Şimdi Ara

The Leftovers (2014) | HBO (7. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
639
Cevap
19
Favori
23.193
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 56789
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Çok durgun bir bölümdü, bir nevi geçiş bölümü gibiydi sanki.
    Yalnız ben bu beyaz'lı tarikatçıların azmine her bölümde hayran kalıyorum yaa, müthişler...

Bu arada dizi'nin harika soundtracklerini dinlemek isteyenler için;
    https://play.spotify.com/user/safazx/playlist/68tyDzX9KGUJK8ZEiIqiOx
    Ben özellikle "I'm Not The One- The Black Keys" e saplanıp kaldım...

• ben büyük ihtimal bırakacağım bu ne ya kağnı gibi ,konuşma-birbirlerine tip tip bakma....zaten esas konu ne onu bile anlamadım ben...şerifin kızıyla uğraşıp onu düzeltme çabaları daha çok dizinin önüne geçmiş zaten!!
  • Bu nedir ya kaçınca bölüme geldik adam gibi birşey öğrenemedim.
  • Dizi sanki şey der gibi '' sıkılıp bırakın, ama dişini sıkıp bekleyenler size cenneti vaad ediyoruz ''

kutsal kitap şeysi gibi oldu ama ben boyle düşünüyorum
  • quote:

Orijinalden alıntı: Grozny

Dizi sanki şey der gibi '' sıkılıp bırakın, ama dişini sıkıp bekleyenler size cenneti vaad ediyoruz ''

kutsal kitap şeysi gibi oldu ama ben boyle düşünüyorum

Aynen, bende her hafta bekletmeden izliyorum da bişey çıkmadı Ama çıkacak
  • Çok ağır dram
    ama sağlam dizi beni sıkmıyor
    şu wayne denen adam büyük bir gizem ama bir ara babam ve oğlumdaki gibi açtı kollarını dedim herhalde kadın çarpacak buna
  • Dün akşam 5 ve 6'yı izledim üst üste. Nihayet 6. bölümde her taraf bir şekilde birbirine temas etti. Asıl dizi şu an başlıyor gibi.

O değil de karı kendini vurdururken
    Angel of Death açtı, dizi orada 10/10 puanına erişti sonra 9 küsürlere doğru geri düştü. Hisse gibi dizi yeminle.
  • Bu dizi gerçekten de gelmiş geçmiş izlediğim en tuhaf şey.
    İzlerken zevk vermiyor, anlaşılmıyor ama yine de her bölümü deli gibi merakla bekliyorum ve nedense seviyorum diziyi.
    Bu da dizinin başarısını gösteriyor bence...
  • 3.bölümü bitirdim az önce. bazı şeyler birbiriyle ilişkileniyo ama gittikçe karmaşıklaşıyo aynı zamanda. ne biçim dizi lan bu
  • Konusuna bakılırsa bilimkurgu tarzı bişey düşünmüştüm ? Şimdi dizi drammı birde özgün yapım diyenler var başlasammı
  • Dizi çok garip bir dizi. Özellikle tarikat sahnelerinin çok sıkıcı olduğunu söylemişler. Bakışmalar vs. türk dizilerindeki gibi saçma bakışmalar değil. Anlamlı bakışmalar. Şu kutsal wayne olayını hala anlayamadım.
    Diziyi izlerken sıkılmıyorum. Bugün üç bölüm izleyip güncele yetiştim. Çok fazla gizem var, soru işareti var. İzleyip cevaplarını öğreneceğimizi düşünüyorum. Çok kaliteli dizi. Zaten Liv Tyler başlı başına izleme sebebi
  • acayip karışık ya bırakmayı düşünüyorum anlamsız geliyor herşey
  • Bilimkurgudan ziyade geride kalanların dramı olarak ilerliyor şuan için, dolayısıyla ekşın beklentisi olan varsa uzak dursun. :)
  • Dizi bilimkurgu değil zaten fantastik. İkisi arasında fark var.
  • Bir yandan bu türde - bilimkurgu üzerine - film, dizi arayıp diğer yandan mesaj atınca kafa başka bir noktada oluyor, normaldir. :)
  • Son 3 bölüm de bir ilerleme var mı?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Katates Pızartması

Son 3 bölüm de bir ilerleme var mı?

Genel tempo değişmiyor da sürekli yeni olaylar oluyor, ben sevdim devam ediyorum, ilerlemeden kastın hikaye ise ilerleme var.
  • Son bölüm tempo bakımından son 3 bölümün en iyisiydi.

Başroldeki Justin Theroux tam Max Payne yahu. bu adam dururken neden Mark Wahlberg'e vermişler o rolü hayret.
  • the strain mi bumu gençler (the starini izledim ancak beklediğim kadar tatminkar çıkmadı açıkcası yani izlenebilir buda onun gibiyse izlerim boş vaktimde )
  • Son bölüm iyiydi, özellikle son sahnesi etkileyiciydi..
  • 
Sayfa: önceki 56789
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.