Şimdi Ara

The Long Dark (2017) [ANA KONU] #Türkçe (65. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
1.593
Cevap
34
Favori
122.960
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
4 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 6364656667
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Sağolun hocam cevap için. Daha önce dont starve oynadım. Ağaçlar tekrar büyüyor hatta her ağaç 2 kozalak attığından sayısını arttırabiliyoruz. Yakacak sınırsız yemek sınırsız hemen hemen tüm kaynaklar "renewable" olarak geçiyor. Doğal olarak oyunda 300. gününde olan biri 10. gününde olana kıyasla daha avantajlı hatta binlerce gün hayatta kalabilir oluyor.

The Long Dark ta ise tam tersi sanırım. Gün geçtikçe sıkıntı büyüyecek. Umarım bu derece muazzam atmosfer ve renk paletine sahip oyunda beta ya da full sürümüne kadar sürekliliği sağlayan detaylar da olur.

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Fortescue kullanıcısına yanıt
    Mutlaka o olayı hallederler. The Long Dark gerçekten iyileştirme adına çok güzel adımlar atıyor. Bu oyundan çok umutluyum. Şimdi diğer oyunlara sardım ama sizin bu konuşmalarınız beni yine The Long Dark'a sevk edecek. "muazzam atmosfer ve rank paleti"... Ne güzel tabir, gerçekten öyle.
  • Sahil yolunda özellikle kutu mermilerin nerde olduğunu bilen var mı ?
  • Can sıkıntısı 120. gün.

Peyzaj işine girdim :)

• Seronet kullanıcısına yanıt
    "Burda köye yol olur"
  • Yemek sıkıntısından ava çıkmıştım kurdu gördüm tetiği çektim ama mermi yokmuş ardından mermi koydum ayıya sıktım ölmedi, geldi beni öldürdü 6. gün yine öldüm.
  • Ayı şanının hakkını veren hayvanlardan. Öyle hemen ölmüyor.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Rurounius

Ayı şanının hakkını veren hayvanlardan. Öyle hemen ölmüyor.

Zaten kurtu öldürsem hiç bulaşmayacaktım, mermi yokmuş içinde Hayvan saldırdıktan sonra iş kötü, 2-3 gün boxerla gezdim
  • Yeni haritaya (forlorn muskeg) uğramayın. İki araştırma kitabından başka işe yarar hiçbirşey göremedim.Bir de ok ucu yapmak için soba var ama ağır balyozunuzun olması lazım ayrıca.

139. gündeyim, ölüme ilk defa bu kadar yaklaştim. Ayı saldırdı,suya düştüm, soğuk isirmasina kapıldım kondüsyonum kalıcı olarak düştü.

Haritada kapalı mekan yok, gece hissedilen sıcaklık -35 e falan düştüğünde kar sığınağı ve ayı postu uyku tulumu bile fayda etmiyor donuyorsunuz.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Arkadaşlar soğuk ısırması geçer mi bilen var mı acaba
  • fth-bsky F kullanıcısına yanıt
    sıcak yerde kalınca geçer, süresini unuttum, hipotermi 24 saatti.
  • günlerdir kaldı öyle evi ateşe verecem yakında
    sağlık menüsünde nasıl geçeçeği yazması lazım, beni hiç soğuk ısırmadı hep kurtlar ısırıyor.
    Soğuk ısırmasının tedavisi yok,yakalanmadan önce önlem alabiliyoruz ama yakalandıktan sonra kondüsyon kalıcı olarak düşüyor.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Şerbetçi Ş kullanıcısına yanıt
    Kolay modda bile bu böyle mi?
  • Rurounius kullanıcısına yanıt
    Onu bilmiyorum ama voyager ve stalker da böyle.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Herkese iyi oyunlar,

Kolay başladım 20 oyun gününden sonra sıktı, yinede tecrübe oldu.

Orta zorlukta başladım 170 gün falan oldu, oyunun Bill Gates i oldum kaynak yemek vs. çok.
    Et ve su depoladım, 5 ayı ve onlarca kurt öldürdüm. Evden çıkmadan çok rahat 1-2 ay yaşarım.
    Kıyafet sıcaklık bonusu +36 falan oluyor, dışarıda büyük rahatlık.

Mütecaviz zorlukta 12. gün oldu, en büyük sıkıntı ateş ve yemek. Kıyafet sıcaklık bonusu +12
    Koskoca barajdan bir bere ve gaz lambası çıktı o kadar. Onlarca ceset ve araba aradım hiç bir şey çıkmadı.
    Leşlerden topladığım 3 tane bağırsağın kurumasını bekliyorum. Olta yapıp şansımı balıkta deneyeceğim. Fikir tutarsa bıçak ve nacak yapmak için bataklığa gitmek gerek.
    Vahşi hayvanlar çok çok daha fazla. Nereden çıkacakları belli olmuyor ve epey uzaklıktan seni fark edebiliyorlar.
    Hayvan derilerinden kıyafet ve büyük ocakta bıçak, nacak vs. yaparsanız bir süre idare eder ama eninde sonunda ölüm kaçınılmaz, çünkü ateş yakacak kibrit çok az.

Mütecaviz de 12 bana göre çok iyisin

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • yesil_1 Y kullanıcısına yanıt
    Bu mesajı 15. gün şeklinde yazmıştım ama durum güncellendi.
    Son durum bu şekilde.

Olta yaparak bir kaç kez balık tuttum, ama kibrit bitince ölüm yaklaştı. Bataklık haritasına geçtim, kibrit bulup nacak ve bıçak yaptım.
    Gizemli göle zorda olsa geri döndüm. Şuan yiyecek hiç bir şey yok dayanabilirsem balık tutacağım.
    Hayatta kalırsam bir süre daha idare ederim gibi görünüyor.
    Mütecaviz Zorluk seviyesi gerçekten sinir bozucu, özellikle kurtlar ve hava şartları çok sıkıntılı.

Herkese iyi oyunlar.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Seronet -- 6 Mart 2017; 15:46:45 >

Şu yeteneklerden sizde hangisi açık?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: önceki 6364656667
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.