Şimdi Ara

The Leftovers (2014) | HBO (9. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
639
Cevap
19
Favori
23.194
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 7891011
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • IMDb puanı yükselişti, 7,0'dan 7,4'e yükselmiş

7,5 olsun başlarım
  • Son bölüm harikaydı. Gerçekten devrelerimiz yanacak. İzleyen herkes aslında Kevin gibi hissediyordur eminim. Anlamıyoz la işte anlamıyoz
  • İşte bu abi ya. O kadının monologları falan neydi öyle? Hasta etti bu bölümüyle de dizi.
  • Kitabı aldım haftaya tatilde bitiricem. İlk defa dizisi olan bir kitap okuyacağım bakalım iyi mi olacak kötü mü olacak
  • quote:

Orijinalden alıntı: Professional Geek

IMDb puanı yükselişti, 7,0'dan 7,4'e yükselmiş

7,5 olsun başlarım

8 Olmadan başlamam, o puan 8 olacak arkadaş!
  • Son bölüm muhteşemdi. Özellikle son 10 dakika da ki diyalog efsaneydi.
    Bu kadar farklı ve etkileyici bir dram kolay kolay gelmiyor açıkçası, izleyin izlettirin.(Ama bir şey anlamayı ummayın )

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Jaddeth -- 20 Ağustos 2014; 9:39:35 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: DXM06

Kitabı aldım haftaya tatilde bitiricem. İlk defa dizisi olan bir kitap okuyacağım bakalım iyi mi olacak kötü mü olacak

Kitap ?

• Anlamıyorum ama izliyorum. Ne biçim bir diziyse izlettiriyor ve içine çekiyor. Gömlek muhabbetini hiç anlamadım zaten

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Görüntüler çok iyi bu dizide.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Macabre

quote:

Orijinalden alıntı: DXM06

Kitabı aldım haftaya tatilde bitiricem. İlk defa dizisi olan bir kitap okuyacağım bakalım iyi mi olacak kötü mü olacak

Kitap ?

pauahahah sesli güldüm

• Aman ha, Game of Thrones konusu ortada. Orada istilaya uğradık bu ' bak kitapta şu oldu bu oldu ' cu veletler tarafından burada da aynı şey olmasın. Senden görüp heves ederler kitaba falan hiç gerek yok. :)
  • Bu arada Nora ve Matt odaklı bölümlerin dışında direkt karakter üzerinden giden başka bir bölüm olmadı sanırım ?
  • Kaliyeli görüntüler.
  • heralde forumda diziyi izleyen kalmadı tabi aksiyon yok sürekli sıkıcı ve dramatik neyse

S01E09

Bölümü çok çok beğendim. Daha önce dramatik sahneler vardı ama bu bölüm sonunda olduğu kadar bana geçmemişti o sahneler. En iyi bölüm şu anlık bu bölüm gözümde. HBO 2. sezon onayını verdiğinde şaşırmıştım onay alamaz diye düşünüyordum ama aldı. Bence bu bölüm de o onayda büyük rol oynadı.
  • 3. bölümden sonraki favori bölümüm oldu.

Nora ve Kevin'ın ailesinin 'kaybolma'dan önceki günlerine flashback yaptılar. Kevin'ın karısının neden beyazlara büründüğünü de gördük resmen. Kadın hamileyken karnındaki çocuk kayboldu anasını satayım. Ben de delirirdim. Tüylerim diken diken oldu izlerken.
  • 9. bölüm efsaneydi, bu bölümle dizi benim için tamamen olmuştur. Böyle bir dram, böyle bir etkileyici anlatım, müzik yok arkadaş.
    İlk bölümlerden sonra sabredip devam edenleri resmen ödüllendirmeye başladı dizi, sezon finalini büyük bir merakla bekliyorum...
  • Sezonun en iyi bölümüydü kesinlikle,flashbackler çok etkileyici olmuş.
  • İkinci sezon için onay alınmış hayırlı olsun

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Dizi bu hafta yayınlanacakmı ? Düşmemiş hala veya ben göremedim.
  • Sezon finali olacaktı zaten bu bölüm. Bir de bir hafta ara mı vermişler. İnsaf ya
  • 
Sayfa: önceki 7891011
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.