Şimdi Ara

The Lord of the Rings: The Rings of Power (2022 - ) | Amazon (152. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
3.228
Cevap
55
Favori
110.212
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
20 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 150151152153154
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Eskiden yuzuklerinefendisi isimli bir site vardı daha filmler çıkmadan önce kitaplardan bilgiler yer alırdı. Ayrıca üye olanlar da kendi hikayelerini yazar paylaşırdı. Bazı hikayeler Tolkien'in anlatmadığı ya da boş bıraktığı kısımlarla ilgili olurdu. Benzer bir yer varsa orada ya da burada yeni bir konu açıp yazdıklarını paylaşabilirsin.

Telif almayı başarabilirsen de Tolkien Vakfına yazdıklarını gösterirsin ilk olarak ve onlar da onaylarsa yayınlarsın. Şimdiden başarılar. Ama dikkat et senin gibi biri çıkıp seninle dalga geçer mahiyette yorumlar yapabilir. Onlara çok takılma. Sadece kendi kafalarındakine uyan şeyleri onaylar başkalarına laf atarlar. Kendi görüşleri mutlaktır.

• tnuviel37 kullanıcısına yanıt

Tolkien vakfına para verince

yüzük kardeşliğini

sado-mazo gay parti bile çekersin...

Amazon'un RoP'da yaptığı gibi Lore'a aykırı, tutarsız, mantık hatalarıyla dolu, kronolojisi olmayan, sebep sonuç ilişkisi kurulmayan bir hikaye yazınca dalga geçmek normaldir, haktır.

• adolf1 kullanıcısına yanıt

Dizi haklarını aldıklarından para vermeseler olmazdı zaten. Aynı zamanında filmler ve oyunlar için para veren şirketler gibi. Ayrıca sadece hakları aldılar diye o beklenti içinde olduğun sado-mazo durumlarını kimse koyamaz merak etme. En fazla PJ'ın yaptığı gibi cüce-elf aşkı gibi bir şey eklenir o kadar.

Dizinin yaptığını iddaa ettiğiniz şeylerin aynılarını daha fazlasıyla yapan diğer içeriklere de aynısını yapmayan da en ikiyüzlü kişidir. Ama lore savunduğunu iddaa eden kişiler nedense sadece ve sadece diziye nefret kusuyorlar. Tüm bu kişilere üzücü bir haberim var. Onların da katkıları ile dizi 5. sezonu dahil çekilecek. Biraz daha destek olursanız sonrası için başka projeler de görebiliriz. Varolun sağolun.

• Elf yüzüklerini yaparken Galadriel kaynak olarak kardeşinin hançerini vermişti. Morgoth'un tacına çok fazla vurgu yaptılar. Sauron tek yüzüğü yaparken Morgoth'un tacını kaynak olarak kullanabilir.

• Rezalet bir bölüm daha izledik, Saçma sapan alakasız sahneler ile doldurmuşlar yine, şuana kadarki 6 bölümde anlatılan hikaye hiç abartmıyorum sadece 2 en fazla 3 bölümde anlatılabilecek bir hikaye.

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • 2.sezonun en kötüsü bu bölümdü. Daha kötüsü olabilir mi derken olabildiğini göstermeleri bu bölümün başarılı kısmıydı

Galadriel in yine kandırılması komedisini izledik, Adar ın Halbrand ın Sauron olduğunu meğer biliyormuş. 4 bölüm önce ayaklarına kapanan adamı macera olsun diye mi bıraktı madem öldürecekti. 3 bölüm önce Halbrand ın Mordor dan ayrıldığını görüp bunu lindon a haber veren elf casuslarından koca orc ordusunu görmüyor. Gerçi eregion daki elfler karşısındakileri orcları da görmüyor ama neyse .

Hobbit kısımları tamamen facia vakit harcamaya değmez

Tom bombadil ve stranger kısmındaki filmden araklanan alakasız dialoglardan memnun olan oldu mu merak ediyorum

Numenor kısımları ise cidden sinir bozucu hale geldi. 2.çağın en önemli güç merkezi olan sauron a diz çöktüren valar a meydan okuyan Numenor'un şu halini görünce beklentim kalmıyor diyecekken haftaya hangi hayvan veya yaratık tarafından kral ya da kraliçe seçimi yapılacağını büyük bir merakla beklemekteyim.

Khazad dum sahneleri de olmuyor artık ya ne sesmiş arkadaş her işe yarıyor.

• Bu diziyi yüzüklerin efendisi değilde başka bir dizi olarak bakıyorum, yüsüklerin ortaya çıkışı daha epik anlatılabilirdi. Galadrielin ürkek hallerini anlamadım. İstese oradan 10 saniyede kurtulabilecek bir karakteri itip kakıyor uruklar. Elflerin asil halleride yok, insan-elf farkı bu dizide hiç işlenmemiş, tek fark kulakları heralde yav bunlar binlerce yıl yaşayan bir halk değilmi ne o panik haller.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Bu dizi artık dizilikten çıkmış senaristlerin eğlencesine dönmüş. O kadar birbirinden kopuk derinlik olmayan hikaye varki bir türlü içine cekemiyor. Artık geçtim orta dünya evrenini Felan normal bir dizi olarak bakınca bile çok kötü hani öyle böyle değil yüzüklerin efendisi adını kullanmasa muhtemelen 2. Sezonda iptal edilir unutulur giderdi.

• 3. Sezonu görmez bu dizi

Görsellik harika ama geri kalan çoğu şey vasat maalesef..

Görsellik hatrına izliyorum işte, malum orta dünyaya hasretiz..

Bu arada ben Sauron’u beğeniyorum dizide, tabi ki daha iyi olabilir ancak diğer karakterlere bakarsak Sauron bildiğin taşıyor diziyi

• The Man in the Suit kullanıcısına yanıt

3. sezon onayı aldı diye biliyorum Amazon 5 sezonluk plana uyacağız vs demişti. Olay ticari hocam dizi öyle yada böyle izleniyor, Amazon parasına bakar.

Diziyi Charlie Vickers taşıyor bence de.

• BurakBilgin kullanıcısına yanıt

amazonun finansal sıkıntısı yok zaten isterse 10 sezon bile çekerler ama izlenmeler çok düşmüş ve tepkiler var diye şansımızı zorlamayalım moduna girebilirler.

umarım iptal olmaz parasını ben vermiyorum sonuçta çeksinler işte The Lord of the Rings: The Rings of Power (2022 - ) | Amazon 

• yıllardır torrent için bu siteyi kullanıyorum adam rings of power'ı silmiş.. hangi güvenli torrent sitesi var,indirmek için..özelden yazar mısınız?

The Lord of the Rings: The Rings of Power (2022 - ) | Amazoneztvx.to
    EZTV - TV Torrents Online Series Download | Official
    https://eztvx.to/home
  • Moldova_lover kullanıcısına yanıt

Torrent galaxy'i deneyebilirsiniz. Örn: Rings of the power s02e06 diye aratın.

• The Man in the Suit kullanıcısına yanıt

Bu dizi iptal olursa kimsenin kolay kolay orta dünya ile ilgili dizi yapacağını düşünmüyorum.

• Rivyalı_Geralt1 kullanıcısına yanıt

Telifi alabilecek kaç yapım şirketi var ki? Daha küçük olayları adam gibi işleyerek çok bütçe yapmadan da dizi çekilebilir. Amazon görseller mekanlar kostümler vs en üst seviye olsun diye çok çok fazla para harcadı, ama dizinin içi boş. Biri çıkar içi dolu bir dizi yapar, geri kalanları da dizi izledikçe gelişerek gider bkn game of thrones. Ama dediğim gibi telifi satın alabilecek kim var...

• 2. sezon izlediğim en kötü bölüm olabilir, bu dizi adam olmaz artık eminim, atlayarak sauronlu sahneleri izle geç fazlasını hak etmiyor.

• No Way Out kullanıcısına yanıt
    bu diziye anca Jeff Bezos müdahale edebilir, yoksa en az 3 sezon daha yaparlar.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • No Way Out kullanıcısına yanıt

Benim ise totalde enbeğendim bölüm oldu hocam.6.5 falan verebilirim savaş sahneleri GOT final bölümü ile aynı kafa şu miğferdibini geçtik geyiği sinemada bitsin.Galadriel'in ise elf kaşarı olduğunu öğrendik Elrond ana kızlı yiyor :D .Gimli garibim daha yok piyasada nerden bilsin eski kaşar olduğunu.

• Elrond ve Galadriel'in öpüşme sahnesi saçma ve gereksizdi. Sauron ve Celebrimbor'un sahnelerini beğendim her zamanki gibi. Elf ordusu ile ork ordusunun karşı karşıya geldiğinde durması çok saçmaydı. Kitaba göre cücelerin yardıma gelmesi gerekiyordu. Prens Durin khazad dum da kalmayı tercih etti. Buna rağmen babasını engelleyemezse babası balrogu uyandırırsa yine saçma olacak. Savaş sahnelerini beğendim ancak daha iyi olabilirdi. Damrod sahnesi beklediğimden daha kötüydü daha uzun dövüştürebilirlerdi. Özetle osur osur ipe diz tarzı bir bölümdü.

• Son bölüm iyi güzel de bazı şeyler çok göze batıyor ya. Koca Eregion surlarında savaş boyunca 15 adam var. Lindon'dan o kadar atlı geldi sonra kayboldu. Sur önünde yine 15 tane adam var. Gün doğuyor kalmış 6 7 tane asker. Bir boşluk var yani sanki ordular 20 kişi şehirler 30 kişiden oluşuyor. Figüran kıtlığı mı var nedir.

Diyaloglar güzel olmuş birebir sahnelere lafım yok. Ama savaş sanki oldu bittiye gelmiş, koca bir bölüm sürmesine rağmen.Aradığım epiklik yok. Tam var gibi oluyor sonra puf, olmuyor. Sahneleri durdurup baksan var bi epiklik, ama içi boş.

Yine de izlerken sıkılmadım beğendim diyelim. Çünkü o kadar kötü bölümler izledik ki, azıcık ekşın oldu mu heyecanlanıyoruz. En azından bir şeyler oluyor diye.

• 
Sayfa: önceki 150151152153154
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.