Şimdi Ara

The Long Dark (2017) [ANA KONU] #Türkçe (69. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
3 Misafir (1 Mobil) - 2 Masaüstü1 Mobil
5 sn
1.593
Cevap
34
Favori
122.956
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
4 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 6768697071
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • oyun gayet güzel olmuş , baya bi ilerledim.
  • Fatihaları alayım,öldürmeye kıyamadım
    not:
    iki sene sonra tam sürümü görmek

• Oynayamayanlar için;

Saygılar :)
  • ilk bölüm bitti , bende bittim , yoruldum valla , ikinci bölüme yarın başlarım artık
  • arkadaşlar story modunu oynamaya başladım. mağaralara kadar geldim mağaradan çıktım karşımda kurt var oraya kadar geldim. ama şöyle bir sorun yaşıyorum. oyun yorgun oldugumu uyuymam gerektiğini belirtiyor. ama ben de uyku tulumu yok nasıl uyuyacagım ki? zaman geçir desem işe yaramıyor uykunun yararlarını veremiyor. ne yapmam gerekiyor
  • İlk episode sonunda bitti.Öncelikle sunu soyleyeyim, gayet güzel bir iş çıkarmışlar.Oyun gercekten gerek atmosfer, gerek oynanış anlamında sizi içine çekiyor.Hikaye de gayet akıcı ve mantıklı bir dogrultuda ilerliyor.Oynanış suresi de basindan kalkmadan ve direk gorevde size verilen lokasyonlara giderek oynarsanız 4-5 saati buluyor.Beni her anlamda tatmin etti açıkcası.

Olumlu elestiriler:
    -Ana gorevlerin yanında yan gorev de yapabiliyor olusumuz(ilk episode da cok fazla yok ama ilerleyen episode larda artacaktir diye dusunuyorum)
    -Yeni menüler gayet pratik ve kullanıslı olmus, hosuma gitti.
    -Menü müziği cok basarili, ayrıca oyunun çeşitli yerlerinde aniden güzel müzikler giriyor gayet hos :)
    -Etrafta buldugumuz notlarda ilginc bilgiler ya da hikayeler yazabiliyor.Gayet guzel detaylar var.Örneğin bi notta zamanında kasabada yasamis 2 kisinin sakladigi gizli zulanin yerini falan soyluyor, okursanız ekstra seyler bulabilirsiniz.
    -İlk episode da ki mekanları daha once hic gormemistik.Yeni bir map yaratmıslar.Yeni bi haritada oynamak güzel
    -Oyunun hikayesi gayet ilgi cekici ve akıcı.İnsanı icine cekiyor.Kahramanımız Will McKenzie ile birlikte bir an once neler oldugunu ogrenmek istiyorsunuz.
    -Kisilerle olan diyaloglar ve olayların anlatılısı hosuma gitti.

Olumsuz elestiriler:

-Ana diyaloglar seslendirilmis ama ara diyaloglar(ornegin bizim bi tane soru secip karsi tarafin cevapladiklari) sadece altyazı seklinde geciyor, konusmalari duyamiyoruz.Bence seslendirmeleri gerekirdi.
    -Oyunda zorluk secimi yapamiyoruz.Ne yalan soyleyeyim oyunda su ana kadar pek zorlanmadim.Biraz daha zorlayıcı yapabilirlerdi.(Hava sartlari genelde iyi oluyor ve bol bol yiyecek ve malzeme de bulabiliyoruz) Bu cok iyi degil bana gore, İnterloper modda oynasak oyun cok daha zorlayıcı ve zevkli bi hale gelirdi diye dusunuyorum.

Simdilik aklıma gelenler bunlar.Birazdan heyecanla 2. episode a baslayacagim.Merakla oynamayi bekliyorum. Kolay gelsin herkese

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi corcihaci10 -- 3 Ağustos 2017; 1:36:16 >

• corcihaci10 kullanıcısına yanıt
    Dostum 2.ci bölüme başladığında 1.ci bölümde topladığın, üzerinde bulunan malzemeler hala duruyor mu yoksa sıfırlanmış mı?

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Tastarakay kullanıcısına yanıt
    envanteriniz duruyor
  • Malzemeleri biriktirdim tezgaha gittim ama elbiseleri yapamadım 1.bölümde.

Bir de kocakarının tüfeğe sulanıyorum,güveni 1000 yapsak verir mi acep.

Bölümü bitirmek istemiyorum o kadar eşya,yiyecek.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi alperhan52 -- 3 Ağustos 2017; 13:5:13 >
  • Punjhie kullanıcısına yanıt

karşına barınak çıkacak orada uyursun, bende de aynısı oldu ama kondisyon düşmedi, kuru görünce soldan dolaş yolu takip etme.

hikaye ile ilgili yorumlarda/sorunlarda spoiler kullanın lütfen.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-C8C79990A -- 3 Ağustos 2017; 12:25:36 >
  • Punjhie kullanıcısına yanıt
    Araç bulabilirsen arabanın içinde uyuyabiliyorsun. Biraz soğuk oluyor bunu da arabanın yanına ateş yakarak çözebilirsin.

• 1. episode bitti. oldukça güzel buldum süre olarak da tatmin etti.
    Arada görünmez kurtlar olsa da düzelir onlar diyebilirim. Bu arada uzun süredir oynamıyordum o yüzden mekanikleri ya unutmuşum yada değiştirmişler. Ama çabuk alıştım ondan sonra pek zorlanmadım. Sadece milton da 2 kurt üst üste saldırdı kurtuldum eve girdim pansuman vs yaptım bari ninenin yanına gideyim diye çıktım 3. kurt saldırdı çıktığım gibi çok sövdüm 1-2 saat oynamadım sonra devam ettim.
  • quote:

Orijinalden alıntı: alperhan52

Malzemeleri biriktirdim tezgaha gittim ama elbiseleri yapamadım 1.bölümde.

Bir de kocakarının tüfeğe sulanıyorum,güveni 1000 yapsak verir mi acep.

Bölümü bitirmek istemiyorum o kadar eşya,yiyecek.

Yapımına izin vermiyor mu yoksa craftlaması mı değişmiş. Bende o kadar deri topladım, kuruttum boşa gitsin istemem.

• hikaye çıktıktan sonra oynuyorum milton kasabasında büyük eve girip yaşlı kadınla konuşmaya başlıyorum yani ara sahne giriyoya eve girince işte orada 5 saniye sonra görüntü sürücüsü yanıt vermeyi durdurdu ve bu durumdan başarı ile kurtuldu hatası geliyor oyun donuyor tld.xe yanıt vermeyi durdu hatası çıkıp oyun kapanıyor neden acaba bi yardımcı olun ?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi nebi20 -- 3 Ağustos 2017; 16:55:24 >
  • Sandbox modunun oynanışına hiçbir yenilik gelmemiş üzdü açıkçası. Roadmap yayınlamışlardı taahhüt ettikleri süre içerisinde olan roadmap'deki yeniliklerin %10u bile gelmedi, bende bunun üzerine heralde en azından oyunun resmi çıkışında %50lik kısmını getirirler diye düşünmüştüm ama yok gelmemiş. Açıkçası bu mevzuda büyük hayal kırıklığı yaşadım umarım yakında roadmap vaatlerini gerçekleştirirler. Ulan hikaye modu gelmiş daha neyden şikayet ediyorsun diyebilirsiniz arkadaşlar ben bu oyunu 100 saatin üzerinde oynadım aynı mekaniklerle gezip fazladan 2-3 diyolog görmek yerine şu vaatlerin yarısı gerçekleşseydi daha çok tatmin olacaktım kesinlike.

Roadmap'de vaat edilen bazı yenilikler

Cougars, Revolver, Gunsmithing, New travel options: Canoe, Horse, Ammunition Crafting, Moose, Mod Support, Spring Sandbox, Improved Cooking, Improved Fishing, Snowshoes, NPCs in the Sandbox, Wolfpack behaviour, Wildlife interactions (ex. Wolves vs. Bears), Grizzly Bear, Crafting for safehouse customization, Long-distance travel, Planting

Şurda bulabilirsiniz bir kısmını(asıl konuyu silmişler)
    http://www.hinterlandforums.com/forums/topic/10390-poll-tld-roadmap-enhancements-favourites-spoilers/
    http://www.hinterlandforums.com/forums/topic/10334-the-long-dark-roadmap-first-impressions/

• Tastarakay kullanıcısına yanıt
    Olay değişmiş biraz incelersen farkedersin.
  • Beyler ikinci sezonun tarihi belli mi?
  • quote:

Orijinalden alıntı: deepthroattoyouall

Beyler ikinci sezonun tarihi belli mi?

1. ve 2. episode lar yayınlanmis durumda su ana kadar, kalan episode lar 2017 nin sonlarına dogru yayınlanacakmıs
  • corcihaci10 kullanıcısına yanıt
    En son mağaradan çıkıp ayıyı vurduktan sonra oyun bitti. Demek fark etmemişim bile ikinciyi oynadığımı
  • quote:

Orijinalden alıntı: deepthroattoyouall

En son mağaradan çıkıp ayıyı vurduktan sonra oyun bitti. Demek fark etmemişim bile ikinciyi oynadığımı

Hayir hocam hayir orasi birinci bolumun sonu sen ikinciyi oynamamissin ki daha

Ana menüden tıkla tekrar wintermute ye ikinci bolum basliyor.
  • 
Sayfa: önceki 6768697071
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.