ya ustad eger hepsını yaptıysan suraya bı yenı konu acarmısın gorevler hakkında cunku cogunu yapamadım ıng olmadıgı ıcın cahıllık ne kötu yaa
quote:
Orjinalden alıntı: hayalperes86
ya ustad eger hepsını yaptıysan suraya bı yenı konu acarmısın gorevler hakkında cunku cogunu yapamadım ıng olmadıgı ıcın cahıllık ne kötu yaa
yaw 50ye kadar olan tüm görevleri yaptım oturdum tüm görevleri foruma yazayım dedim inan işin içinden çıkamadım
dostum senn verdiğini uyguladım olmadı...bende yeniden dosya açtım nası olsa ilerlemedim dye ama onda farklı verdi... LEE-MORALITY WOO-HUMANITY SAM-LOVE SHIM-LOYALITY JULE-CHIVALRY JONG-VIRTUE
ama ne yazık ki bunları da kabul etmedi benm Lord Sagun kafası bozuk herhalde bana yan çiziyo:) acaba ben mi yanlış yapıyorum...guardların yanlarına gittikten sonra Lord S'ya gitcez sora onun sölediği sırayla cevapları vercez dimi?ama olmuyor her iksini de denedim (benm ki ve arkadaşınki)olmadı.....bilen biri varsa sölesin görev yapmadan ilerlemek istemiyorum....
arkadaşlar bnm bi sorum olacak bu başlıkla alakalı diil ama yeni konu açmak istemedi. corruption and distrust die bi quest aldım. questte venom daki incensory lere bakmamı söylüyor ama üstlerin tıklayınca hiçbir şey olmuyor. bi yardım eder misiniz
tetragram senin cevabını denedim ama lord sagun cevabı kabul etmedi. Başka cevabı kabul olan varsa yazabilir mi lütfen
LEE - LOVALTY WOO - VİRTUER SAM - LOVE SHİM - HUMANİTY JULE - CHİVARYL JONG - MORALİTY olacak
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme