Şimdi Ara

The Legend of Zelda: Breath of the Wild Türkce Yama ( istek ) (6. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
161
Cevap
15
Favori
24.388
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
13 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 45678
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • hadi yaa denediniz mi? normal indirip yüklesem direkt emulatorle yüklenip açılacak yani?

• mambaking24 M kullanıcısına yanıt

emulatörü sitesinden indirip oyunu da zipertodan çek sırayla önce updatesini sonra dlcsini kur emu üzerinden sonra bsod gaming kanalına bakarak ayarları yap ardından rahat rahat oyna (pc gücün önemli burda). Öylesi daha sağlıklı. Hem başka wii u oyunları oynamak istersen daha sorunsuz bir yol olut bu.

• Son durum nedir acaba

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • bu sitede oyunun türkçe yaması %100 bitmiş ve yayımlanmış olarak görünüyor deneyen var oldu mu

https://www.turkceyama.net/the-legend-of-zelda-breath-of-the-wild-turkce-yama/

• quote:

Orijinalden alıntı: narkotik_1989

bu sitede oyunun türkçe yaması %100 bitmiş ve yayımlanmış olarak görünüyor deneyen var oldu mu

https://www.turkceyama.net/the-legend-of-zelda-breath-of-the-wild-turkce-yama/

Dolandırıcı site. Yama olmayan oyunları var gibi gösteriyorlar. Zeldaya yama çıkacak olsa yine forumda çeviri duyurusu yapılır diye düşünüyorum. Yaparsa translate yama yapan ekipler yapar onlarla iletişim kurmak lazım.

• En azından translate yama olması için bende bir konu açtım fakat maalesef çeviri yapan arkadaşlar pek ilgilenmedi. Şöyle kaliteli bir oyunun kesinlikle çevirilmesi gerek diye düşünüyorum.

• quote:

Orijinalden alıntı: sanguchii

En azından translate yama olması için bende bir konu açtım fakat maalesef çeviri yapan arkadaşlar pek ilgilenmedi. Şöyle kaliteli bir oyunun kesinlikle çevirilmesi gerek diye düşünüyorum.

Call of duty olsaydı şipşak çevrilidirdi. fakat gelmiş geçmiş en yüksek puan ortalamasına sahip böylesi bi şaheser pek ilgilerini çekmedi sanırım.

• İnşallah bir gün cevirilecek inanıyorum sesimiz duyulacak :)
  • Teşvik amaçlı para toplasak nasıl olur. Benden 150 tl çalışır. Benim gibi düşünen olursa ayrıca yeni bi konu açabiliriz

• quote:

Orijinalden alıntı: sanguchii

İnşallah bir gün cevirilecek inanıyorum sesimiz duyulacak :)

Sesiniz duyuldu oyunu bir kaç kere bitirmiş bize oyunun dünyasına hakim bir danışman lazım.

• sinnerclown kullanıcısına yanıt
    Ben Türkçe yaması çıkmasını umduğum için ve 1ay sonra askere gideceğim için oyunu yarıda bıraktım :) Umarım ben gelene kadar çevrilmiş olur askerden gelince bana da bir hediye olmuş olur
  • https://zenhax.com/viewtopic.php?f=12&t=8278&hilit=the+legend+of+zelda burda dosyayı tekrardan paketlemek memnun galiba ben anlamadığım için kurcalamadım pek ama umarım yardımcı olur

• Oyundan kopamıyorum şuan 18 Kalbim oldu paso farm yapıyorum çok eğlenceli ama birde tr yama olsa ahh beee ahh ulan beee  

• Arkadaşlar yama yapım aşamasında takip etmek isteyenler için link bırakıyorum.

https://forum.donanimhaber.com/the-legend-of-the-zelda-breath-of-the-wild-devredildi--147623434

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi HappyFire -- 23 Nisan 2021; 0:20:6 >
  • Bence AMD ekran kartları ile de akıcı bir şekilde oynanıyor. R9 290X ekran kartım ile Vulkan'da 40-50 FPS arası rahat bir şekilde oynayabiliyorum.

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: creA`

Bence AMD ekran kartları ile de akıcı bir şekilde oynanıyor. R9 290X ekran kartım ile Vulkan'da 40-50 FPS arası rahat bir şekilde oynayabiliyorum.

hocam 3 sene olmuş o mesajı yazalı ozamanlar 15 fps vermiyordu 

• Bunun çevirisi 2 ay önce devredilmişti, yok mu bir gelişme? Yamanın konusu da kilitlenmiş oradan soramıyoruz.

• karma999 kullanıcısına yanıt
    Yamayı @Heolikein nickli arkadaş yapıyordu , hatta %90 lık kısmı bitmişti ama maalesef özel hayatı yüzünden devretmek zorunda kaldı , devrettiği kişilerde ilgilenmiyor sanırım yama ile , belki Heolikein sonradan yine kalan %10 kısmı da çevirip yamayı yayınlar .

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • ulwi U kullanıcısına yanıt

Npc diyalogları kalmıştı diye hatırlıyorum, o da çoktur büyük ihtimal. Ben sadece durumla ilgili bilgi almak istiyorum. 2 ay geçmiş devirden beri... Daha önce de böyle bir kaç yama beklerken çevirmen ayrıldı tek çevirecek vs gibi durumlarla yamaların çıkmadığı çok oldu öyle olmaz umarım.

• Ya arkadaş şu oyunun yamasını yapıp bitirecek bir insan evladı yok mu? Herhalde ortada teknik bir sorunda yok çünkü arkadaş çeviriyordu, sadece işin çeviri kısmı var. Neredeyse oyunun çıkışından bu yana beş yıl oluyor, üç beş saatte biten aptal saçma oyunları çeviriyorlar, böyle bir oynanış ve atmosfere sahip bir şaheseri kimse çevirmeyecek mi cidden? Oyun tüm zamanların en iyi oyunları arasında, 10-20 yılda bir böyle oyun gelmez, çevirin artık Allah rızası için şu oyunu da bir seferde kendi dilimizde oynayalım.

• 
Sayfa: önceki 45678
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.