Şimdi Ara

The Leftovers (2014) | HBO (11. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
639
Cevap
19
Favori
23.195
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 910111213
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Baslarda bilimkurgu icerigi var diye basladim diziye yalan yok sonradan da beklentilerimi karsilamadigini fark ettim ama dizi yine de icine cekmeyi basardi. Asiri dizi cok dizi izleyen biriyim ve daha once izledigim dizilerden farkli. Bir arkadasimiz onceki sayfalarda Breaking Bad'in bu dizi yaninda Prison Break kaldigindan bahsetmis ama sahsen ben Breaking Bad'i lanet ederek izliyordum; cok sarpa saran yavas temposuz bir diziydi sirf vakit ayirdim o kadar diye son bolume kadar geldim ve inadina da aylar oldu son bolumunu hala izlemedim. Bu dizi kesinlikle ondan daha agir ama ondan daha merak uyandirici ve heyecan verici. Bilinmeyen ve soru isaretleri cok. Kitapla tamamen paralel mi gidecekler onu da bilemiyorum; kitabi da bilmiyorum okumadim ve okumam da en azindan dizi tamamen bitene kadar. Sadece sunu diyecegim dizi bazi durumlarda beni direk "Oha lan resmen Lost olmus bu sahne" modlarina soktu dilerim Lost gibi cok basi bos birakip bozmazlar diziyi..
  • Eylul de mesaj atmisim sezon finali sahaneydi diye sonra unuttuk gittik.2. Sezon ne zaman baslayacagi henuz belli degil ama 2. Sezon olacak buna da sukur.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Sezon 2 trailer geldi:

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • NeonTrees kullanıcısına yanıt
    4 Ekim'de başlıyor hocam 2.sezon.
  • quote:

Orijinalden alıntı: WISDOM

Sezon 2 trailer geldi:

Sonunda. Arayı çok uzattılar. Hiçbir şey hatırlamıyorum ben. Aksiyon bol olacak gibi bu sezon.
  • Aşırı kaliteli diziydi de unuttuk gibi ilk sezonu. Birkaç olay hatırlıyorum kritik denebilecek. Merakla bekliyorum 2. sezonu.
  • ikinci trailer geldi:
  • 2. sezon için herhangi bir tarih belirlendi mi ?

Edit: 4 ekim denmiş.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Macabre -- 21 Eylül 2015; 9:05:15 >
  • promo 1

promo 2

ikinci sezon Opening Credits
    < Bu mesaj bir yönetici tarafından değiştirilmiştir >

• Bu nasıl bir bölümdür. Beynim allak bullak oldu gece kabus gördüm. Özet: Muhteşem başladı.
  • Yeni sezon başlamış, inmesini bekliyorum şuan.
    İlk sezon harikaydı, bakalım bu sezon nasıl ilerleyecek. Sabırsızlıkla bekliyorum
  • quote:

Orijinalden alıntı: DXM06

Bu nasıl bir bölümdür. Beynim allak bullak oldu gece kabus gördüm. Özet: Muhteşem başladı.

Altyazı düştü mü hocam ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: negres_1903

quote:

Orijinalden alıntı: DXM06

Bu nasıl bir bölümdür. Beynim allak bullak oldu gece kabus gördüm. Özet: Muhteşem başladı.

Altyazı düştü mü hocam ?

Yok hocam henüz düşmemiş. Kimsede çevirecek gibi görünmüyor.
  • İlk bölümü bugün izledim. İlk sezonki hava yok gibi geldi bana. Jeneriğini değiştirmişler dizinin çok kötü olmuş bence. İZlemeye devam şimdilik.
  • Bugün bakayım dedim. Rezil bir jenerikle girdi. Şarkı da dandik, her şey dandik. Ama çok hevesliydim, o kadar uzun süre beklemiştim. Sonra

dizi başladı. Saçma sapan bir giriş sahnesi, çıplak kadın doğada ilkel bir zamanda fırtınada doğum yapıyor. Midem falan bulandı anasını satayım. 1 sene buna mı bekledik dedik. Bilmediğimiz karakterleri gösterdiler bu sefer de. Anasını satayım 100 tane karakter var, birbiriyle kesişmemiş ilk sezonda, sen üstüne sıfırdan senaryo yazıyorsun. İlerlete ilerlete baktım tanıdık yüz var mı diye, yok. 5-10 dakika sabretmiştim doğum sahnesi bittikten sonra ama yok, izleyemedim. Yapmamaları gereken ne varsa yapmışlar. Tahammül edemedim gerçekten.
  • Dizi 50 dakika. 50 dakika sabredip izlemedikten sonra hiçbir anlamı yok. Sabredip izleseydin bölümün sonunda bütün kesişmeleri görecektin. İnanılmaz bağladılar.
    Geçmiş olsun.
  • 2.bölümde başarılıydı. Dizi gizemin dibine vuruyor.
  • İlk bölümü izleyince ben de beğenmedim. Aslında beğenmedim değil buraya da yazdım ilk sezonki hava yok dedim. Ama tabii ki de izledim. Dediğiniz gibi 2. bölümü izleyince hele de bölümün sonunu, bu kadar mükemmel bir dizi olmaz diyorsunuz.
  • 1x3'ü bitirdim biraz önce, Christopher Eccleston ilk doktorumuz rolünde çok başarılı. Elli küsür yıllık Doctor Who'nun tek çürük yumurtası olduğundan pek hoşlanmazdım ama bölümün tamamı kendine hayran bıraktı.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: sysrap96

İlk bölümü izleyince ben de beğenmedim. Aslında beğenmedim değil buraya da yazdım ilk sezonki hava yok dedim. Ama tabii ki de izledim. Dediğiniz gibi 2. bölümü izleyince hele de bölümün sonunu, bu kadar mükemmel bir dizi olmaz diyorsunuz.

aynen hocam ilk sezonda da bunu yapıyorlardı. dizinin hep en son anları vurucu oluyor. yani sonuna kadar izleyince bir şekilde ödülünü alıyorsunuz. bakalım 2x3'de liv tyler'ı görebileceğiz sanırım :)
  • 
Sayfa: önceki 910111213
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.