Sorularınızı laf çarpıtmadan da yapabilmeniz lazım ama illa söylemediğimiz tabirleri kullandığımızı ima edeceksiniz. İlk sezonu vasat üstü buldum. Bu sezonun da ona göre çok daha iyi başladığını düşünüyorum. Ama nefretle saldırmaktan diziyi beğenenlerin gelmiş geçmiş en iyi yapım iddaasında olduğunu söyleyeceksiniz neredeyse. Cevap verdiğim eleştiriler de hep elle tutulur olmayan saçmalıklar genelde. Doğru düzgün yapılmış eleştirilere karşı çıkmadım. Sevdiğim yerleri de çok merak ettiysen söyleyeyim. Öncelikle görsellik ve müzik ilk çıktığından beri mükemmel seviyede ama diziyi komple çöp ilan edenler bunu gözardı ediyor olmalı. Orta Dünya sever olarak bu evrendeki diğer hikayeleri de ekranda ya da perdede görmek istiyordum hep. Dizi de bunu sağlıyor. Orta dünyadaki mekanların gösterimi bu anlamda çok başarılı buluyorum. Ekranda görmek istediğim bir çok karakteri de gördüm. Elrond'un genç hali ve Durin ile ilişkisini çok sevdim. Disa da orijinal karakter olarak çok güzel olmuş. Kendi oluşturdukları Adar ve Arondir karakterlerini de çok beğendim. İlgi uyandırıcı karakterler ve oyuncuları da harika iş çıkarmış. Numenor'un resmedilişini de çok beğendim. Özellikle Elendil ile Pharazon en beğendiğim karakterler oldu. İlerde olacaklar için heyecanlıyım. Gil-Galad seçimini de çok beğendim. Elendil ile yan yana gelmelerini özellikle merakla bekliyorum. Celebrimbor için çoğu kişi Shadow of Mordor gibi bir betimleme beklese de ben şikayetçi değilim. Zanaatı ile öne çıkan bir karakter olarak bana göre hiç sırıtmadı. Galadriel'i özellikle ilk sezon için merkeze koyacaklarını söylediklerinden yansıttıkları kişiliğini kötü bulmadım. Merkeze konulacak karakterlerin gelişimini göstermek istemelerini normal buluyorum. Hikayede yapılan değişiklikleri kitaba girmeden düşünürsem aklıma yatmayan yerler olsa da zamanla bazılarını güzel açıkladıklarından dizi bitmeden eleştirmeyi doğru bulmuyorum. Yaptıkları tercihleri düzgün bağlayacaklar mı görmek lazım önce. Kurgu kısmında ve bazı sahnelerde sıkıntılar vardı ilk sezon. Pandemiye denk gelmesi etkili oldu mu bilmem ama daha iyi kotarmalarını beklerdim. Bazı konularda benzer durumlar nedeniyle en ufak eleştiri almayan yapımlar olmuşsa da keşke basit şekilde sorunu çözecek şeyleri yapsalardı. Şimdi sahne sahne inceleme yapsam elbet bir çok hata da çıkar ama niye kendimi bunun için yorayım. Ben bir şey izlerken zevk almak isterim. O şekilde izlerim ve göze aşırı batan bir şey olmadığı sürece takılmam. Mesela Elrond ile Celebrimbor'un Khazad-dum'a ilk gidişlerinde kapıya doğru giderlerken arkalarında kamp kuran bir kaç elf göstererek bunlar yürüyerek mi geldi eleştirisini yapılmadan engellemiş olulardı ama ben buna takılmıyorum. Ya da Galadriel okyanusun ortasında atlayıp karaya yüzmeyi mi düşündü diye gelen eleştirilere de takılmıyorum. Orada anlık bir karar ile atladı ve sonrasını düşünmedi. Sahne geçişi düzgün olmadığından günlerce yüzmüş izlenimi oluştu ki bunu da düzgün bir kurgu ile sorunsuz halledebilirlerdi. İlk sezon kurgudaki yetersizlik en büyük eksiydi benim için. Senaryo içinde kitap dışına çıkmalarını anlayışla karşılıyorum. Kabul edilebilir görmediğim kısımlar için bile. Yıllar önce de benzeri duruma karşı aynı tepkide bulunmuştum yani burada da aynı yaklaşımdayım. Zaten yaptıkları değişikliklerin sonucunda nereye bağlayacaklarını görmeden net eleştiri getiremem. Karakterlerin yansıtılışında canımı çok sıkan bir şey olmadı. Zaten ikinci çağda bu karakterlerin yaşamları hakkında detaylı bilgimiz yok. Hatta bazıları hakkında hiç bilgi de yok. Dizi tüm hikayesini anlatıp bittiğinde yapılan hikayesel değişiklikler ve karakterlerdeki değişiklikler bir amaca hizmet etti mi diye tekrar bakıp yeniden değerlendirebilirim. Ama şu an için hemen yargılamak istemem. Sauron peruk takıp Celebrimbor'u kandırdı mı diyenlerin düştüğü duruma düşmemek lazım. Orta Dünya seven bireyler olarak diğer evrenlerin severlerine göre zaten çok daha az ürün çıkıyor iken bu evrenden çıkacak hiçbir yapıma düşmanlık edilmesine sessiz kalamam. Özellikle de bu evrene sevgi beslediğini söyleyenler tarafından yapılıyor ise. Kitaplardaki hikayelerin değiştirilmesi hoşuna gitmiyorsa ve mutlak uyum içinde olmasını istiyorsa izlememe ve yok sayma seçenekleri mevcut ki sosyal medyada bu şekilde bakan kişilerle de konuşmuşluğum var ve güzelce anlaşabiliyoruz. Ama Mutlak uyum aramayıp tek bir yapıma nefret kusmak çok ayrı bir olay. Önüne gelen her işi aynı çizgide eleştirenlere lafım olmaz ama bir işe nefret kusup benzer şeyleri yapan başka bir işe düşmanlık yapana her zaman vereceğim cevaplar olacak. |
The Lord of the Rings: The Rings of Power (2022 - ) | Amazon (149. sayfa)
-
-
konudaki yorumları okuyana kadar kitaplara başlasaydim, yarılamıştım.
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
-
Şu dizi için bir dakika bile harcanmaması gerekirken siz sayfalarca tartışmışsınız. Valla helal olsun.
-
Bom boş bir bölümdü galiba devamını izlemeyeceğim
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Okuduğunu anlamayanlar hala laf attıklarını sanıyorlar. Tekrar söyleyeyim de küçük bir ihtimal de olsa bu sefer belki okuduğunu anlar. Filmler diziye göre lore ihlali konusunda çok daha beter durumda dedim ve hala arkasındayım. Kitaplardan bağımsız olarak da filmleri çok beğenmiştim ve kaç kez izlediğimi unuttum. Dizinin ilk sezonunu da vasat üstü olarak değerlendirmiştim. Hepsi diğer mesajlarımda da bulunuyor. Okuma yazmayı bilen, ortalama zekaya sahip biri rahatlıkla anlar ama sizden ümidimi kesmek üzereyim.
Gelelim asıl konuya. Bu kadar çöp, leş, boş gördüğünüz diziye neden zaman ayırıyorsunuz? Değerli zamanınıza yazık. Gidin çok değerli bulduğunuz yapımları izleyin, ailenizle vakit geçirin.
Ama tabi sizin diziyle yatıp kalkmanız da bizim işimize geliyor. Çöp ilan edenlerden bile devamlı etkileşim alan bu yapım bırakın iptal edilmeyi yeni projelerle sonrasında da devam edecektir. Desteğiniz için çok teşekkür ederiz.
-
Bölüm boyunca ne izliyorum dedim kendi kendime. 1.sezon dahil en kötü bölümdü.
Gördüğüm en rezil dizi bölümü olabilir ne anlattığını kendiside bilmiyor.İki senarist bir dizi...
Genelin aksine dizinin içinde beğendiğim tek bölüm bu oldu . 2. Sezonun ana konusu; zenci, zenci, zenci, zenci ve hintli birazda asyalı. Zenci, zenci. Hepimiz kardeşiz ve yıllar önce katlettiğimiz zencileri artık çok seviyoruz.
TR gibi bir yerde bile beni ırkçı yaptılar arkadaş hay çomak sokayım zencinize artık.
İlk sezon bölümlerine kıyasla hoş bölümdü. Savaş sahnelerini merak ediyorum ne kadar geniş yaptılar.
Hala saçma salak altından su falan akmayan çevresi açık kırda 4 metre yükseklikteki taş köprüyü koruyup 50 vs 50 mi atacaklar yoksa 21 yıl önce çekilmiş filmlerin savaş sahnelerine biraz olsun yaklaşabilecekler mi merak ediyorum.
Diziyi sevenlere ''nefret'' söylemi yapıp zulüm edip, işkence görmeleri niyetinde değilim alıngan arkadaşlar için tekrar yazayım, iyi bir bölümdü. Zira yolculuk yaptıkları sırada uzak çekim yolculuk sahneleriyle beraber vardıkları noktaya harita üzerinden güzel geçiş yaptılar. ''gitmemiz lazım'' diyip sonra pat diye orada olmuyorlar bu bölümde.https://www.youtube.com/watch?v=ixbFNjvDnUg
Gerçi yine altlarında at yoktu yayan ilerliyorlar o geçişten sonra yayan ilerlemeleri komik durdu da neyse. Bu kadar bile düşünmüşler stajyer yapımcılar zeka nedir öğreniyorlar yavaş yavaş.
Görünüşe göre de dizi hala film üçlemesindeki sahneleri bire bir uyguluyor. Kendilerine özgü hiç bir şey yok. Zenci, asyalı ve romantik aptal karakterler dışındaki her sahne film sahneleri. Peter'ın düşlediklerinden öteye gidemiyorlar hala.
-
Niye vakit harcıyor biliyor musun? Söyleyeyim aylarca hevesle beklediği yapımın bu kadar .... olması sebebiyle kırgın ve tepkisini gösteriyor. Haksız değil bizim yerimize yapımcılar saolsun amazonun enayi parasını bir güzel yiyorlar helali hoş olsun bu kadar kötü yapıma hala patron tekme atmıyorsa yesinler paşalar.
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
Gerçekten jeff bezos amcanın parasını güzel yiyorlar ya. Bir tarafta türlü türlü zorluklarla olumsuzluklarla çekilmiş film üçlemesi, bir yanda her yönden limitsiz bütçeye ve teknolojiye sahip bu dizi... Akıl alır gibi değil. Mantıken devasa bir şey olması lazım filmleri sollamasa bile yarışması lazım. Birinci sezonun yaklaşık 465 milyon dolarlık bir bütçesi vardı. kesinlikle 465 milyon dolarlık bir şey yok dizide. Hatta bazı bölümleri iki milyona bile çekmemişlerdir...
Film üçlemei 281 milyon dolar
Dizinin sadece birinci sezonu 465 milyon dolar... Akıl alır gibi değil, çok güzel para yiyorlar valla helal olsun.
-
orman sahnesi ne kötüydü öyle ya sanki 40 yıl önceki mj klibi
-
Bölüm yine çok kötüydü, Daha önce olmadığı kadar gözümüze siyahi oyuncular sokuldu resmen kurban ediyorlar bu diziyi bilerek başka açıklaması yok.
Güzel sahneler vardı izlemesi keyifliydi lakin aralardaki bağlantılar kopuk birbirine bağlanmıyor hiç bir şekilde bu yüzden beğenmediğimi söyleyebilirim.
Dizinin ilk sezonu dahi şuana kadarki tüm bölümler arasında olması gerektiği gibi kalan tek karakter Tom Bombadil olmuş, Bu karakterde bu döneme ait değil ama sorun değil güzel bir şekilde yerleştirilir ise diziye güzel sonuç verir, Bu sahneleri izlemek keyifliydi bunun sebebi'de bu sahneleri konuşmaları direkt olarak yüzüklerin efendisi kitabından olduğu gibi alınmış olması.
Bunu anlatmaya çalışıyoruz ama anlamıyor adamlar nefret ediyoruz gözüyle bakıyorlar.
Bakın bir karakteri olduğu gibi alıp koyunca ne kadar güzel olabiliyormuş değilmi, Şuana kadar güzel lakin bu karakteride olmadığı birşeye dönüştürecekler çünkü tüm hikayede bu bölümde izlediğimizden fazla bir rolü yok, Akıl veriyor mesela ama bu seferde hangi amaçla diye soruyor insan umarım altı güzel bir şekilde doldurulur bunların.
Dizi ilk sezonu tamamen gereksiz, Hiç birşey izlemedik hikaye yok, İkinci sezon gibi başlasa direkt olarak annatar'ın gelişi ile birlikte çok güzel olurdu bence.
Malum kişi yine saçmalamışda saçmalamış yazmamak için direniyoruz hala laf sokma derdinde.
Gelelim asıl konuya. Bu kadar çöp, leş, boş gördüğünüz diziye neden zaman ayırıyorsunuz? Değerli zamanınıza yazık. Diye yazmış mesela.
Sanane sayın üye, Birşeyi beğenmemek ve eleştirmek ayrı bir şey takip etmek ayrı, Ben kitaplarını alıp okuduğum internette her detayını araştırdığım parasını verip izlediğim yapımı izleyip izleyemeyeceğimi senin gibi birinin verdiği akla göremi belirleyeceğim?
Dizi ikinci sezonla birlikte izleyici sayısının neredeyse yarısını kaybetmiş adam utanmadan hala etkileşim diyor utanmadan bildiğin fanboy olmuş.
Filmler diziye göre lore ihlali konusunda çok daha beter durumda dedim ve hala arkasındayım. Kitaplardan bağımsız olarak da filmleri çok beğenmiştim ve kaç kez izlediğimi unuttum. Dizinin ilk sezonunu da vasat üstü olarak değerlendirmiştim. - Diye yazmış mesela yine, Ortalama zeka bilmem ne diye zırvalamış.
Bak sayın üye defalarca yazdık hala inatla aynı şeyleri yazıyorsun, Burası dizi konusu filmlerin kitaba uygun olup olmadığını tartışmıyoruz kim filmler ile karşılaştırma yapıyorsa ve filmleri övüyorsa şuan onu alıntıla, Saçma sapan şeyler yazıyorsun ortaya.
Bize ne şuan filmlerin kitaba göre iyi olup olmadığından 25 sene olmuş 5 yaşında çocuğa anlatsak anlamıştı şimdiye kadar, Niye sürekli bunları belirtme ihtiyacı duyuyorsun bunu soruyoruz. Diziyi konuş bırak artık şu filmleri, Yüzüklerin efendisi fan konusu vardı git orada eleştir dilediğin gibi, Diziyi filmlerden arındır artık.
Sadece diziyi eleştir burada diyoruz bir kere bile objektif bir yorumunu görmedik tek yaptığın filmler üzerinden diziyi eleştirirenlere laf sokma cabası.
Dizi REZALET senin beğenmen birşeyi değiştirmez, Tüm dünyada kabul görmüş bir durum izlenme oranları olsun aldığı genel yorumlar olsun bu bir gerçek.
Ekleme: Bakın yukarıda arkadaş yazmış bunları yazmıyoruz bile çoğunluk olarak; Görünüşe göre de dizi hala film üçlemesindeki sahneleri bire bir uyguluyor. Kendilerine özgü hiç bir şey yok. Zenci, asyalı ve romantik aptal karakterler dışındaki her sahne film sahneleri. Peter'ın düşlediklerinden öteye gidemiyorlar hala.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Glorfindel1907 -- 7 Eylül 2024; 10:29:49 >
-
lgbt tayfası götürüyor parayı."İyi, Kötü ve Çirkin" filmi için 1 milyon dolar harcanmıştı. yarısı zaten patlatılan dinamitler muhtemelen. filmden alıntı yapalım;
"İnsanlar ikiye ayrılır. Elinde kazma ile kazanlar ve vurduranlar".
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
Evet şimdi tekrar kitaba döndük bakıyorum da. İstedikleri şekilde kitapla bağlantılı yorum yapabiliyor arkadaşlar ama bizim için yasak. Halbuki bir süre önce kitaptan ayrı değerlendirdiğini söylemiyor muydu?
Kitaptakini aynen koymaktan bahsetmesi de ayrı komik. O şekilde yapmaya kalksalar belgesel çekilmesi gerekiyor. İkinci çağda dialog mu var? İsmi geçen kaç tane karakter var? Ekleme yapmadan dizi senaryosu çıkmaz. Ama dizi mutlaka kitaba uymalı ve karakterleri birebir almalı kitaptan ki yine ikinci çağda karakterler hakkında düzgün bilgi de yok. Gil-Galad, Celebrimbor, Cirdan, Durin, Narvi, Elendil, İsildur, Pharazon nasıl bir kişiliğe sahiptir bilgi yok. Hatta Yüzüklerin Efendisi hikayesi zamanından tanıdığımız Galadriel, Elrond ikinci çağda nasıldır yine bilgimiz yok. Peki bu karakterler nasıl ekrana aktarılacak sadece kitaba bakılacaksa? Buna verecek cevabı yok bazılarının.
Bir de filmler ile ilgili son mesajımda yazdığım yazıyı da eleştirmiş. Arkadaş sizler habire beni filmleri kötü bulmakla ve diziyi mükemmel bulmakla itham etmiyor musunuz? Sizin hakkımdaki yalanlarınıza susmamı mı bekliyorsunuz? Elbette benim hakkımda saçma iddaalarda bulunursanız cevap vereceğim. Kendinizi ne sanıyorsunuz da bu hakkımın olmadığını ima ediyorsunuz? Siz laf atın durun ama biz karşılık vermeyelim öyle mi?
Bir de hala sadece diziyi eleştir diyosun ama devamlı kitabı öne süren üstüne bir çok yerde alttan filmi de dahil eden siz iken bizim nasıl eleştiri yaptığımız size niye batıyor? Sizin gibi çöp, rezalet, leş demedimiz için mi sorun oluyor? Bir de farklı yerlerden gelen sayılarla dizi artık izlenmiyor algısı başlatıldı. Ondan olacak ki Prime'da en çok izlenme listesinde ilk sırada yer alıyor. Diziyi çöp bulanlar bile heryerde yeni bölümlerde olanlarla ilgili eleştirilere devam ediyor. O kadar izleyici kaybına rağmen bu durum hiç değişmiyor ilginç şekilde. Gerçi diğer dizilerin de izlenme sayılarıyla alakalı karşılaştırmalara bakılmalı aslında ve her platformda ama RoP için sadece bir platformdan gelen belli bir sayı iş görür diye düşünenler var.
Ayrıca üstte yine bir arkadaşın da çok kez söylenmesine rağmen atladığı bir yer var. İlk sezonun bütçesinin büyük kısmı zaten sonraki sezonlar da kullanılacak setlere harcandı. Aynı harcama tekrarlanmayacak.
Son olarak da beni hiç eleştirmemekle suçlayanlar bir kendilerine bakıp hiç güzel yanlarını gerçekten övdüler mi ona baksınlar. Ayrıca fragmanlarda görüp eleştiri getirdikleri bazı sahneler için de o zamanlar nasıl saçmaladıklarını kabul ettiklerine dair bir itiraf yazdılar mı? Kendiniz çok objektif olduğunuzdan bunu yapmış olmanız gerekmez miydi?
-
Senin kadar boş yorum yapan kimseyi görmedim gerçekten Bloklayıp rahat etme vakti gelmiş.
Evet şimdi tekrar kitaba döndük bakıyorum da. İstedikleri şekilde kitapla bağlantılı yorum yapabiliyor arkadaşlar ama bizim için yasak. Halbuki bir süre önce kitaptan ayrı değerlendirdiğini söylemiyor muydu?
Gerçekten sizin kafanın nasıl çalıştığını merak ediyorum, Sana kim yasak dedi veya kitaplar üzerinden yorum yaptığında eleştirdi? gerçekten anlamak mümkün değil.
Kitaplar üzerinden eleştirirsek REZALET diyoruz, Kitaplardan bağımsız düşünüp eleştirirsek tutarsız zaman kavramı olmayan garip bir dizi.
100 kere yazdım hala aynı şeyleri yazıyor.
Okuduklarından bir haber adam, 3. Çağda olan olayları 2. çağda olmuş gibi diziye eklemeler, ayrı bir olay sürekli o bahsettiği filmler daha kötü kitaplara göre demek ama o filmlerdeki sahnelerin birebir sahnelerini kopyalayıp diziye eklemeleri anlatmaz objektiflikten bahseder, Şimdi diyecekki PJ'de başka yerlerden kopyalamış çünkü başka bir şey düşünemiyor, Anlattıklarımızı anlamak değil eleştirilerimize filmler üzerinden konuşup başka hiç bir şey eleştiremiyorsun gelmiş bize iyi kısımlar bilmem ne. yazıyoruz ne gördüysek.
2 sezon boyunca kaç iyi sahne izledin? Hangi hikaye seni etkiledi? Zaman kavramı varmı olaylar arasında?
Gelmiş geçmiş en pahalı bütçeye sahip dizide iki sezon boyunca ne gördük biz iyi anlat?
3 saniye Balrog
20dk Annatar
10dk Tom bombadil
Say bakalım başka güzel anlamı olan sahne varmı bize.
Şu dizinin tek sezonun bütçesi iki Dune Filminden daha fazla aç bak bakalım hikaye nasıl anlatılır, Karakterler nasıl yansıtılır görün.
Yazılanları çarpıtıp anlamak istediğiniz gibi anlayıp eleştiren insanlara laf sokmak yerine, Güzel yanları anlatın diyoruz yok efendim bu sefer nefret kusuyormuşuz bilmem ne kafanızdan uydurun.
-
Bana kitaptan örnek verme diyenler kimdi acaba biraz önceki sayfalara giden görebilir. Sadece diziyi beğenenlere kitaplardan örnek verme ya da filmleri konuya dahil etme deniyor ve onu söylüyorum. Önceki mesajlarda hepsi var. İnanmayan bakabilir. Diziyi kötüleyenler kitap ya da filmi örneklendirince aynı kişiler sorun etmiyor. Çok objektif bir durum bu gerçekten.
Daha kaç kez anlatmak lazım senin anlaman için de. 2. çağda dizi yapacaksan yazılmamaış olaylar eklemeden nasıl yapacaksın söyleyebilir misin? Eğer bu konuda cevap veremiyorsan neyi eleştiriyorsun?
Filmdeki sahneleri aynen koyuyorlar diyerek filmi sen niye dahil ediyorsun acaba? Ben filmden örnek verince de burası filmin konusu değil demiyor musun? Al senin gibi cevap vereyim burası filmin konusu değil sadece diziden bahset!
Yukarıda beğendiğim bir çok şeyden bahsettiğim mesajım da duruyor. Bakabilirsin. Benim sorularıma düzgünce cevap vermeyene ayrıca detaylı cevabı bende vermiyorum oradaki yetsin sana.
Dizinin ilk sezon bütçesinin büyük kısmı setlere gitti diyoruz ama hala bu kısmı atlıyorsunuz. Ama istediği yere çeken de biziz değil mi? Beğendiğimiz yerleri yazdığımızda çok güzel karşıladınız zaten. Bu forumda da diziyi beğenen bir çok kişi var ama neden sayfaya uğramaz oldu buna cevap verin.
Bu dizi ilk çıkacağı açıklandığında böyle bir nefret olacağını aklımıza getirmeyip dizide işlenen konular ve ilerisi için fikir alışverişi yaparız diye ümitlenen bir çok kişi sizler yüzünden bundan mahrum kaldı. Sayfaya uğramıyorlar çünkü devamlı diziyi beğenenlere karşı tepkilerle uğraşmak istemiyorlar. İlk sezon biraz dayanmaya çalıştılar ama olacak gibi değildi.
Son olarak da beğenenlerin diziyi 10 puan gördüğü gibi bir algı yapmasın kimse. Beğenmek demek mükemmel olduğunu düşünmek değildir. Bir daha hatırlatayım benim için ilk sezon genel olarak vasat üstüdür. İkinci sezon için de sezon finali geldiğinde değerlendiririm. Sadece beğenmediğim kısımlar üzerinden çöp, leş gibi tabirler kullanmam.
-
4. Bölümü izlemedim içimden izlemek gelmiyor ilk 3 bölümden sonraki tahminim ya Sauron ile Galadriel sevişecek ya da Sauron ile Celebrimbor arasında eşcinsel bir sevişme sahnesi olacak şeklinde
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
-
Dizinin Lor'a bağlılığını asyalı, siyahi, savaş istemeyn orc vs gibi woke kültürü saçmalıklarını bir kenara bırakıp izlemeye çalışıyorum zira orta dünyada geçen düğün çekseler izlerim.
Ancak;
Dizi dizi olarak ta kötü zaman mekan kurgu saçmalıklar ile dolu 2. sezondan kısa bir örnek
İsildur bacağından kötü bir bıçak darbesi alıyor, elf ile kampa gidiyor akşamında ise İsildur iyileşmiş normal yürüyor ne tedavi gördü ne başka bişi ama bir anda hiçbirşey olmamış hale büründü.
Yine loru bir kenara bırakıyorum herhangi bir çağda herhangi bir devirde bir kraliçeye halktan birisi tokat atsa onun sonu ne olurdu?
Yine loru bir kenara bırakıyorum Yüce elf kralı'nin herhangi bir emrini biri s... takacakmı yoksa oylesine kral mı arkadaş bu tarz şeyler nedeni ile 2. sezon 3. bölümde ben dizi ile vedalaştım.
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X