Şimdi Ara

The Long Dark (2017) [ANA KONU] #Türkçe (72. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
1.593
Cevap
34
Favori
122.929
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
4 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 7071727374
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • oyuna dün akşam ps4 üzerinde yeniden başladım, 2 saat oynadım oyun çöktü oyunu tekrardan başlattığımda save dosyamın yerinde olmadığını gördüm teşekkürler hinterland :(

acilen bir update gelmesi lazım yoksa bu şekilde oynanmaz..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi crypto81 -- 11 Ağustos 2017; 10:58:47 >
  • Steam den aldım oyunu. Fakat kayıt sistemi çok kötü. Nasıl iade edebiliyoruz yada iade edebiliyor muyuz oyunu? Ps4 kullanıcısıyım ben aslında. Sanki steam iade diye bişey başlatmıştı. Bilgi veriri misiniz arkadaşlar.

Edit: İade talebi yaptım. 8 ağustos da almışım ve 3 saat oynanış sürem görülüyor. Değerlendirip dönüş yapacaklarmış.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi jigsaw79 -- 11 Ağustos 2017; 12:8:50 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: crypto81

oyuna dün akşam ps4 üzerinde yeniden başladım, 2 saat oynadım oyun çöktü oyunu tekrardan başlattığımda save dosyamın yerinde olmadığını gördüm teşekkürler hinterland :(

Dostum oyun ps4te de Türkçe mi? Araştırmadan sadece pc ye çıkmıştır diye gittim aldım steam den. Ps4 bölümünde de konusunu bulamadım. Steam iade kabul ederse ps4e alırım belki.

• quote:

Orijinalden alıntı: jigsaw79

quote:

Orijinalden alıntı: crypto81

oyuna dün akşam ps4 üzerinde yeniden başladım, 2 saat oynadım oyun çöktü oyunu tekrardan başlattığımda save dosyamın yerinde olmadığını gördüm teşekkürler hinterland :(

Dostum oyun ps4te de Türkçe mi? Araştırmadan sadece pc ye çıkmıştır diye gittim aldım steam den. Ps4 bölümünde de konusunu bulamadım. Steam iade kabul ederse ps4e alırım belki.

oyun ps4te de Türkçe doğrudur ama dediğim gibi update bekleniyor şu hali ile sıkıntılı ama çözülür. steam deki oyunlar bildiğim kadarıyla 2 saat oynamamışsan iade edebiliyorsun.

• İade almazlar maalesef. 2 saat sınırını geçmişsin.
  • Arkadaşlar oyunu yeni alanlar epey zorlanabilir, gerçekten bu konuda yapımcı sakat iş yaptı ancak onların görüşü şu. "Bize destek veren 1.3 milyon insan var teşekkürler" Ben oyunu erken erişime yeni çıktığında 15 liraya filan almıştım ve hikayesi vs si yoktu. Yani bu 1.3 milyon erken erişimci ve doğayı tanıyan oyuncular için gibi oldu! Biz o kadar alıştık ki hayatta kalmaya kastırmaya bu oyunun hikaye modu bile bize hafiften zor geldi. Bu yüzden oyunu ilk alanlar çok zorlanıyordur haklısınız.
  • Az kaldı yarın eve geçiyorum gelsin 2. Episode...

• C.H.N kullanıcısına yanıt
    haklısın hikayenin 2. bölümünde hiç zorlanmadım çünkü ezbere biliyoruz sadece çevre biraz değişmiş, haritayı hiç kullanmadım üstüne kurtların nerede olduğunu bildiğimden kurtları atlatmak için tepeleri kullandım, video çekenlere bakıyorum kurtlarla uğraşıyor.
  • Kurtlarda büyük oyun yapmışlar. Ben de biliyorum az çok kurtlar nerede ama bazen orada olmuyorlar bazen gözümün önünde spawn olduklarını gördüm. Hadi bizim gibiler alışkın da yeni oynayan adama monitör kırdırtır.

• Jeremiah ın geyik eti görevini nasıl yapacağız kurşun bitti + olarak etleri nereye koyacağım bilen var mı
  • Evin dışındaki kapının yanındaki sandık benzeri yere koyacaksın kurşun bittiyse işin zor gidip kurşun bulman lazım

• Arkadaşlar hikaye modu nasıl? oynanır mı ne diyorsunuz. Birde episode şeklinde mi ilerliyor kaç bölüm oynanabiliyor şuanda?
  • BR9 kullanıcısına yanıt
    Hikaye modu ağır amelelik içeriyor git 10 kilo et getir 8 tavşan avla yok orda portakal ver onu ver imanım gevredi.ama oyun bağlıyor kendine o ayrı.

• şu ateş yakarken başarı şansı yazan yer ağır yalan. %75 yazıyor ama kaç defa denedim neredeyse hepsinde başarısız oldu yakabildiğim çok nadir. ayrıca hakikaten görevler amelelikten başka bir şey değil, erken erişimde 30 saat kadar oynamıştım oyunu güzel bir oyun onun hatrına katlanıyorum sonunu görmek için. ama sadece oradan oraya yürümekle geçiyor bütün oyun, milletin işini yapıyoruz. 2 npc gördüm ikisinde de nefret ettim oyunun amacı bu muydu bilmiyorum.
  • kollaps kullanıcısına yanıt
    Offf ben de ayakçılık yapmaktan korkuyordum. Şuraya git buraya git minvalinden görevler geleceğini biliyordum bilmesine ama nedense öyle olduğunu sıkılgan bir şekilde görmek daha şimdiden tribe soktu beni.
  • muratgun kullanıcısına yanıt
    Şöyle:

Sana nerede geyik bulabileceğini söylüyor sende haritada işaretli yere gidiyorsun (M ye basıp görebilirsin)
    Avlan ve hayvanların etini al 2-3 geyik ile iş tamam.
    Jeremiah abimizin evinin kapısının tam sağında bi kutu var büyük. Oraya ateşle etleri olay budur.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Ustanak

Şöyle:

Sana nerede geyik bulabileceğini söylüyor sende haritada işaretli yere gidiyorsun (M ye basıp görebilirsin)
    Avlan ve hayvanların etini al 2-3 geyik ile iş tamam.
    Jeremiah abimizin evinin kapısının tam sağında bi kutu var büyük. Oraya ateşle etleri olay budur.

Teşekkürler arkada ki kutuyu çöp kutusu diye çevrildiği için pek ihtimal vermedim.

Vurduğum geyik düşüp ölmedi kaçtı peşinden gittim sis bastı geyiğin izini kaybettim bir daha da bulamadım 2 kez bu şekilde oldu. Kurtlara sürdüm geyikleri bu sefer kurtlar yer bırakır dedim boynuz moynuz ne varsa yemişler geyikten eser yok. Geyik görevi için ne uğraştım he. Neyse birde gizemli göl zulalarını arıyorum zula dediğim kendini azıcık belli eder meğersem ufacık tefecik kutular taşı karın arkasında kalıyor gözükmüyor

Yeni bölümler ne zaman gelir acaba

• muratgun kullanıcısına yanıt

Zulalar fena değil ama biraz zor bulması ve oyunda ekstra başarım da veriyor.
    Kaybettiğin hayvan ölürse yakınlarda göğe bak karga kardeşleri görünce o yöne git büyük ihtimal orada olur leş.
    Kurtların leşi yemesini bekleme silip süpürürler! Flare yak ve korkut kaçsın kurtlar ya da Flare gun bulduysan ilk bölüm ateşle gitsin. Flare Gun yok daha diyorsan birinci bölüm de de bir abinin zulası var aldıysan tamamdır. İkinci bölümde var mı bilmiyorum

Hiç bilemiyorum ama 2014'ten bu yana erken erişim olup yeni çıkan ve sadece 2 bölümü yapılmış bir oyundan hızlı çıkaracağına dahil umutlanmak pek mantıklı değil.
    En iyi ihtimal 1 yıla dağıtır kalan 3 bölümü..

• Şu 2.sezondaki silah tamir bölümü ne yordu ya beni resmen yoruldum

Ayrıca Kurtlar çok zorluyor beni..Eskiden yanlarından görmeden çok rahat geçerdim şimdi çok uzaktan bile sizi görüyorlar.Bunu düzeltmeleri lazım.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Ustanak

Zulalar fena değil ama biraz zor bulması ve oyunda ekstra başarım da veriyor.
    Kaybettiğin hayvan ölürse yakınlarda göğe bak karga kardeşleri görünce o yöne git büyük ihtimal orada olur leş.
    Kurtların leşi yemesini bekleme silip süpürürler! Flare yak ve korkut kaçsın kurtlar ya da Flare gun bulduysan ilk bölüm ateşle gitsin. Flare Gun yok daha diyorsan birinci bölüm de de bir abinin zulası var aldıysan tamamdır. İkinci bölümde var mı bilmiyorum

Hiç bilemiyorum ama 2014'ten bu yana erken erişim olup yeni çıkan ve sadece 2 bölümü yapılmış bir oyundan hızlı çıkaracağına dahil umutlanmak pek mantıklı değil.
    En iyi ihtimal 1 yıla dağıtır kalan 3 bölümü..

Kargalar ah kargalar onları takip ettim ama istediğim leşlere ulaşamadım, görevde biraz değiştirmişler kargaların işini sadece belli yerlerdeki cesetlere gidiyorlar. Jereminin tüm görevlerini açmaya çalışıcam bakalım

• 
Sayfa: önceki 7071727374
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.