Şimdi Ara

The Leftovers (2014) | HBO (8. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
639
Cevap
19
Favori
23.234
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 678910
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: yusei

the strain mi bumu gençler (the starini izledim ancak beklediğim kadar tatminkar çıkmadı açıkcası yani izlenebilir buda onun gibiyse izlerim boş vaktimde )

Ağır dram sevmiyorsan hiç bulaşma sıkılırsın. Ama dram seviyorsan harika
  • quote:

the strain mi bumu gençler (the starini izledim ancak beklediğim kadar tatminkar çıkmadı açıkcası yani izlenebilir buda onun gibiyse izlerim boş vaktimde )

İki diziyi de izleyen birisi olarak Leftovers'ı her zaman daha önce izlerim. Ancak aynı kefede değiller. Strain daha atraksiyonlu, gizem ön planda. Burada gizem falan yok aslında. Tamamen dram üzerine.

Her şey tam bağlanacakken şimdi de Jill kızımızın dedesi çıktı.
    İlk sezon mevzu karışmayacak muhtemelen. Tüm karakterler yavaş yavaş verilecek. 2 ve sonra efsane olur yalnız.

•  The Leftovers (2014) | HBO

son bölümdeki NG dergisi
    bakıyorum ama hiçbir anlam çıkaramadım :)
  • quote:

Orijinalden alıntı: DXM06

The Leftovers (2014) | HBO

son bölümdeki NG dergisi

Kapakta değil içindedir belki :) Bulabilir miyiz içini? Bulduysan da pm atabilir misin?
  • quote:

son bölümdeki NG dergisi

Bende çok merak ediyorum, ne var acaba içeriğinde...
  • NG'nin arşivi paralı üyelik istiyor malesef.

http://www.pajiba.com/the_leftovers/what-was-the-deal-with-the-may-1972-national-geographic-magazine-in-the-leftovers.php

Burada bir article var sadece.
  • quote:

NG'nin arşivi paralı üyelik istiyor malesef.

http://www.pajiba.com/the_leftovers/what-was-the-deal-with-the-may-1972-national-geographic-magazine-in-the-leftovers.php

Burada bir article var sadece.
    1x7 spoiler National Geographic

National Geographic'de "Suyun Altında Yaşayan Örümcekler" diye bir makale varmış.

Kız da sayıklarken öyle dediği için bağlantının bu olduğunu söylüyor.
    Bu örümcekler ömürleri boyunca suyun altında yaşarlarmış. Makalede de bunu Wayne'e benzetmiş.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Smilingmoon.x -- 12 Ağustos 2014; 19:35:46 >

• quote:

Orijinalden alıntı: sysrap96

1x7 spoiler National Geographic

National Geographic'de "Suyun Altında Yaşayan Örümcekler" diye bir makale varmış.

Kız da sayıklarken öyle dediği için bağlantının bu olduğunu söylüyor.
    Bu örümcekler ömürleri boyunca suyun altında yaşarlarmış. Makalede de bunu Wayne'e benzetmiş.

Teşekkürler hocam ilginç gerçekten bakalım nereye bağlanacak. Dizi dramda olsa bence sağlam gizem var

• DXM06 kullanıcısına yanıt
    true detective den brba dan falan ağır mı
  • quote:

true detective den brba dan falan ağır mı

breaking bad bu dizinin yanında prison break gibi kalır aksiyon bakımından. true detective'de dram ama daha heyecanlı. the leftovers biraz tuhaf. gizem çok. konusu çok ilginç. ağır ilerliyor. oyunculuklar güzel. denemek lazım. seveni var sevmeyeni var.
  • DXM06 kullanıcısına yanıt
    dram ağırlığını hangi diziyle denk tutarsın ? bi çok diziyi izledim şuan hepsi gelmiyo aklıma benim o yüzden oz falan geldi şimdide
  • Abimin aşırı derece hayranı olduğu dizi.Hiç bakmadım,merak da etmedim
  • quote:

dram ağırlığını hangi diziyle denk tutarsın ? bi çok diziyi izledim şuan hepsi gelmiyo aklıma benim o yüzden oz falan geldi şimdide

Diyalogları One Tree Hill tarzı diziler kadar ağır. Ama içinde gizem unsuru olduğu için sadece dram değil dizi. Oz hareketli kalır bunun yanında ama işte şimdilik. Bence Leftovers ilerleyen bölümlerde ya da sezonlarda çok hareketlenecek. Senaryo müsait çünkü.
  • şu beyaz giyenlere gıcık oluyorum
  • quote:

Six Feet Under ile denk tutarım.
  • 2. sezon onayını aldı hem şaşırdım hem sevindim şahsen böyle yavaş ilerleyen sıkıcı ve gizemli dizileri severim
  • Eveeet 2. Sezon onayı hayırlı uğurlu olsun...1. sezonun sonunu göremez diyenlere de kapak olsuuun...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Jaddeth -- 14 Ağustos 2014; 0:37:42 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Jaddeth

Eveeet 2. Seson onayı hayırlı uğurlu olsun...1. sezonun sonunu göremez diyenlere de kapak olsuuun...

Güzeeeeel
  • quote:

Orijinalden alıntı: Jaddeth

Eveeet 2. Sezon onayı hayırlı uğurlu olsun...1. sezonun sonunu göremez diyenlere de kapak olsuuun...

+500 hiç sevilmeyecek bir dizi değil. Sevindim onay almasına. Her yaz 6-7 diziye başlıyorum. Max 2si seneye devam ediyor.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Son(8.bölüm) bölümde beynim yandı, inş açlıkdandır

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Grozny -- 18 Ağustos 2014; 21:04:25 >
  • 
Sayfa: önceki 678910
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.