Şimdi Ara

The Long Dark (2017) [ANA KONU] #Türkçe (73. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
1.589
Cevap
34
Favori
122.209
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
4 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 7172737475
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Arkadaşlar hikaye modunda balta ve bıçak kullanılamaz hale geldi. İleride bulma ihtimalimiz var mı acaba?
  • NeCRiS kullanıcısına yanıt
    Craft ile Improvised hatchet ve Improvised knife yapıp yoluna devam edebilirsin
    Yapman için gerekli malzemeler burada ve oyun içinde workbench de yazar:
    http://thelongdark.wikia.com/wiki/Improvised_hatchet
    http://thelongdark.wikia.com/wiki/Improvised_knife

Ana hikayede yapmadım ama hayatta kalma modunda bi ara Interloper yardırdığım için her şeyi elle yapmak gerekiyordu öyle şeetmiştim

• Arkadaşlar boz ana ile yeni karşılaştım iki çift laf konuşmak için benim çantayı boşalttı nerdeyse hadi onuda geçtim de görev olarak dışardaki ateş varilini odunla doldurmam gerekiyormuş. Bu varil nerde yahu ?
  • sermerhat kullanıcısına yanıt
    Evin giriş kapısının 2-3 metre sağında
  • Episode 2 yi yeni bitirdim.
    Gene halat koymuşlar kıl oldum. O kadar demir testeresi aradıktan sonra çözdüm ona da ayrıca kıl oldum :) Ama son fenaydı.Bekle bakalım 3. bölümü.
  • Barajda kapıyı açık unutunca aynen böyle oldu.

• arkadaslar oyuna yenı basladım nasıl kar erıtıp su yapıcam anlatırmısınız kamp atesı yakıp space e basıyorum ama kar erıtme falan gelmıyor? you tube da vıdeolara baktım farklı bır ekran gelıyor mıllette bulamadım o ekranı ben?
  • Ateşe tıklayınca yukarda 3 sekme var onlardan biri kar eritme,daha sonra birde kaynatman gerek ya da tablet kullanacaksınız

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • hikaye modu bitirdim oyun save steam tarafında saklanıyor mu? oyunu sileceğim save yedek almaya gerek var mı? Olurda 1 sekilde pc değiştirir veya format vs olursa sıkıntı yaşamak istemiyorum. Cidden bazı görevleri yeniden yapmak ölüm yahu.

Benim tahminim bu oyun aslında geniş monitorde oynanırsa daha etkili olacaktır.

bu arada hikayenin devamı ne zaman gelir bilen var mı?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi AnlamakYetmez -- 8 Ekim 2017; 9:49:54 >
  • Beyler Boz ana benden istediği görevlerden birinde, yani görevi istemeden önce can sıkıntısından çiftlik evine gidip herşeyi topladım banka kasa anahtarını da alıp bank kasasını boşalttım, şimdi benden bu yaptığım işi istiyor, ben bunu zaten yaptım. Şimdi ne yapmam gerek?
  • Oyunu ps4'e mi steam hesabıma alsam diye düşünürken uygun fiyattan cd key bulunca steam hesabıma ekledim. Yıllardır merak ettiğim bir oyun bakalım nasıl bir tat bırakacak.
  • Oyunda pro sevıyedeyım herturlu yardımcı olurum elımden geldıgınce
  • Bu oyunu Xbox da almak istiyorum satan olursa. İkinci El bölümünde böyle küçük oyunlar bulmak zor oluyor o yüzden buraya yazayım dedim

• Bu oyun niye ps storede hiç indirime girmiyor gençler?

• quote:

Orijinalden alıntı: tayo3327

Bu oyun niye ps storede hiç indirime girmiyor gençler?

Ps storede fiyatı ne kadar bilmiyorum ama 100.00 TRY de olsa hak ediyor fiyatını. Pişman olmazsınız alın bence.
  • Tastarakay kullanıcısına yanıt
    Forumda 2-3 kere ilan da yazdım ortakta bulamıyorum bulsam yine almaya razıyım ama insanlar bu şaheserden habersiz sanırım.

• uzun zamandır korsan oynuyordum oyuna bayağı ara vermiştim bu yılbaşı indirimiyle oyunu aldım.en son bıraktığımda 1.haritadaki kule sağlamdı tüfek çıkan arada oraya gittim kule yıkılmış şaşırdım :D denemelik açmıştım sandbox u hemen intihar ettirdim karakteri. yeniden başlarsam tüfek için tuzakçının barakasına gideceğim..
  • Hikayesi biraz yürüme simülatörü havasında,uyuz oldum habire yürü babam yürü,sonra bıraktım oynamayı,yoksa atmosferi çok efsane,bir ara orjinalini alıp yeniden başlarım
  • quote:

Orijinalden alıntı: ürüng ayıg toyon

Hikayesi biraz yürüme simülatörü havasında,uyuz oldum habire yürü babam yürü,sonra bıraktım oynamayı,yoksa atmosferi çok efsane,bir ara orjinalini alıp yeniden başlarım

Sandbox modu daha iyi bence, salt hayatta kalıyorsun, tek başınasın
  • Bu oyunu mütecavız zorluğunda 500 gün oynayanlar nasıl yapıyorlar cidden merak ediyorum. Hile falan mı yapıyorlar acaba bilen var mı?

• 
Sayfa: önceki 7172737475
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.