İlk bölümü beğendim ikinci bölümü şuan izlemekteyim hadi bakalım..
Fragmanı izlemedim sonda herkes yazmış. Fakat bölüm 10/10 idi. Hakikaten efsane olmaya aday hale geldi dizi. Diyecek söz bulamıyorum.
Etkileyici bir bölümdü. Kurgu ve müzikler inanılmaz uyum sağlamış bu kez, zevkle izledim. Yine söylüyorum, bu diziye mutlaka bir şans verilmeli, kesinlikle çok özgün bir yapım. Bölüm sonunda ki fragman'dan da anlaşılacağı üzere çok fena şeyler bizi bekliyor, çok...
yorumlara bakılırsa güzele benziyor en kısa zamanda indirip izlemek lazım
quote:
Orijinalden alıntı: Jaddeth
Etkileyici bir bölümdü. Kurgu ve müzikler inanılmaz uyum sağlamış bu kez, zevkle izledim. Yine söylüyorum, bu diziye mutlaka bir şans verilmeli, kesinlikle çok özgün bir yapım. Bölüm sonunda ki fragman'dan da anlaşılacağı üzere çok fena şeyler bizi bekliyor, çok...
tek karakterden ki şu ana kadar pek görmedik şu ana kadarki en sürükleyici en harika bölümü yapmışlar. üstelik ne polis vardı ne de liv tyler. bi ara max payne'e bağladı zaten olay çok çok başarılıydı. kesinlikle izlenmeli.
Anlamadığım bir kaç yer var.
Bu rahip neyine güvenip kumar oynadı ve o kavanozun orada olduğunu nereden biliyordu?
İlk bölümü izledim şimi. Eğer bu dizi bu oyuncu kadrosuyla başarılı olamazsa yapımcısı, senaristi falan benzin döküp yaksın kendilerini. Liv Tyler, Christopher Eccleston, Michael Gaston vs.
quote:
Orijinalden alıntı: Katates Pızartması
Anlamadığım bir kaç yer var.
Bu rahip neyine güvenip kumar oynadı ve o kavanozun orada olduğunu nereden biliyordu?
kumar masasına konan güvercinleri gördü. dizi boyunca o güvercinlerin kendini yönlendirdiğini düşündü o yüzden 20bini 135bin yapmak için gitti kumar oynadı
4. bölüm altyazı bekleniyor...
tutmaz.
Oley bugün Leftovers günü
son bölüm berbattı ama iyi olacak gibi hislerim var ilerde tutar pilot bölüm süperdi sonradan yavaşladı under the dome olayına dönmese barı
son bölümü ilerlete ilerlete izledim bi cacık olmaz bu diziden
son bölümü ben beğendim aksiyon yoktu yavaş yavaş geçti çok da iyi oldu severim aksiyonsuz dizileri
kalan günahkarların yaptıkları anlaşılınca kıyamet kopacak demedi demeyin
Ya beyler saf dram dizisi izliyorsunuz, sıkıldım ilerlettim, tutmaz diyorsunuz. Dizi izlemeyi mi bilmiyorsunuz ben çözemiyorum sizi. Ne bekliyorsunuz daha bu diziden, gökten Spiderman düşsün Doktor Ahtapotla savaşsın kazanınca kaybolanlar geri mi gelsin? Dram gibi dram yahu bu dizi. Tuhafsınız.
Bugünde izleyeceğim olmazsa bırakırım.
Eva Green diye şu diğer diziyi izledim oda sarmadı.
1x04
Harika bir giriş sahnesiyle başlayan, artık iyice dram dizisi olduğunu bize damardan hissettiren müthiş bir bölümdü.
Beyaz'ların herkesin fotğraflarını aldıkları sahnede ürperdim yeminle. Oyuncak bebek olayı ve Jill'in annesi'nin hediyeyi gizlice almaya çalışması falan harikaydı.
Ayrıca söylemeden geçemeyeceğim, beyaz'ların Tommy'ye verdiği broşür çok iyiydi ya, orda çok güldüm..
quote:
Orijinalden alıntı: Papa Emeritus II
Ya beyler saf dram dizisi izliyorsunuz, sıkıldım ilerlettim, tutmaz diyorsunuz. Dizi izlemeyi mi bilmiyorsunuz ben çözemiyorum sizi. Ne bekliyorsunuz daha bu diziden, gökten Spiderman düşsün Doktor Ahtapotla savaşsın kazanınca kaybolanlar geri mi gelsin? Dram gibi dram yahu bu dizi. Tuhafsınız.
Hocam millet her izlediği dizinin prison break 1.sezon kıvamında olmasını beklediği için dram dizisi falan pek anlayamıyorlar sanırım.
Son bölüm öncekine göre durağandı ama yinede güzeldi. Dizi daha başlarda çok fazla aksiyon olmayacaktır zaten. Şu konuşmayan mahluklar sanırım hepimizi delirtecek.
quote:
Orijinalden alıntı: DXM06
quote:
Orijinalden alıntı: Papa Emeritus II
Hocam millet her izlediği dizinin prison break 1.sezon kıvamında olmasını beklediği için dram dizisi falan pek anlayamıyorlar sanırım.
Son bölüm öncekine göre durağandı ama yinede güzeldi. Dizi daha başlarda çok fazla aksiyon olmayacaktır zaten. Şu konuşmayan mahluklar sanırım hepimizi delirtecek.
Sorma hocam ya, tales oluyorum izlediği şeyi bilmeyen adama. Ayrıca şu beyazlara da tales oluyorum.
Biraz daha beklemek lazım anlaşılan iyi bir ivme yakalarsa dizi başlarım.