Şimdi Ara

The Leftovers (2014) | HBO (13. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
639
Cevap
19
Favori
23.195
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1112131415
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: T-Y

Liv aplamız o arkadaşla niye şeyaptı anlamadım bitek dedim acaba hamile kalıp seçilmiş çocuğu felan mı çıkaracak

ben de öyle tahmin ediyorum. yalnız karşıdaki hatun liv tyler olunca olay ne kadarda kısa sürdü

• DXM06 kullanıcısına yanıt
    Çok mu paranoyak düşünüyorum dedim de başka da bi açıklama bulamadım. Ama bazı konular sanki çok dağıldı. Sezonda 10 bölümle herşey ne ara toparlanıp nereye bağlanacak merak ediyorum. Hrpsi bir yerde de bulusabilir tabi. Dizinin gelecek sezonları ile ilgili haber varmı? orta yerinde iptal olmaz umarım.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: T-Y

Çok mu paranoyak düşünüyorum dedim de başka da bi açıklama bulamadım. Ama bazı konular sanki çok dağıldı. Sezonda 10 bölümle herşey ne ara toparlanıp nereye bağlanacak merak ediyorum. Hrpsi bir yerde de bulusabilir tabi. Dizinin gelecek sezonları ile ilgili haber varmı? orta yerinde iptal olmaz umarım.

Dizi HBO olduğu için kolay kolay iptal yemez sezon içerisinde ama 3.sezon olur mu olmaz mı bilemiyorum. Umarım devam eder.

Konu dağınık görünüyor ama her bölüm farklı bir açıdan işliyorlar. Bence Liv Tyler'ın olayınıda bir bölümde mutlaka ele alacaklardır.

• Liv ablanın sahnede ben de aynı şeyi düşündüm ve büyük ihtimalle oraya bağlayacaklar, ama nereden biliyor ki çocuğun öyle olduğunu. Annesi biliyordu o ara sadece nereden öğrenmiş olabilir acaba.
    2x4
    Nora'nın bölüm başında 911 aradığı sahne baya etkileyiciydi, kadın çok iyi gerçekten. Nora'nın içkileri ısmarlayan yaşlı abiyle ilgili bir şeyler olacak gibi. Kaybolan kızın erkek kardeşi onunla dua ediyordu, Kevin' gel demişti bu bölüm de Nora'yla konuştu.
  • Sezon 2x5
    Enfes. Tek kelimeyle enfes. Yönetmeninden oyuncusuna, senaristinden yapımcısına hepsine teşekkürler vallahi.
    Bu bölüm aldı götürdü beni resmen, sanki saatlerce izledim bölümü ama hiç bitmesin istedim.
    Son sahnesi, müziği harika.
    Allah bu diziyi başımızda eksik etmesin
  • Son bölüm gerçekten sınırları zorladı inanılmaz bir bölümdü. Bence bu dizi gelmiş geçmiş en kaliteli dizilerden birisi ve hatta şu an mevcutların en iyisi.
  • 2x5 mükemmel bölümdü, ilk sezondaki Matt bölümü de bu da süperdi. Christopher Eccleston harbiden efsane
    bölüm sonunda çalan şarkı ayrı güzeldi

2x6 preview

< Bu mesaj bir yönetici tarafından değiştirilmiştir >

• Bu arada Margaret Qualley The Nice Guys filminin kadrosundaymış hoş kız.
  • Şu diziyi çevirmiyorlar da arrow falan saatinde hazır oluyor ya, garip vallahi.
  • Kimse yok çeviren heralde. İngilizce altyazı düşeli çok olmuş.
  • Çeviren çıkmadı hakikaten hayretler içerisindeyim. Yok mu çevirecek babayiğit

• Yine çok iyi bir bölümdü özellikle sondaki anket ve Nora&Kevin sahneleri. Keçi kesen eleman, Erika'nın kuşları gibi birkaç şeyi açıkladılar ama daha çok soru takıldı kafama. Özellikle lens olayı, Nora'nın telefonda konuştukları, bilim adamının yaptıkları, makale..

2x7 Prewiev

• İlk basladigin da 1-2 bölüm izlemiştim hala çok yavaş mi ilerliyor?gizem olayının suyu çıkık mi? izlemeye değer mi?

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Hayır dizi gayet güzel gidiyor.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Sarparian

İlk basladigin da 1-2 bölüm izlemiştim hala çok yavaş mi ilerliyor?gizem olayının suyu çıkık mi? izlemeye değer mi?

Dizinin temposu hep aynı zaten aksiyon değil konusu, ve suan çok da güzel ilerliyor. Sürekli ne olacağını merak ediyorsun. Izlemeni öneririm.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • WISDOM kullanıcısına yanıt

Ben en çok ilk sezon babasının anlattığı hikayeyi merak ediyorum. Kevin da hafiften babasının izinden ilerliyor son bölümlerde. Umarım o olay havada kalmaz, eğer altı doldurulursa sağlam bir 3. sezon bizi bekliyor demektir.

Bu bölüm önceki efsane bölümden sonra beni kesmedi desem yeridir
    Ama son 10 dakika gözümü kırpmadım izledim yine. Oyunculuklar şahane, atmosfer harika.
    Keşke 3. sezon onayını alsa bir an önce, yoksa aylarca beklemeye dayanamam ben

• dizinin ilk bölümünü izledim gizem unsuru güzel izlettiriyor fakat devam etmeden önce merak ettiğim birşey var arkadaşlar ? dizi fantastik mi / bilim kurgumu ? fantastikten kastım konu mevcut dinlerlemi alakalı (şeytan, melek, tanrı masalı gibi), yoksa tarih öncesi inanışlarlamı ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: tersol

dizinin ilk bölümünü izledim gizem unsuru güzel izlettiriyor fakat devam etmeden önce merak ettiğim birşey var arkadaşlar ? dizi fantastik mi / bilim kurgumu ? fantastikten kastım konu mevcut dinlerlemi alakalı (şeytan, melek, tanrı masalı gibi), yoksa tarih öncesi inanışlarlamı ?

mevcut dinsel inanışlarla alakalı...

son bölüm biraz durağandı ama güzel bir ara bölümdü.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Tom Waits

Ben en çok ilk sezon babasının anlattığı hikayeyi merak ediyorum. Kevin da hafiften babasının izinden ilerliyor son bölümlerde. Umarım o olay havada kalmaz, eğer altı doldurulursa sağlam bir 3. sezon bizi bekliyor demektir.

Ama son 10 dakika gözümü kırpmadım izledim yine. Oyunculuklar şahane, atmosfer harika.

Her bölüm daha fazla soru işareti bırakıyor kafada, benim en çok merak ettiğim Wayne ve daha sonra aynı özelliğe sahip olan Tom. Bunların olayı nedir, insanların kaybolmalarıyla alakası ne acaba. Dizi bu kadar az izleniyor ama cidden çok iyi bence.
    < Bu mesaj bir yönetici tarafından değiştirilmiştir >

• quote:

Orijinalden alıntı: WISDOM

quote:

Orijinalden alıntı: Tom Waits

Her bölüm daha fazla soru işareti bırakıyor kafada, benim en çok merak ettiğim Wayne ve daha sonra aynı özelliğe sahip olan Tom. Bunların olayı nedir, insanların kaybolmalarıyla alakası ne acaba. Dizi bu kadar az izleniyor ama cidden çok iyi bence.

Evet, ama bu sezon en azından bazı cevapları verdi. Bu bölüm geçiş bölümü gibiydi sanki, son 3 bölüm dolu dolu geçicek gibi duruyor. Ben çoğu cevabı verip, yeni bir gizemle sonlandıracaklarını düşünüyorum sezonu. Özellikle bu bölüm norayla geçen telefon konuşması, diziyi çok farklı bir aleme geçirebilir.
    Tek dileğim yarıda kalmasın, bir carnivale olmadın yine. Bu kadar gizem ve harika bir dizi bitmesin isterim. Ama reytinglerde pek iç açıcı değil.
    Hbo nun insafına kaldık işte:)

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >

• 
Sayfa: önceki 1112131415
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.