Şimdi Ara

The Long Dark (2017) [ANA KONU] #Türkçe (67. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
5 Misafir (1 Mobil) - 4 Masaüstü1 Mobil
5 sn
1.593
Cevap
34
Favori
122.957
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
4 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 6566676869
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • wow. gercekten hikaye geliyor ha. inanamadım... hem de tarih de verilmiş.
  • oyunu torrent indirmiştim beğendim aldım tabi ki iki hafta sonra %50 indirimli satmaya başladılar...
  • Bu oyunda hikayeyi batirmazlarsa ilk 10 survival listesine 8 numara olur.

Hikayeyi batirirlarsa adamlar zor satar Bu oyunu.

Şimdi hikaye falan bırakında adamlar sattığımız yeter deyip geliştirmeyi bırakırsa resmen 3 yıllık kazık atmış okurlar.
    Gerçi benim korkum geliştirme diye oyunun şu anki halini değiştirmeleri. Ben nu oyunu severek oynuyorum ama her güncellemede umarım bir şeyi değiştirmezler bozmazlar diye endişe ediyorum 😃

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi AnlamakYetmez -- 25 Mayıs 2017; 21:9:43 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • AnlamakYetmez kullanıcısına yanıt
    İnşallah korkularınız gereksizdir. Çünkü ben de bu oyunu severek oynuyorum. Şu aralar oynayamasam da hayran kaldığım nadir oyunlardan biri. Umarım daha da güzelleştirirler. Sanmıyorum üzerine yatıp para yiyeceklerini ya da oyunu anlamsız bir şekilde tamamen değiştireceklerini.
  • quote:

Orijinalden alıntı: AnlamakYetmez

Bu oyunda hikayeyi batirmazlarsa ilk 10 survival listesine 8 numara olur.

Hikayeyi batirirlarsa adamlar zor satar Bu oyunu.

Şimdi hikaye falan bırakında adamlar sattığımız yeter deyip geliştirmeyi bırakırsa resmen 3 yıllık kazık atmış okurlar.
    Gerçi benim korkum geliştirme diye oyunun şu anki halini değiştirmeleri. Ben nu oyunu severek oynuyorum ama her güncellemede umarım bir şeyi değiştirmezler bozmazlar diye endişe ediyorum 😃

Oyun şuan ki haliyle bile gayet oynanabilir 3 yıllık kazık falan bence gereksiz şeyler
  • Senaryo gelecek muhabbetini kasettim guya geçen yıl nu zamanlar senaryo gelecekti. yoksa bende long dark oynarım arada

• Arkadaşlar harita gelmiş oyuna nasıl işliyor bilen var mı?
  • NeCRiS kullanıcısına yanıt
    Sobadan kömür al ve kuşan, dışarıda kullanarak olduğun alanı çiziyorsun.
  • Arkadaşlar ben de oyunu yeni alıp başladım, bir sorum var, haritayı açtığımda tamamen karanlık gözüküyor, açmanın yolu nedir. Yüksek bir yerlere çıkıp keşif mi yapmam gerekiyor pek çözemedim.
  • Parakeet kullanıcısına yanıt
    gece başlıyorsunuzdur kibriti seçin yakın bakalım veya bir kaç defa daha yeniden balayın gündüz başlar aksi durumda grafiksel bir hata olabilir.
  • Oyun sabah başladı, 4. gündeyim, birçok yer için de keşfedildi yazdı ama haritayı açtığımda hiçbir şey gözükmüyor sadece siyahlık.
    Bi çeşit bug sanırım ya.
    Oyunda haritayı kendimiz çiziyoruz.Bulduğumuz sobalardan kömür alıyor ve kuşanıyoruz,açık alana çıkıp kullandığımızda bulunduğumuz alanın haritasını çizmiş oluyoruz.
  • alperhan52 kullanıcısına yanıt
    Bu olay oyun ilk çıktığından beri mi var yoksa bi güncelleme ile falan mı geldi?
  • Rurounius kullanıcısına yanıt
    Harita son güncellemede eklendi.Güzel yanı keşfetme olayını baltalamıyor.
  • yav bende harita gözükmüyor yazınca etraf gözükmüyor sandım, yeni harita olayını hiç denemedim.
  • Aga bee 100 günü devirmiştim saveleri sıfırlamadan önce... Neyse ki yetiştim de kızıma son kez baktım, tüfeğimi son kez sıktım, son kez temizledim... Çok da iyiydim 5 ayı avlamıştım 70. günden beri. Yeni harita sistemini ben sevmedim ama tüm haritaları zaten biliyorum tek tek gördüğü yerleri yapmak zor gelsi galiba

• EdgeofDead E kullanıcısına yanıt
    Sanırım yeni harita sistemine ben de alışamıcam. Üstelik ben haritaları ezbere de bilmiyorum.
  • Rurounius kullanıcısına yanıt
    Ben test versiyonlarına katıldım bir iki hatasıyla boğuştum ondan galiba Ama yeni olan özellikler mekanlar vs. çok güzel olmuş mesela Gizemli Göldeki yeni lookout'un manzarası harika

• sonunda çıkıyor ilk 2 bölümü . Bölüm başına 6-7 saatten bahsediliyor ki gerçekten çok iyi bir süre eğer doğruysa. 5 bölüm 'den toplam en az 30 saat yapıyor.

Kalan 3 bölüm 2017 sonunda gelecekmiş

Heyecanla bekliyoruz bakalım
  • 
Sayfa: önceki 6566676869
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.