Şimdi Ara

The Leftovers (2014) | HBO (12. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
639
Cevap
19
Favori
23.195
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1011121314
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: DXM06

quote:

Orijinalden alıntı: sysrap96

İlk bölümü izleyince ben de beğenmedim. Aslında beğenmedim değil buraya da yazdım ilk sezonki hava yok dedim. Ama tabii ki de izledim. Dediğiniz gibi 2. bölümü izleyince hele de bölümün sonunu, bu kadar mükemmel bir dizi olmaz diyorsunuz.

aynen hocam ilk sezonda da bunu yapıyorlardı. dizinin hep en son anları vurucu oluyor. yani sonuna kadar izleyince bir şekilde ödülünü alıyorsunuz. bakalım 2x3'de liv tyler'ı görebileceğiz sanırım :)

Ya ben onun icin başladım sayılır diziye. Yok ne zamandir. Fragmani falan izlemedim umarim gelir artik.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Dizi bana göre harika gidşyor şuan için. 2.sezon farklı karakterler olsa da, aynı hikaye ve aynı gizem devam ediyor. Benim için gizem 2.planda,hatta bana kalırsa dizi için de öyle.
    Ben dünya için böylesine dramatik ve korkutucu bi olayın insanlar üzerinde ki dramını ve getirdiği güvensizlik duygusunu daha çok sevdim. Hele ilk sezon.
    Yaşanan üzüntüler, bilinmezlik ve çaresizlik duygusu eşliğinde ne olacağız sorusu çok güzel işlenmişti. Beni dizi de çeken bu oldu açıkcası.
    Söylemeden edemeyeceğim, 2*01 açılış sahnesi, çoğu avrupa ve hollywood filminde bile göremeyeceğimiz kadar sağlam ve dizi dünyası için oldukça cesur bi sahne olmuş. Dile kolay, ilk 15dakika konuşma yoktu dizide. Anlatım da hayran olunasıydı.
    Bu dizi böyle devam etsin, çok sevdim.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Tom Waits -- 14 Ekim 2015; 18:28:22 >
    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yahu o kadar çok dizi var ki izlediğim , izlemekte olduğum hangisini izleyeceğimi şaşırdım şu sıralar

Dur bu diziye de bir göz atayım , bilimkurgu denildiğinde orada biten ben bu diziyi görmemişim.
  • DXM06 kullanıcısına yanıt
    Hocam biraz sert bir üslupla eleştirmiş olsanız da teşekkür ederim. Normalde yapmadığım bir şeyi ilk kez bir diziye yaptım hayal kırıklığı çok büyüktü başta çünkü. Fakat sizin tavsiyenizle doğru düzgün izlemeye tekrar karar verdim. Sonunda toparladı bir şekilde. Devam edeceğim. Teşekkür ederim tekrardan uyarınız için.
  • Hani lost gibi gizemfucking diziler de izledi bu bünye, fakat bu dizide beni çeken, izlerken gülümseterek izleten ne hala çözemedim beyler.
    Sezon 2*02,
    öyle ahım şahım bir bölüm finali değil belki. Hani başka dizi de yapsalar, ee yani derim.
    Fakat bu dizi de anlatım o kadar sahici, duru ve hakikaten gizemli ki, ben ağzım açık bitirdim bölümü.
    Ya çok kötü patlayacak, ya da benim için gelmiş geçmiş en iyi dizi olarak yerini alacak.
    Bekleyip görelim.
    Ayrıca bu sezonun müzikleri de yine harika! Max Richter gibi bir sanatçıyı tanıtması şerefine bile izlenir bu dizi.
    Şöyle ekleyelim bunu da.

• quote:

Orijinalden alıntı: Knisath

Yahu o kadar çok dizi var ki izlediğim , izlemekte olduğum hangisini izleyeceğimi şaşırdım şu sıralar

Dur bu diziye de bir göz atayım , bilimkurgu denildiğinde orada biten ben bu diziyi görmemişim.

Hocam aman, bilim kurgu diyerek başlayıp diziyi yanlış beklentilerle izlemeyin.
    Dizi daha çok dram-gizem-fantastik üçlüsü üzerine. Bilim kurgu kısmı ise, konusu itibariyle açıklanmış zaten.
    Ortadan kaybolan insanlar, nedeni ise bilinmiyor.
    Dizi bu konunun üzerine gitmiyor, daha çok geride kalan insanların yaşadığı çaresizlik, bilinmezlikleri ve yeni dünyada yaşadıkları zorluklara odaklanıyor.
    Tabi bu dramın üstüne, her bölüm ortaya yeni bir gizem öğesi ortaya çıkıyor.
    Bu şekilde anlatabilirim kısaca.
    Benim tavsiyem ilk sezonu bir şekilde bitirin.
    Kesinlikle hem hikaye, hem anlatım, hem müzikler, hem de kurgu olarak piyasada ki çoğu diziden orijinal bir dizi.
    En nihayetinde, HBO dizisi hocam. Bir sezon şans verin derim. Umarım beğenirsiniz.
    İyi seyirler.

• 3. bölüm teaser.
  • 2. sezonun açılış sahnesi izlediğim en ilginç ve güzel dizi acılıslarından biriydi.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Papa Emeritus III

Hocam biraz sert bir üslupla eleştirmiş olsanız da teşekkür ederim. Normalde yapmadığım bir şeyi ilk kez bir diziye yaptım hayal kırıklığı çok büyüktü başta çünkü. Fakat sizin tavsiyenizle doğru düzgün izlemeye tekrar karar verdim. Sonunda toparladı bir şekilde. Devam edeceğim. Teşekkür ederim tekrardan uyarınız için.

Hocam yazdığınızı okuduğumda üzülmüştüm açıkçası. O yüzdendir serzenişim :) Tekrar şans verdiğinize sevindim.
  • Yeni bölüm gelmiş. Altyazı da ilk defa geldiği gün çevirimine başlanmış
    Geceye biter umarım, bu sezon çok sağlam gidiyor dizi.
  • arkadaşlar bu diziyi 9. bölümde felan bırakmıştım. şuan ne durumda akıcılık kazandımı ilk 9 bölümdeki kafalarda soru işareti bırakan şeyler açıklığa kavuşuyor mu. diziyi izlemek istiyorum ama gerçekten çok baymıştı ilk bölümleri. spoiler vermeden yorumlarsanız sevinirim
  • Ben seviyorum arkadaş diziyi bana göre çok güzel gidiyor.
  • Liv Tyler

son bölümde sevenlerini "memnun" etti
  • quote:

Orijinalden alıntı: DXM06

Liv Tyler

son bölümde sevenlerini "memnun" etti

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >

• Birinci sezonu bitirdim az önce oyunculuklar ve atmosfer çok iyiydi. Sezon genel olarak karakter tanıtımlarına, gelişimlerine ayrılmış gibiydi hiçbir şekilde ana konuyla alakalı sorular cevaplanmadı. Ne oldu o kadar insana, neredeler, nasıl kayboldular.. Genelde bu tür dizilerde kaybolanlar üzerine yoğunlaşılır ama dizide kalanların hikayelerini izliyoruz. Imdb puanı neden bu kadar düşük anlamadım ama gayet iyi buldum ben.
    < Bu mesaj bir yönetici tarafından değiştirilmiştir >
  • quote:

Orijinalden alıntı: WISDOM

Birinci sezonu bitirdim az önce oyunculuklar ve atmosfer çok iyiydi. Sezon genel olarak karakter tanıtımlarına, gelişimlerine ayrılmış gibiydi hiçbir şekilde ana konuyla alakalı sorular cevaplanmadı. Ne oldu o kadar insana, neredeler, nasıl kayboldular.. Genelde bu tür dizilerde kaybolanlar üzerine yoğunlaşılır ama dizide kalanların hikayelerini izliyoruz. Imdb puanı neden bu kadar düşük anlamadım ama gayet iyi buldum ben.

Hocam dizinin adı, Kalanlar zaten
    Bu arada, dizi 2. sezona çok sağlam giriş yaptı.
    Tavsiye ederim, soğutmadan devam edin

• quote:

Orijinalden alıntı: WISDOM

Birinci sezonu bitirdim az önce oyunculuklar ve atmosfer çok iyiydi. Sezon genel olarak karakter tanıtımlarına, gelişimlerine ayrılmış gibiydi hiçbir şekilde ana konuyla alakalı sorular cevaplanmadı. Ne oldu o kadar insana, neredeler, nasıl kayboldular.. Genelde bu tür dizilerde kaybolanlar üzerine yoğunlaşılır ama dizide kalanların hikayelerini izliyoruz. Imdb puanı neden bu kadar düşük anlamadım ama gayet iyi buldum ben.

2.sezonda cevaplar gelmeye başladı izlemeye devam

• O nasıl bir finaldi arkadaş hiç beklemiyordum Tom'dan bunu, restoranda Jill'e hastayım sarılmayalım demişti demek ki bu yüzdenmiş. Meg'in yapığı şeye bir anlam getiremedim ama, Liv Tyler'ı böyle görmek bir acayipti.

2x4 promo

• 4. bölümde çok sağlamdı
  • 3 ve 4. bölümleri izledim, bana kalırsa güzel bir tempoda gidiyor dizi izlettiriyor kendini. Ne olacağını, nereye bağlanacağını merak ediyorum sürekli.

Liv aplamız o arkadaşla niye şeyaptı anlamadım bitek dedim acaba hamile kalıp seçilmiş çocuğu felan mı çıkaracak
  • 
Sayfa: önceki 1011121314
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.