Şimdi Ara

The Long Dark (2017) [ANA KONU] #Türkçe (26. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
1.595
Cevap
34
Favori
123.752
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
4 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 2425262728
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Bir şey diyeceğim, kolay modda kurtlar saldırıyor mu 5 gündür evde sıkıştım kaldım. 5. gün hayatta kaldım başarımı açtım, bu gidişle evde de sağlam erzağım var her şeyi buzdolabına attım 200 gün hayatta kalacağım gibi. Sadece bunu merak ediyorum.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Johnny Silverhand -- 24 Nisan 2015; 20:57:29 >
  • en kolay seçenekte hiçbir hayvan size saldırmıyor, aksine hepsi sizden kaçıyor.
  • Hunglasxx kullanıcısına yanıt
    Ciddi misiniz? 5 oyun günü boyunca korkudan evden dışarı çıkamıyordum kurtlar en son baya zordu şuan nasıl bilmiyorum. Size güvenerek biraz dolaşacağım. Bu arada yama için teşekkürler. Yalnız bir eşya alırken take it falan yazıyordu. Steam workshop'da da teşekkür etmiştim buradan da edeyim.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Teecem

Ciddi misiniz? 5 oyun günü boyunca korkudan evden dışarı çıkamıyordum kurtlar en son baya zordu şuan nasıl bilmiyorum. Size güvenerek biraz dolaşacağım. Bu arada yama için teşekkürler. Yalnız bir eşya alırken take it falan yazıyordu. Steam workshop'da da teşekkür etmiştim buradan da edeyim.

evet evet, rahat rahat dolaşabilirsin

rica ederim, ne demek. şu sıralar pek yoğun olduğum için yamayla pek ilgilenemiyorum. önümüzdeki hafta gibi falan bakmaya çalışacağım.

• Demekki neymiş ,soran dağları aşmış sormayan düz yolda şaşmış. Fevri gençlerin kulağına küpe olması temennisi ile.
  • 2. günde güzel bir ev buldum ama evden çıkmaya gözüm kesmiyor o eve yakın daha iyi bir yer var mı ?
  • Oyunda bir çok ev var. Hangisine girdiniz bilmiyorum. Workshop da haritalar var oradan bakabilirsiniz.
  • quote:

Orijinalden alıntı: NeCRiS

Oyunda bir çok ev var. Hangisine girdiniz bilmiyorum. Workshop da haritalar var oradan bakabilirsiniz.

avcı kulübesine girmiştim. Oyunda harita var mı ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: Maggese

quote:

Oyunda bir çok ev var. Hangisine girdiniz bilmiyorum. Workshop da haritalar var oradan bakabilirsiniz.

Oyunda harita yok ama steam atölyesinde oynayanların çizdiği haritalar mevcut.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: Maggese

quote:

Oyunda harita yok ama steam atölyesinde oynayanların çizdiği haritalar mevcut.

Teşekkürler. Bence büyük bir eksiklik çünkü her yer beyaz, birkaç geze geze yine aynı yere ulaşmıştım çok sinir bozucu bir şey...Ayrıca bir eksiklik yada fazlalıkta oyun zor olsun diye mesela ateş yakarken kullandığımız odun vb. eğer ateşi yakamazsak gidiyor buda çok saçma olmuş kanaatimce

• Long Dark benzeri yeni oyun geliyo gençler, hatta erken erişimde 9 tl...

Eternal Winter

You must find a way to survive in an extremely hostile winter environment, you will not be alone,
    4 loyal dogs and a sled will be there to help you move faster around the terrain.
    Scavenge for supplies, take care of your needs and the needs of your dogs, hunt or be hunted. Will you adapt or die?

http://store.steampowered.com/app/325210/?snr=1_7_7_weeklongdeals_150_3
  • Ölü ozan kullanıcısına yanıt
    Benzeri değil sanki Long Dark 2 :)
  • oyundaki en iyi yer avcı kulubesini buldum insanın ayrılası gelmiyor burdan ne yapsam bilemiyorum
  • Oyunun senaryo modlu versiyonu ne zaman yayınlanacak bir bilgi varmı ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: Mojotr

Oyunun senaryo modlu versiyonu ne zaman yayınlanacak bir bilgi varmı ?

tam sürüme geçtiğinde hikaye modu da gelecek. tam sürüme ne zaman geçeceği ise henüz bilinmiyor.
  • Oyunu Baya Oynamıştım Sonra Yapacak Bir Şey Bulamayınca Bırakmıştım. Gördüm ki 700Mb Güncelleme Gelmiş , Bug Fix'ler Dışında Yeni Gelen Şeyler Var mı Hocam ?

Ona Göre Biraz Daha O Ortamı Soluyalım
  • quote:

Orijinalden alıntı: BerkMendi

Oyunu Baya Oynamıştım Sonra Yapacak Bir Şey Bulamayınca Bırakmıştım. Gördüm ki 700Mb Güncelleme Gelmiş , Bug Fix'ler Dışında Yeni Gelen Şeyler Var mı Hocam ?

Ona Göre Biraz Daha O Ortamı Soluyalım

hocam en son üçüncü bir harita geldi yeniden başlamanı sağlayacak. onun dışında çoğu şey aynı hala. ufak tefek şeyler ekleniyor şu sıralar.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Hunglasxx

quote:

Orijinalden alıntı: pinkhell

quote:

Orijinalden alıntı: Hunglasxx

çok teşekkürler ikinize de. iyi oyunlar herkese!

son gelen güncellemede saat kaybolmuş zamanı göremiyorum ek olarak saatin olduğu kısım bazen ingilizce oluyor bazen türkçe sizde var mı böyle bir sorun ?

henüz bu sorunu söyleyen olmadı bana açıkçası, ben de denk gelmedim.

Saat kayboldu hocam.Karanlık olacağı zaman aydınlık, aydınlık olacağı zaman İngilizce karanlık olacak yazıyor.
    Birde bir eşyayı alacağımız zaman çıkan seçeneklerde İngilizce olmuş.
    Umarım anlaşılır olmuştur

• çevirideki hataları düzelttim ve yeni güncelleme ile gelen kelimeleri de çevirdim. geri-dönüşler için teşekkürler herkese.

yeniden hata vesaire bulursanız lütfen buradan iletin.
  • Valla Oyun Her Güncelleme de Biraz Daha Harikalaşıyor

Loading Süreleri Kısalmış , Yeni Yemekler vs. Gelmiş. Craft Olayı Biraz Daha Kolaylaşmış Sanırsam , Ya da Ben Hiç Girmemiştim O İşlere.Pek Dikkat Etmiyordum Ama Araba Sayısı Artmış Yanılmıyorsam.
    Arabaların Kaputlarını Açınca Akü Ayrı Olarak Duruyor , Kaplama Değil Yani Farkettiniz mi Acaba ? Hazır Elektrik Direkleri de Var ,İlerde Elektrik mi Çekeceğiz Acaba Yol Boyunca

Şu Balık Tutma Olayını Hiç Yapamadım , Biraz Daha Sık Bulunsa Eşyaları Harika Olur , Ya da Göl Üzerinde ki Kulübelerden Nadir de Olsa Olta Takımı Düşebilir Direk
    Oyuna Sürekli Güncelleme Gelmesi Çok Güzel Bir Şey Erken Erişim Oyunlarda Pek Rastlanmıyor Böylesi.

Hunglasxx Hocam Yeni Harita Gelmiş Gördüm de Kilitli Gözüküyor Bende Şuan , Daha Açılmadı mı Yoksa ? N'apmalıyım

• 
Sayfa: önceki 2425262728
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.