Şimdi Ara

The Long Dark (2017) [ANA KONU] #Türkçe (66. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
8 Misafir (3 Mobil) - 5 Masaüstü3 Mobil
5 sn
1.595
Cevap
34
Favori
123.382
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
4 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 6465666768
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    Sadece depar açık, bu yüzden kurtlardan kaçabiliyorum.

The Long Dark (2017) [ANA KONU] #Türkçe
  • Alttaki başarımı alabilen var mı arkadaşlar? 2 Harita da mevcut tüm yapıları gezmeme rağmen başarım gelmedi. Aşağıda haritada yukarıda bir maden var oraya girdim ama ilerlemedim kaybolacağım diye. Acaba o madeni komple keşfetmem mi gerekiyordu? İçeride çok fazla yol ayrımı var.

Exploration Game
    Visit every interior location in both Mystery Lake and Coastal Highway (single game)

Harita
    http://images.akamai.steamusercontent.com/ugc/279597038223723969/0A618619DD50880E11246023C2885F4609186B45/

Ekleme: Tamamdır hallettim :)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi .Meraxes. -- 11 Mart 2017; 18:13:47 >

• artık oyuna bir son gelmeli.Hababam aynı şeyleri yapmaktan sıkıldım.Adam bütün gün yemek yemek istiyor.
  • BlackLead kullanıcısına yanıt
    Mütecaviz 32 gün oldu hala ayaktayım.
    Zor olsun diye gerçekçilikten uzaklaşıyor, yemek,su vs.. çok çabuk istiyor.
    Fakat dediğin gibi sıktı hocam oynamıyorum artık.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Seronet

mütecaviz tecavüz edene denilmiyor muydu yahu,öyle bir zorluk seviyesi mi var oyunda
  • BlackLead kullanıcısına yanıt
    Türk Dil Kurumu :)
    sıfat, Başkasına saldıran, yapısında saldırma özelliği olan (devlet, kimse, hayvan), agresif, mütecaviz
  • quote:

Orijinalden alıntı: Seronet

Merhabalar. Zor olsun diye gerçekçilikten uzaklaşıyor demişsiniz peki gerçeğe en yakın olayların ve hissiyatın olması için hangi seviyede oynamalıyız? Oyun kütüphanede duruyor ama bir türlü tadını çıkartarak oynamak kısmet olmadı başka oyunlar oynamaktan.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • bubora B kullanıcısına yanıt
    Merhaba,
    Mütecaviz gerçekten saçma derecede zor. Seyyah ve korucu seviyeleri de kolay geliyor.
    Bu durumda, izci yani Zor seviyede oynamak mantıklı.
    Oyun ilk defa oynanacaksa Korucu olarak 1-2 hafta oyun zamanı geçirmekte fayda var. Haritalar ve yaşanacak yerler öğrenilmiş oluyor.
    Oyun gerçekten güzel ve hala beta aşamasında. Tam sürüm çıktığında hikaye modu ile dahada güzel olacaktır.
  • Seronet kullanıcısına yanıt
    Tavsiyeleriniz için teşekkür ederim. Bugün başlayacağım inşallah. Dediğiniz gibi hikaye moduyla farklı bir anlam kazanır oyun. Takıldığım bir yer olursa sizlere danışırım artık.

• ayılar öldükten sonra kurtlar gibi respawn oluyor mu? bir ayı vurdum ölmedi kaçtı tüm haritayı aradım yok meret.
  • tolgahan22 kullanıcısına yanıt
    Yaralandıysa biyerlerde ölmüştür.tekrar doğuyorlar. Ben öldürdüğüm bir bölgede nasıl olsa yok diye gevşek gevşek gezerken birden görüp korktuğumu hatırlıyorum.Tabi bayağı zaman geçmişti aradan. Sonrası topuk

• Geliştirmeyi bıraktılar sanırım. Yeni challangeler gelmiyor artık :/ Senaryo mod işi de çok uzadı.

• The Long Dark, steam de indirime girmiş.
    15,5 TL almayı düşünenler kaçırmasın 28 Nisana kadar.
  • Takvimi bilmiyorum ama senaryonun artık gelmesi gerektiğine inanıyorum.
  • Merhaba arkadaşlar,

Bozkurt dağının tepesinden yardım silahını al diyor bu yer benim gezdiğim haritada rastgele bir yer mi yoksa yeri belli mi ?
  • TurkOwl T kullanıcısına yanıt
    Bozkurt Dağı-Timberwolf Mountain haritasında belli bir yerde,istersen nerede olduğunu söyleyebilirim ve ya daha zorlanırsan rehberlerden faydalanabilirsin.
  • TurkOwl T kullanıcısına yanıt
    Hiç fikrin yokken dolaşarak bulman çok çok zor, youtube'den biraz izlemeni ve haritadan takip ederek ilerlemeni tavsiye ederim.
  • sonunda geliyor hemde ps4 e :)

• Hayatta Kalma Oyunu The Long Dark'ın Senaryo Modu ve Çıkış Tarihi Duyuruldu

Uzun bir süredir PC ve Xbox One'da erken erişimde olan güzel ve zorlu hayatta kalma oyunu The Long Dark, 1 Ağustos'ta Wintermute isimli yeni senaryo modu ile PS4'e de geliyor.

• Of of of senaryo geliyor yıllllaar yıllar sonra
    Birkaç yeni bölge de olsa benden kralı yok artık 3-4 yıl daha oynarım oyunu
  • 
Sayfa: önceki 6465666768
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.