Şimdi Ara

The Long Dark (2017) [ANA KONU] #Türkçe (71. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
1.593
Cevap
34
Favori
122.942
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
4 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 6970717273
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: White Devil

oraya kadar gelmedim ama sobanın önünde serili bir şekilde duran post varsa o kullanılmıyor süs olsun diye koymuşlar.

Nasıl yav . Ulen biz mi ayı vuracaz acaba

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • KNTLG kullanıcısına yanıt
    youtube videolarına bak olmadı bir üsteki spoiler butonundan habersiz arkadaşa sor.

• Tüfek görevinde takılı kaldım. Tüfeği tamir ettim geri getirdim ama ilerlemiyor şuan hikaye. Görevlerde tüfeği götür ormanda konuşanlar hakkında bikgi edin yazıyor ama tüfeği alıp hikayeyi ilerletmiyor. bunu nasıl çözeceğim ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: Survival

Eskiden sanki daha iyi performans veriyordu oyun. Fırtına,tipili havalarda fps 40 dan 25 e düşüyor. Sizlerde de mevcut mu eskiden yoktu sanırım

Benim PC'de 6 adet fan olmasına rağmen aşırı ısıdan PC reset atıyor. Oyunda ciddi sıkıntı var. GTA 5 i yüksek ayarlarda oynuyorum böyle bir sorun yaşamıyorum.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: White Devil

youtube videolarına bak olmadı bir üsteki spoiler butonundan habersiz arkadaşa sor.

Spoilerlik bir şey yok ki senaryodan bağımsız bir özelliği söyledim? güzel okuma kursuna gidin en iyisi

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Survival -- 7 Ağustos 2017; 19:25:48 >
    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Uyurgezzer kullanıcısına yanıt
    Bu sahne
    tüfeği yaptıktan
    sonra otomatik olarak çıkıyor:

The Long Dark (2017) [ANA KONU] #Türkçe

Çıkmadıysa:

İkinci silahı o terkedilmiş ve telefon çalan evden almamışsın demektir. Aldığın halde yukarıdaki sahneyi yaşamadıysan büyük ihtimal bug yedin

• ben bu tüfek görevindeyim de adamım cok yoruldu. uyku tulumu da yok yatacak yerde yok yakınlarda napabilirim dostlar ilerleyemiyorum böyle
  • Showtek S kullanıcısına yanıt
    5 Bez parçası ve 15 çalı bulup kar sığınağı yap derim
    Şundan:https://steamuserimages-a.akamaihd.net/ugc/243584730438248999/1CF018E7CDFD772A36E5C9868B77A789C1954847/
    Aşırı tipi yoksa az daha sabret biraz varsa kahve iç ve araç bul. Orada da bayıla bilir ya da uyursun
  • quote:

Orijinalden alıntı: Ustanak

5 Bez parçası ve 15 çalı bulup kar sığınağı yap derim
    Şundan:https://steamuserimages-a.akamaihd.net/ugc/243584730438248999/1CF018E7CDFD772A36E5C9868B77A789C1954847/
    Aşırı tipi yoksa az daha sabret biraz varsa kahve iç ve araç bul. Orada da bayıla bilir ya da uyursun

hocam gerek kalmadı sağolun yakınlarda bi kulubede buldum uyku tulumu

• Oyun çeviri konu sahibi arkadaşa aitti yanlış hatırlamıyorsam. Çevrilmemiş baya yer var acaba sebebi nedir?
    @Hunglasxx
  • quote:

Orijinalden alıntı: KNTLG

quote:

Orijinalden alıntı: KNTLG

Beyler yardımınıza ihtiyacım var.

Bu tuzakçının ayı postu montunu tamir etmem gereken görevi yapamıyorum. mont bende , kuleyide buldum , girdim içeri , ama tamir için ayı postu gerekli diyor . sobanın önünde ayı postu var galiba ama etkileşime giremiyorum , şeçilmiyor . Bug mı oldu , ne yapmak gerek ?

Yok mu yardımcı olacak ?

kardeşim yerde serili bir post var ben de dekorasyon sanmıştım ama değilmiş. Ayrıca görevi almadan oraya giderseniz ayı postuyla muhtemelen etkileşime geçemeyeceksiniz. Bir çok görevde bu böyle.

• quote:

Orijinalden alıntı: Uyurgezzer

Tüfek görevinde takılı kaldım. Tüfeği tamir ettim geri getirdim ama ilerlemiyor şuan hikaye. Görevlerde tüfeği götür ormanda konuşanlar hakkında bikgi edin yazıyor ama tüfeği alıp hikayeyi ilerletmiyor. bunu nasıl çözeceğim ?

Ben şöyle yaptım. Tüfek için atölye'ye girdim ve onarım işlemini yaptım, bunu yaparken gece idi. Dışarı çıkınca sinematik girdi kuzey ışıkları yandı ve etrafta elektronik eşyalar yanmaya başladı ve (sonraki ilerleyişlerde gece 2 den sonra arada kuzey ışıkları yanmaya başlıyor) kurtlar parlıyorlar. haritanın kuzeyinde bir ev var ormanda konuşanlar görevi için o kulübeye gitmelisin. Benim gibi bir sinematik ile karşılaşırsan kurtlar ışığın altına girdiğinde sana dokunamıyor ve ben dötüm dötüm kulübeye bu şekilde gitmeyi başardım. Orada el feneri tüfek bir kaç şey daha buluyorsun sabah yola çıktım ve arkadaşın gösterdiği sinematik ile karşılaştım ve hikaye akmaya devam etti.

The Long Dark (2017) [ANA KONU] #Türkçe

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi C.H.N -- 8 Ağustos 2017; 1:22:56 >

• C.H.N kullanıcısına yanıt
    dostum görevi aldım zaten , ona rağmen yerdeki postu kullanamıyorum.
  • Survival kullanıcısına yanıt
    sizlik bir durum yok aradaki mesaj silinmiş.
  • Bu kadar SALAK bi oyun olamaz deli oldum. Kurt saldırdı kanama oldu üzerimde sargı bezi yok. Hemen yandaki eve girdim kumaş kesip sargı bezi yapmaya çalıştım ama zaman yetmedi öldü. Girerken evde otomatik save atmış girip ölüyorum sürekli.

Son kayıt noktasına dön tarzı bi seçenek var son kaydedilene dönün altında. Ona tıkladım baya geri attı oyun beni. Neyse banka müdürünün anahtarı vardı üstümde kaybolmuş, gidiyorum bankaya ya orda ya üstümde olması gerekir hiçbir yerde yok.

Disappearing items diye ağlıyor internette millet, şu an görevi yapmam mümkün değil taa en baştan oynamam lazım oyunu.

Samimi söylüyorum çocukluğumdan beri oynarım oyun, bu kadar aptalca bi bug görmedim.
  • oyunu PS4 üzerinden almayı düşünen varsa SEC hesaba talibim..
  • Yayıncılara hediye göndermeleri normal ama insan ilk alanlara da gönderir.

• Arkadaşlar oyunu youtube de gördüm ve ilgimi çekti. Ufak bir sorum var Acaba multiplayer mevcutmu oyunda.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Multiplayer yok oyun da
  • yav şu tüfek tamir görevinde tüfeği tamir etmeye taa nerelere gittim tamir ettim geri geldim tuzakçının yanına ama avcı kulübesine de girmem gerekiyomus oraya gırmeden gelmisim allah kahretsin nasıl gidicem bidaha oralara. save filan yokmudur oyunda o kadar pismanım ki
  • 
Sayfa: önceki 6970717273
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.