Kesinlikle öyle hocam, Savundukları dizi için tek olumlu cümle kuramıyorlar, Sadece eleştirenlere ters şekilde anlamsız cevaplar vermek dışında söyledikleri altı dolu bir cümle göremedik hiç. Hayır kötü demelerine gerek yok iyiyse iyidir onlar için lakin neden iyi olduğu hakkında tek kelime yok, Bakın biz eleştiriyoruz ama görsel olarak çok iyi diyoruz onlar bunuda diyemiyor 2000 yaşındaki elf için toylar daha diyorlar birde gelde gülme @Surfing with the Alien Bir çok kanaldan izlerim arada ne var ne yok diye, Kitap üzerinden veya kitaptan bağımsız olarak yorumları güzel, Karakter videolarını özellikle severim. |
The Lord of the Rings: The Rings of Power (2022 - ) | Amazon (148. sayfa)
-
-
Mertle beraber bir ziyarete gidin valla
@Glorfindel1907 karakter anlatımları süper ya. arada aciyorum. bi mezkur, bi bu kanal
-
Onları izlediğin için çok bilgili olan konudaki bazı arkadaşlar sana lakap takabilir hocam fazla söyleme izliyorum diye
-
Görsel olarak fena başlamadı ama senaryo kopuk kopuk hala.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Am@deus -- 2 Eylül 2024; 15:0:11 > -
Kim ne derse desin hocam ya. Ben keyfime bakıyorum. Yemek yerken çok sarıyor valla. Stremio kullanıyorsun di mi?
-
Yok kullanmıyorum hocam Prime üzerinden izliyorum ben.
-
Her şeyi oradan izliyorum ben. Bende bütün servisler var.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
eleştiriler normalde açık aramak adına diziyi izleyen kitle oluştu
-
Ben açıklara gözlerimi kapatarak izlemeye çalışıyorum, mümkün değil. Dizi sürekli kör göze parmak sokuyor. Sen ne kadar "Yahu ben sadece iyi yanlarını görüp keyif almaya çalışayım." desen de izin vermiyorlar. Her şeyi inadına yapmışlar adeta. Diziyi Tolkien'i ve seyircileri aşağılamak için yapmışlar.
-
Kitaba göre eleştirmiyorum diye zırvalayanlar yine başlamışlar kitaba göre eleştirilere. Hatta kitaba göre eleştirmeyeceğiz de ne yapacağız bile demişler. E o zaman kitap dışı eleştirdiğinizi iddaa etmeyin.
Ayrıca ilk sezonu tam izlemeden hala Numenor köyü nasıl buldu demek de arsızlık. O bölümden sonra yazdıklarınızda da açıkladık zaten. Daha Numenor'da iken Galadriel ve Halbrand ile güney bölgesi haritasında ne yapacaklarını planlıyorlar ve ilk hedefleri elf karakolu. Köy de zaten görüş açısında ve alevler içinde. Bulmak ne kadar zordur sizce?
Fragmanlar zamanı Halbrand peruk takıp Celebrimbor'u kandıracak mı şeklinde eleştirileriniz vardı mesela. Şimdi ne diyorsunuz? Sizin beklentiniz harici güzel bir şekilde anlatıldı o kısım.
Kitapta olan orkların bilinçli bireyler olması eklenince sorun ediyorsunuz. Karar verin kitaba uysun mu uymasın mı? Karakterler olması gerektiği gibi yansıtılmıyor diyorsunuz ama aynı evrenden başka yapımlarda daha beterleri olmasını sorun etmiyorsunuz. Sonra da bu durumu kitapta böyle değil diye eleştirip sonrasında kitaba göre değil kendi içinde eleştiriyoruz diyorsunuz. Karar verin ne yaptığınıza.
Ayrıca bir çok duruma burada eleştiri getirenlerin başka bir yapım hakkında eleştiriden nasıl kaçmaya çalıştıklarını da gördüm. O diziyi kendi içindeki saçmalıklar üzerinden bile eleştirme cesaretleri olmuyor nedense.
Önce kendi yazdıklarınızın tutarsızlığına bir bakın.
-
İlk bölümün başlarına baktım adamın birini şişlediler ve öyle bir patlama yaptı ki sonra ne göreyim herifin biri gözünü açıp ayağa kalkıyor!!
Olm böyle patlamada hiçbir canlı atomlarına ayrılmadan duramaz.
Kardeşim izliyordu dedim sen devam et hacı bu boku ben izlemem.
İki kilometre ötedeki nehir suyunun yönü değişti adeta böyle salaklık mı olur? Ne kule kalır ne başka bir şey.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Rindaman -- 3 Eylül 2024; 17:51:52 > -
50 kişi bu dizi her yönden tutarsız derken, 3 kişi kitaptan cımbızla sözler alıp zor bela diziye uydurmak için çabalayıp çocukça çekilmiş hikayeyi görmezden geliyor. 15 yaşındaki bir çocuk daha iyi hikayeler yazar.
Diziyi savunan hiç kimse objektif değil.
2000 yaşındaki elfe toy diyorlar' diye bir alıntı yapmış arkadaş ahaha tam olarak böyle diziyi savunanlar.
Pixopat Sinemayoutube#Pixopat #ringsofpower #lotr Büyük coşkuyla (!) beklenen The Lord of the Rings: Rings of Power dizisinin 2. sezonu, birlikte yayınlanan 3 bölümle başladı. Peki bu 3 bölüm tatmin etti mi? Siz beğendiniz mi? Yorumlarınızı bekliyoruz :) 🕹️ Pixopat Ana Kanal ► https://www.youtube.com/@Pixopat 👥 Discord ► https://dsc.gg/pixopat 🐦 Twitter ► http://www.twitter.com/pixopat 📷 Instagram ► http://www.instagram.com/pixopathttps://www.youtube.com/watch?v=TNm55t8uS8o -
Arkadaş şu diziyi beğenen arkadaşların mantığını anlamak mümkün değil gerçekten. Çocuğa anlatır gibi anlatıyoruz hala aynı şeyleri söylüyorlar.
Bakın bu dizi gelmiş geçmiş en pahalı bütçe ile yapılmış bir dizi yani bu ne demek sınırsız imkan var demek elde.
Bu dizi bir uyarlama değilmi? Diziyi tabiki uyarlandığı kaynak üzerinden ele alıp yorumlayacağız. Yani kitaplara.
Lakin bu şekilde yapınca elle tutulur hiç birşey olmadığı için ana kaynaktan bağımsız olarak diziyi düşünüp eleştirenler var.
Bunlar yazılıp çizildiği zaman kimse cevap veremiyor bak haklısınız veya haksızsınız aslında böyle diye.
Beğenenlerin tek yapabildiği şey, Yok niye kitap üzerinden eleştiri yapıyorsunuz, Yok filmler öyle.
Arkadaş siz gerçekten kendi fikirleri olmayan insanlarmısınız? Diyorumki kaç mesajdır beğeniyorsanız beğenin kimse buna bir şey diyemez.
Lakin beğendiniz kısımları anlatın, Eleştiren arkadaşlara ama filmler öyleydi veya niye kitaplara bu kadar bağlısınız demek yerine kaldıki birde lore peyniri yazan üst düzey akla sahip biride var, Yapılan eleştirilere güzelce cevap verin aslında öyle değil böyle olabilir vs diye belirtin kendi fikirlerinizi, Ama yok sadece dizi iyi demekten başka birşey diyemiyorsunuz, Tek savunmanız filmler öyle demek.
Yani daha açık nasıl anlatacağız size durumu ben anlamadım, Anlamamak için bu kadar direten başka bir topluluk yok dizi konularında.
-
www.instagram.comLorien Coffee (@loriencoffee) • Instagram profilehttps://www.instagram.com/loriencoffee
-
Diziyi lore üzerinden eleştirsen patlıyor,senaryo olarak eleştirsen patlıyor,kendi evreni içerisindeki evren tutarlığından eleştirsen patlıyor.Kısaca elinde görselleri olan iyi bir iş var.Ortalama dizi izlicisini tatmin eder .Birkaç fantastik dizi var çeşitli evrenlerin, izleyicisi var mı ? Var ,kusurlarıda var ama bukadar sert eleştirilmiyor.Sen bana Orta Dünya evreni,neredeyse sınırsız bütçe şöyle iyi yaptık böyle iyi yaptık diyipte sıvarsan sonuç bu olur.Ben sana Real Madrid alt yapısı,bütçesi,stadı veriyorum sen bana S.Lisbon verip başına x hoca getiriyorsun.
witcher 1 lotr 2 bu dizileri bu hale getirenin iki yakası bir araya gelmesin.
-
Hocam nick, avatar ve mesaj uyumsuzluğu
-
Yalnız LotR evrenini seven insanlar ne güzel tartışıp karşılıklı fikir belirtiyorlar bu konunun altında. Keşke senaristler ve yapım ekibi de kendi aralarında şunun çeyreği kadar konuşup tartışsaydı. Eminim ki böyle bi rezilliği dizi diye insanların önüne sunmazlardı.
Her zaman söylerim, bu tarz fantastik dizileri yapacak ve yazıcak insanlar bu evrenlerin hayranı olmalı. Eğer bu iş tutkuyla yapılamazsa ortaya böyle garabet işler çıkıyor.
Yine laf çarpıtmakta üzerinize yok. Yukarılarda yazdığımız mesajlar duruyor. Asıl kitaptan bahsettiğimizde siz kitaptan konuşma demediniz mi? Ama siz kitaptan konuşunca bizim bu yaptığınızı söylememiz hayır kitaptan konuşamazsınız diye algılanıyor.
Asıl çocuklara anlatır gibi ilk sezondan beri bir çok şeyi anlatmaya çalıştık ama nedense siz anlamamak için çabalıyorsunuz. Düzgün eleştirilere zaten karşı çıkmadık. Saçma argümanlarla geldiğinizde ise cevabınızı vermemize rağmen kabul etmemek için konuları başka tarafa çektiniz. Düzgün cevap yazamadınız ama yine üste çıkmayı başarıyorsunuz.
Hala daha diziyi beğenenlere laf atıyorsunuz. Dizi ilk başladığından beri saygızısızca bir tavır takınmanıza rağmen kendinizi mağdur ilan ediyorsunuz. Dizinin ilk sezonu ile ilgili izleyenin çok rahat anlayabileceği bilgileri görmezden gelip eleştirisine şimdi bile devam eden var bazı kısımlar üzerinden. İkinci sezon tanıtımlarından sonra eleştiri bombardımanı yapılan kısım dizinin ilk bölümlerinde güzelce gösterilince yanlışları ortaya çıkmasın diye o konudan uzak duran kişiler devamlı açık yakalamak için fırsat kollamaya da devam ediyor.
Orta dünya uyarlamaları hep kaynaktan uzak adapte edildiler ama nefret kusulan tek yapım dizi olduysa asıl nefret kusanlar asıl siz objektif değilsiniz.
Bir de beğendiğiniz yerleri söyleyin diye bize akıl vermeye de başladınız. İlk sezon sizlerin toksikliğinizden burada düzgünce diziyi konuşamaz olduk. Şimdi aklına geldi? Sizler de hiç iyi yanlarını görmeden diziye komple çöp demeyi biliyorsunuz ama çok objektifsiniz tabi yersen. Sizin eleşitirileriniz bir şekilde film ve kitapları konu alırken bizim onları dahil etmemiz niye zorunuza gidiyor bir de bunu açıklayın.
-
Dostum bu dizinin neyini bu kadar seviyorsun ? Neyi sana harika geliyor gerçekten merak ettim?
Dizinin olumlu ve beğendiğin yönlerini, neden son derece başarılı bulduğunu yazarsan bizde ona göre yanıt verebiliriz. Çünkü su an sadece eleştirilere yanıt veriyorsun.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X