Şimdi Ara

The Long Dark (2017) [ANA KONU] #Türkçe (27. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
1.595
Cevap
34
Favori
123.752
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
4 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 2526272829
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    hocam yeni haritaya geçmen gerekiyor öncelikle. yani ikinci haritadan üçüncü (yeni gelen) haritaya bir geçiş var. oradan geçince üçüncü harita da oyuna başlarken seçebilmen için açılacak. geçişin nerede olduğunu internetten aratarak bulabilirsin -hatta ben de daha önceden yazmıştım galiba buradan-

açıkçası early access dönemindeki en kaliteli oyun diyebilirim. geliştiricilere beni haklı çıkardıkları için teşekkür edeyim bari buradan :P

https://eksisozluk.com/entry/46270396
  • Diğer haritaya nerden geçebiliyoruz. Gerçi mevcut yeride pek gezemedim.
  • arkadaşlar tüfeğm vardı meraktan hasat et dedim tüfek kayboldu nedeni nedir bunun?
  • bonham55 B kullanıcısına yanıt
    Parçalamak demek o, metal vida vs tarzında parçalarını alıyorsun, gitti güzelim tüfek.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • hadi ya:( şans eseri bulmuştum onuda yok ettim yani,birdaha da ne zaman bulurum kimbilir.
  • 1 hafta içerisinde yeni büyük bir yama gelecekmiş. Yama ile beraber keşfedilecek yeni bir bölge de gelecekmiş.
  • quote:

Orijinalden alıntı: NeCRiS

1 hafta içerisinde yeni büyük bir yama gelecekmiş. Yama ile beraber keşfedilecek yeni bir bölge de gelecekmiş.

süper haber bir süredir oynamıyordum tekrar yüklerim :)
  • An itibari ile 763.9 mb güncelleme yaptı Steam.
  • 256.2 mb daha güncelleme yapıyor Steam üzerinden.
  • Güncelleme notları neler? =)

• çeviri güncellendi! gördüğünüz hatalar için lütfen iletişime geçin.
  • arkadaşlar 19.gündeyim,kastım kurt derisi mont geyik derisi pantolon falan yaptım ama sonra yediğim balıktan zehirlendim ve sanırım ölücem,ilkyardım çantasında birtane antibiyotik vardı veişe yaramadı,etaftada bulaamıyorum,başka ne yapabilirim bu illetten kurtulmak için?
  • quote:

Orijinalden alıntı: bonham55

arkadaşlar 19.gündeyim,kastım kurt derisi mont geyik derisi pantolon falan yaptım ama sonra yediğim balıktan zehirlendim ve sanırım ölücem,ilkyardım çantasında birtane antibiyotik vardı veişe yaramadı,etaftada bulaamıyorum,başka ne yapabilirim bu illetten kurtulmak için?

baligi cig mi yedin?
  • Hotfix Geldi.

HOTFIX to v.236 -- Audio, Repair, Saplings, Crash Fixes!
    27 MAYIS - HINTERLAND_STUDIO
    Hello! We've just hotfixed The Long Dark to v.236, to address a few bugs. Thanks for your patience:

THE LONG DARK SANDBOX ALPHA HOTFIX to v.236 CHANGELIST

* Rebalanced and improved the audio mix; this should address issues where some people found the audio too quiet.
    * Fixed a rare crash that can occur when loading old saved zones.
    * Fixed a bug with tripped rabbit snares refreshing to empty each day.
    * Fix a bug where loot would reset in the PV Rural Store and ML Camp Office.
    * Fix for birch sapling and maple sapling spawns not activating in old saves.
    * Fixed various issues with repair pre-requisites; this should address issues preventing clothing and bedrolls from being repairable.
    * Crafted Bow and Arrow are now always 100% condition when first crafted.
    * Reduced the per-shot Condition decay on the Bow. Note that Bow Condition does not degrade over time; only when fired.

###END OF CHANGELIST###

Belki bilmeyen arkadaşlar vardır, oyunda artık ok ve yay da yapabiliyoruz.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi NeCRiS -- 27 Mayıs 2015; 8:43:46 >

• Uzun süredir oynamıyorum oyunu updatelerini yapıp bir ara oyuna gireyim dedim sanki loot oranları falan daha iyileşmiş daha uzun süre hayatta kalınabiliyor birde güncellemeleri türkçeye çeviren birisi varsa hayrına çevirirse sevinirim :D
  • evet ne yazıkki öyle yaptım farkında olmadan.ölmek istemiyorum bi yardım etseniz,ilkyardım çantasında kullanmam gereken iki adet materyal gösteriyordu,birisi antibiyotikti sanırım ama diğerini anlayamadım ne oldugunu.kahve kupasındaki birşey sanırım.
  • yokmu arkadaşlar yardımcı olucak,gıda zehirlenmesi yaşıyorum ne kullanıp da iyileşebilirim??

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi bonham55 -- 27 Mayıs 2015; 15:55:24 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: bonham55

evet ne yazıkki öyle yaptım farkında olmadan.ölmek istemiyorum bi yardım etseniz,ilkyardım çantasında kullanmam gereken iki adet materyal gösteriyordu,birisi antibiyotikti sanırım ama diğerini anlayamadım ne oldugunu.kahve kupasındaki birşey sanırım.

kuşburnu çayı yapıp içmen gerekiyor sanırım, dışarıda ufak boylu kırmızı renk bitkiler var onları al su ile ateşte kaynatıp iç reis mantarı da olabilir onuda kesilmiş ağaçlardan bulabilirsin.
  • kuşburnu var çantamda ama onu kaynatamıyorum nedense.
  • 
Sayfa: önceki 2526272829
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.