.youtube.com/watch?v=wdEu9pCwwVk

quote:

Orijinalden alıntı: Ahmet-79

normal çakı üretmiştim hocam diğer kapıları açtım ama sona doğru ameliyathanenin olduğu binada bi kapıya geldim çakı olduğu halde orayı açamadım tam çakı lazım dedi, ondan bir bölüm öncesinde de bi kasa vardı şifre gerekiyor açmak için

Hocam tam çakı dediği olay 3 tane çizginin dolu oldugu cakıdır.Siz o çakıyı kullandıysanız bi kere o çakı artık işlev görmüyor.Eğer çakı ile ilgili sorun olursa yukarıda ki videodakileri uygularsanız çakı sorununuz kalmıyor.

:::LOSTPLANET::: Hocam oyunu PS3'te aldığın platini PS4 sürümüne saymıyor.Ben 3 te hiç trophy alamadım neredeyse yüzde sıfır gözüküyor ama ps4 versiyonunda oynadıgım için o ayrı olarak daha yüksek %'si.Bu arada yukarıda Multi için dedikleriniz ateşböceği/avcı yolculugunu tamamla trophy'si için mi geçerli? Son olarak klana gelenler npc üyeler dimi ? Gerçek üyeler değil yani ?

general_einstein hocam haplar oyunu 2.kez oynadıgınızda bir araya geliyor silah parçaları ise çok araştırırsanız 2 oyunda bir araya geliyor eğer fazla araştırmazsanız 3.kez oynadıgınızın yarısına kadar geldiğinizde bir araya geliyor.

]xX-PSYCHOTIC-TR Oyunu bir kez afetzede sonra afetzede + ile bitirmeniz gerekir.

• Klanınızdaki kişiler aynen dediğiniz gibi sanal kişiler oluyor. Oyun ps3e ilk çıktığında herkes tam tersini düşünmüştü.Klan kuracağız aynı takımda olacağız diye sevinmişti.

Ama maalesef öyle değil. Her oyuncunun himayesinde NPCler oluyor. Ama bu kişiler sadece kişisel hesabında gözüküyor.Diğer oyuncular göremiyorlar.

Evet multiplayerdaki trophyi alabilmeniz için ateşböceği yolculuğunu tamamlamanız gerekiyor.Tam 12 hafta boyunca hayatta kalmalılar. Ben 11.hafta tüm klanımı hastalıktan kaybetmiştim
  • oyuna afetzede zorluk seviyesinde başladım. kış bölümüne kadar geldim. daha sonra zor seviyeye çektim oyunu çünkü biraz uğraştırmıştı.. zor seviyede bir müddet oynadıktan sonra tekrardan afetzedeye aldım ve böylece devam ederek oyunu tamamladım ama oyunu bitirince sadece zor ve alt trophyleri verdi neden böyle oldu ?
    şimdi platinium için şimdi afetze ile tekrar bitirip bir de üstüne afetzede+ ile mi bitirmem gerekecek ? yoksa ana menuden bölümleri seçip "zor" ile bitirdiğim bölümleri afetzede ile mi bitireceğim ?
    sağolun şimdiden

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi french press -- 4 Ağustos 2014; 20:15:06 >
  • Gerçekçi dahil tüm zorluk seviyesi trophylerini oyunu 2 kez bitirerek alabilirsiniz.

İlk önce oyunu en kolay seviyede bitirin.
    Bitirdikten sonra herhangi bir zorluk seviyesi seçip "New Game+" ile yeni oyuna başlayın.
    İlk bölümü bitirin, 2. bölüm başladıktan sonra(20 yıl sonra) oyunu kaydedip ana menüye dönün.
    Bölüm seçme ekranında girip ilk bölümü seçin, zorluğu "Gerçekçi" olarak ayarlayın ve ilk bölümü tekrar bitirin.

Gerçekçi seviyesinde bitirince toplamda 9 trophy otomatik olarak açılacaktır.

NOT: Bu dediğim yöntem PS3 sürümü 1.07 güncellemesi ile sorunsuz çalışıyor.

Last of Us'ı ilk kez oynuyorsanız kesinlikle gerçekçi seviyesinde başlamayın. Kolay veya normal seviyede başlayıp acele etmeden oyunun keyfini çıkarın. Temel mekanikleri, kestirmeleri, düşmanların doğma yerlerini ve tepkilerini bilmeden bu moda başlamak pek mantıklı değil. 1 ısırık ve 2 mermi ile ölüyorsunuz. Mermi ve envanter sayısı afetzede seviyesine göre %50 daha az, yani düşmandan 6 mermi düşüyorsa bu modda 3 mermi düşüyor. Düşmanları sessizce öldürmeden, gereksiz yere çatışmaya girme gibi bir şansınız yok. Unutmayın, bazı noktalardaki zorunlu çatışmalar için cephaneleri saklamanız lazım. Gerçekci seviyesini 6 saat 47'da bitirdim, Tabi tüm ara videolar atladım, bazı yerlerde hiç düşmanlarla uğraşmadım, mümkün olan tüm kestirmeleri kullandım. Bu Last of Us'ı 7. bitirişim, buna rağmen 3-4 nokta çok zorladı.

Ayrıca toplanabilir nesne trophylerinde hata var. Hepsini toplasanız bile kolye ve eser trophyleri açılmayabiliyor. Bu nedenle save ve profil dosyalarını belli aralıklarla USB belleğe veya buluta yedekleyin.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >

• french press kullanıcısına yanıt
    Zorluk seviyesini değiştirdiğin (afetzededen zora düşürdüğün) bölümleri afetzede seviyesinde tekrar bitirirsen trophy açılacaktır.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Armag3d0N -- 4 Ağustos 2014; 22:18:21 >
  • Populace
    40 kişilik klan kurun.

bu trophyi nasil halledicez :) bir klan varmi ? katilacagimiz veya bunu alabilecegimiz bir gurup ?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi mementopolis -- 4 Ağustos 2014; 23:25:22 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: mementopolis

Populace
    40 kişilik klan kurun.

bu trophyi nasil halledicez :) bir klan varmi ? katilacagimiz veya bunu alabilecegimiz bir gurup ?

o yanilgiya dusme. Online da ki afetzedeler onlar 3 4 mp oyun oyna 40 kisi oluyorlar zaten

• quote:

Orijinalden alıntı: ejdragzpk

quote:

Populace
    40 kişilik klan kurun.

o yanilgiya dusme. Online da ki afetzedeler onlar 3 4 mp oyun oyna 40 kisi oluyorlar zaten

cok haklisin mantikli geldi zira ilk oynadigimda 5 sonrakinde biraz daha fazlaydi :)

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: ejdragzpk

quote:

Populace
    40 kişilik klan kurun.

cok haklisin mantikli geldi zira ilk oynadigimda 5 sonrakinde biraz daha fazlaydi :)

Ben de ilk basta haydaaa dedim kendi kendime sonradan farkettim

• Ya ben birşey anlamadım
    Oyuna gerçekçi seviye ile başladım, 6 bölümden sonra afetzede devam ettim
    Afetzede bitirdim, sonra continue new game + dedim seviye easy dedim
    Toplanacakları alayım bir yandan diye
    Neyse oyun tekrar bitti
    Ama sadece easy + trophy si geldi

Normal + hard + survivor + duruyor
    Valla bir daha o zorlukta çekemem bu oyunu

Sinirlerim gerildi

Tekrar continue deyince sadece easy açık!

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Psycho Cepkin -- 4 Ağustos 2014; 23:46:24 >
  • Armag3d0N A kullanıcısına yanıt
    afetzede ile gerçekçi mod arasındaki zorluk farkını merak ediyordum bu mesajın çok iyi oldu hiç girmem artık gerçekciye sinir krizi geçirmeyeyim:)
  • Arkadaslar survival da butun toplanabilir seyleri toplamaya calistigim icin bazi caki gereken kapilari acamadim
    Malum icindekileride alamadim simdi baska bir oynanista baska bir zorluk modunda toplayamadiklarimi alsam kabul eder mi?

• gerçekçi mod sonradan geldi. bildiğim kadarıyla platini etkilemiyor.
  • Oyun yarın elime ulaşacak. Platini sevdiğim her oyunda zorlarım. Bu oyunda sinir krizi geçirtecek durum var mı ona göre tedbirli olalım

• quote:

Orijinalden alıntı: mtrlw220

Oyun yarın elime ulaşacak. Platini sevdiğim her oyunda zorlarım. Bu oyunda sinir krizi geçirtecek durum var mı ona göre tedbirli olalım

oyunu afetzede ve afetzede+ seviyesinde iki kere bitirmen lazım ekstradan toplanabilirlikleri tamamlamak için bazı bölümleri tekrardan oynaman gerekebilir
  • 
Sayfa: önceki 34567
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.