Şimdi Ara

The Lord of the Rings: The Rings of Power (2022 - ) | Amazon (153. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
3.227
Cevap
55
Favori
109.883
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
20 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 151152153154155
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Bu iki dingil herifin neden her savaşa köprü sokuşturduğunu biliyor musunuz? Çünkü mesela bu bölümdeki savaşta köprü olmasaydı daha çok surlara tırmanma, surlara hücum sahnesi gerekecekti. Dolayısıyla daha karmaşık duran kaosun hakim olduğu güzel ve yapımı zor savaş sahnelerini becermeleri gerekecekti. Nehrin suyunu kesip öyle aksiyona geçmelerini 10 yaşındaki çocuk izlese inanmaz. Abi koca nehri kurutursunuz sonrasında üstüne yağmur yağmış bahçe gibi aksiyona giriyorsunuz. Orası bataklıktan farksız olur bilmem biliyorlar mı bunu acaba. Bırakın savaşmayı yürüyemezsin bile.

Ama yok, ilk sezondaki kıytırık ve evlere şenlik köy savaşındaki komedi köprü mevzusu, ve yine ilk sezondaki şu tepede duran kaledeki savaştaki köprü mevzusu aynı şekilde yine bu koca şehirde devam ediyor. Hatta lore da o şehirde nehir falan olmamasına rağmen ama bu konuyu geçiyoruz lore more artık kimse bahsetmiyor zaten.

2. sezonun ilk trailerındaki bu savaş sahnesini gösterdiklerinde o köprüyü görünce anlamıştım bunların ilk okul seviyesi zihninden çıkamadıklarını. Böyle saçma salak bir savaş sahnesi olacağını anlamıştım.

Ciddi ciddi bu züppe herifler aptal. Evlerinden binalarından çürümüş amerikan popüler kültür zırvalarından çıkmamışlar. Dünya nedir bilmiyorlar, en ufak bir zeka belirtisi yok şu dizide. Beğenip savunanlarda ayrı bir komedi zaten xD

Ayrıca bu dizinin görselini övenler neye göre övüyor? Biri açıklar mı? Zira unreal engine 5 ile insanlar tek başına öyle şeyler yapıyor ki bu diziyi sollar geçer. Aşağıya örnekleri bırakıyorum. Bunların hepsini bir kişi yapıyor, ve 100 milyon dolar, veya 50 milyon dolar veya 1 milyon dolar bile almadan yapıyor. Hobi olarak yapıyor :)

Leo Torresyoutube
    By popular request, here’s the city of Markarth in Unreal Engine 5 – at a more realistic and lore-accurate scale! Part of an ongoing project to visualise a more realistic and lore accurate scale to Tamriel’s cities – now with sixteen times the detail! * If you enjoy my content and want to help support the channel, you can buy me a coffee! https://ko-fi.com/liontowers3d * Rendered out in Unreal Engine 5.3.2 on an RTX 3090. Using a mix of third party models and custom assets modelled in Blender. Nanite was used for all models and foliage; Hardware Lumen for global illumination and reflections. * Please NOTE: This is a fanmade cinematic lore visualisation for Skyrim. It is NOT a mod! Music courtesy of Epidemic Sound. Soundtrack: ‘Ragnarok’ – Edgar Hopp. * FOLLOW ME: Instagram: https://www.instagram.com/lion_towers3d/ Artstation: https://www.artstation.com/l_torres Behance: https://www.behance.net/l_torres #UE5 #Skyrim #Markarth
    https://www.youtube.com/watch?v=hWMSHuUOCdo

Leo Torresyoutube
    Part of an ongoing project to visualise a more realistic and lore accurate scale to Tamriel’s cities – so here’s Solitude, capital of Skyrim – now with sixteen times the detail! Check out my other videos in this series! Whiterun: https://youtu.be/DrnMACWp18M?si=hYCotV_CbjVN85lh Dawnstar: https://youtu.be/X4m1uuYcm8M?si=TKlilk9Y1fe6tXzu If you enjoy my content and want to help support the channel, you can buy me a coffee! https://ko-fi.com/liontowers3d I tried to keep to the overall mood and feeling of the original Solitude – but obviously – well – bigger – and with some ... creative license applied. These are ending up more and more like tourism videos for the Tamriel Tourism Board … From a playability standpoint, I’m not sure that you’d actually want something this big – it’s a lot of work for the artists and you run the risks of making a big, empty world with not much to do. But for lore visualisations like this – not really an issue! Rendered out in Unreal Engine 5.3.1 on a 3060ti. Using a mix of third-party models and custom assets modelled in Blender, textured in Mixer. Nanite was used for all models and foliage; Lumen for global illumination and reflections. Please NOTE: This is a FANMADE cinematic lore visualisation for Skyrim. It is NOT a mod! Music courtesy of Epidemic Sound. 0:00 – Cinematic 1:19 – Walkthrough * FOLLOW ME: Instagram: https://www.instagram.com/lion_towers3d/ Artstation: https://www.artstation.com/l_torres Behance: https://www.behance.net/l_torres #UE5 #Skyrim
    https://www.youtube.com/watch?t=21&v=QPyZhSKdLRQ&feature=youtu.be

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi kocankoi -- 26 Eylül 2024; 17:52:22 >

• Bu dizi gerçekten bir orta dünya parodisi.

Siz charge sahnelerini mi seviyorsunuz alın size hevesinizi kursağınızda bırakacak charge sahnesi, siz gandalfın iyileri kurtarmasını mı istiyorsunuz alın size beşinci günü sahnesi ama fake demişler. Bu adamların tolkien ve orta dünyadan nefret ettiklerine artık eminim, woke cular beyaz adamın yaptığı her şeye düşmanlar ve onu yok etmeye and içmişler.

Bakın daha öpüşme sahnesine gelmiyorum bile o kadar rezalet vardıki bölümde saysan saysan bitmez. Sırf bu bölüme öpüşme sahnesi var diye kötü demek showrunnerları kurtarmak aklamak olur, öpüşme sahnesi olmasada berbat bir bölüm.

Sadece sauron celebrimbor sahneleri güzel geri kalan herşey berbat.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi No Way Out -- 27 Eylül 2024; 10:37:52 >
  • Abi konuya yazmayım diyorum bu sahne nedir muhaha öldüm diziyi gülmek için izliyordum ama yeter.

Bu dizide emeği geçen tüm ............... neysee...

Azsharion youtube
    The Rings of Power - 2x07 "Doomed To Die" .... I am a huge Tolkien Fan and Peter Jackson FAN .. But I kind of like some moments in this Season of the Rings of Power... but ... I really ask myself.. Who wrote this ? MY short Review for Episode 7 : * So apparently there is a total of 100 elves in the entirety of Middle Earth * Sauron had the best Scenes .. * Space Travel from Elrond.. Lindon , Khazad-dûm .... Eregion .. * The action of the Battle is all over the place. No Direction ... * No emotional Payoffs. * The design of the Orcs was really good... * You could like the Battle only if you are Happy to see some scenes in MIddle Earth . * No HOBBITS this Week ! Yey ! * Galadriel and Elrond kiss #ringsofpower #theringsofpower #amazonprime #new #galadriel #elrond
    https://www.youtube.com/watch?v=aSq2Z9dodXw
  • Yani bu diziye ne denir bilmiyorum. Bu kadar imkan, bu kadar görsel kalite, kıyafet kostüm, özen vs elinin altında varken acaba daha kaliteli senarist ve yönetmenlerle neler olurdu acaba. Orklar çok çok iyiydi görsel kalite olarak. Göze batan cgi yok para akmış belli ki ama gel gör ki şu savaş sahnesinde en ufak duygu hisseden oldu mu? Bir tek

Spoiler,

mesajı görmek için tıklayın.
    Siyah elf kardeşin ölümüne

üzüldüm. Elrond

Spoiler,

Yüzüğü taktıysa nasıl bir etkisi oldu onda, bir şeyler gördü mü.

keşke gösterselerdi.

Spoiler,

Bir de adar nereden bildi yüzüğün elronda olduğunu tak diye elini atıp aldı aldı. Boğarken zinciri eline geldi galiba  

Ayrıca RTÜKün bu diziyi yasaklaması lazım

Spoiler,

Kaynananı öpmeye utanmıyor musun elrond puh şerefini

Neyse finalini izleyip bitireceğiz bakalım. Finalde cüceler yoksa gandalf gelecek gibi.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Oğuzhaan kullanıcısına yanıt

Eğer siyah elfin öldüğüne inanıyorsan çok iyi niyetlisindir hocam.Galadriel,bizim sniper elfin Adarı öldürmesini engelledi.Adar ölseydi orklar dağılırdı zaten isteksizlerdi.Galadriel bunu yüzükle şifalar.

• Ne yalan söyleyeyim ben severek izliyorum üçleme filmini bir kenara koyarsak. Özellikle Morfydd Clark (Galadriel) rolünde ki hatuna bayılıyorum, sırf onun için bile izlenir bence.  

• Paylaştığınız videolara çok şaşırdım üstelik cidden bir kişi falan yapıyorsa bunları, milyon dolarlar harcamış en pahalı dizinin görselliğinin çok iyi denmesi abartı kaçıyor. Diziyi 4. bölümde bıraktım, arada foruma girip bölüm yorumlarını okuyorum ve bıraktığıma pişman olmuyorum :D Bu bölümde kaynanasını öpen elrond falan varmış e yuh cidden. Harbi izlenilmemesi adamlar resmen Tolkien'a küfür ediyor...

Burada biri vardı sürekli diziyi övmeye çabalayıp filmleri kötüleyen, filmlerle yarıştıran, filmlerin lore'un ''BU DİZİYE GÖRE'' daha çok içinden geçmiş diye geveleyen biri... Hala aynı görüşteyse forumcak birleşip bu adama geçmiş olsuna gitmeli insanlar. Gerçi forumda en tuhaf konulardan birisi bu konu. Diziyi beğenmeyip sürekli eleştiren birisi neden spoiler paylaşıyorsunuz diye insanara kızıyordu, anlaması güç. Beğenmediğin şeyin neden cidiye alıyorsun değil mi?

Şahsen umrumda değil bu dizinin gelecek bölümlerinde ne olmuş ne olacak vs.

• Ben Saouronu aramaya Mervelere gidiyorum Gil Galad

• Dizinin en güzel ve tek iyi yanı Sauron'u inanılmaz iyi yansıtmaları. Onun dışındaki her şey çöp oğlu çöp. Kitaplara bu kadar yakın bir Sauron tasviri hiç olmamıştı bugüne kadar. Acayip iyi işleniyor karakter ama geri kalan her şey diziyi maalesef diplere çekmeye yetiyor. Sauron'u oynayan adamın oyunculuğu da ayrı muazzam ayrıca.

• Bu dizinin bütçesi bir avuç aptalın elinde harcanıyor başka bişey değil

Savaş sahneleri berbat ötesiydi. En sonda gil galad ve 10 adamı falan vardı

Hani şurdan adam toplasak bu bütçeyle on kat daha iyi iş çıkarırız ulan peter jackson zamanında bunun çeyrek bütçesiyle neler neler yapıyordu. Aklım almıyor, koskoca yüzüklerin efendisi dizisi bu kadar yüksek projeyi resmen beyin özürlülere vermişler

Dizide Sauron dışında herşey yavan, onun sahnelerini gerçekten beğeniyorum kim yazdıysa işi bilen biri olduğu belli, oyuncusu da iyi iş çıkarıyor

Son olarakta bu dizinin bi avuç sjw/woke sapkını embesilin elinde olduğunu sadece bu bölümde ortaya çıkan asyalı elfin slow motion çekimlerle, müzikle vs ekstra kahramanlaştırıldığı ölüm sahnesinden anlayabilirsiniz :d

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi The Man in the Suit -- 27 Eylül 2024; 10:17:59 >

• Wallcroft kullanıcısına yanıt

Irz düşmanı Sauron mu kitaplara bu kadar yakın tasvir edildi.   Hiç alakası yok. Dizi içinde ön plana çıkıyor kesinlikle ilk sezonda güzel oynadı tek başına sırtlıyor diziyi katılıyorum ama kitapla hiç alakası yok.

• The VIII T kullanıcısına yanıt
    Irz düşmanı olarak değil de Manipülasyon ve kandırma olaylarının gerçekten çok başarılı olduğunu düşünüyorum. Bilhassa Celebrimbor özelinde.

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • Şu diziden görselligi çıkar kuruluş Osman ile başa baş oynar

• ya arkadaş, bu bütçelere bu nasıl bir dizi şaka mı ya bu. aşırı prodüksiyonlu youtube videoları olur ya, manyağın teki kafayı kırmış gibi cgi yapar odasında. öyle bir dizi lan bu. orta dünya dediğinin toplam nüfusu 5k falan herhalde, büyük savaş sahnesine bak.

gil galad'ı buraya getirdiniz madem, e abi siz niye mordor'a saldıracağız ordu hazır diye sahneler koydunuz? savaşa hazır olan ordu bu mu? 100-200 civarı atlı geldi sadece. mordor'u bu kadar adamla mı işgal edecektiniz?

orklar güneşte cayır cayır tütüyordu, ne oldu o iş adamlar eregion önünde mangal yapıyor güneşin tadını çıkara çıkara.

sauron diyor ki celebrimbor delirdi, artık komuta bende, bizim elf kumandan hemen diyor ki eregion'un gerçek kumandanının emriyle şunu yapıyorum, celebrimbor geliyor yok benim kanka bu yalan söylüyo diyo hemen eregion'un gerçek kumandanı tekrar o oluyor, sonra sauron tekrar oldu derken en son galadriel geliyor yok lan gerçek kumandanı celebrimbor diyor bizimki yine gerçek kumandanın emriyle bu diye saurona sallıyor. olm hacivat karagöz mü izletiyorsunuz bize ya.

dört nala koşan süvari hücumu 5 metre kala nasıl tık diye duruyor abi, hadi öndeki gördü 2 sıra arkadaki nasıl görüp de duracak  

eregiondaki 1 gün içerisinde elrond durin'den yardım istedi, eregion'a geldi savaştı, eregion'dan gönderdiği elçi khazad dum'a gitti geldi, lan arabayla trafiksiz izmit-istanbul yapsan bu kadar hızlı yapamazsın bu işi.

lore kitap mitap geçin abi bu dizi kendi içerisinde dizi olarak kötü. şunun onda biri bütçelere neler izledik. diriliş ertuğrul gibi 10 vs 10 savaş izliyoruz, onu geçtim diriliş'in dövüş koreografileri sıfır şaka daha iyi kinaye falan yapmıyorum. herkesin itin şeyine soktuğu hobbit filmlerindeki koreografilere, elflerin hareketlerine bir bakın allah aşkına. binlerce yıl yaşayan adamların binlerce yıllık asker kültürü kendini nasıl farklı gösteriyor, hepsi nasıl harmoni içinde hareket ediyor en ufak şeyde bile bir bakın. bi de bu gudubete bakın.

• Evet her zamanki gibi dizi berbat, rezil diyenler ilk toplananlar oluyor. Bazısı artık izlemeyeceğim demiş ki sonunda akılları başına gelmiş. Dizinin iptal olmasını isteyenlerin hala diziyi izleyip her mecrada konuşmasını zaten anlamıyordum. Gerçekten dizi iptal olsun diye düşünenler tüm etkileşimi bıraksa da görsek iptal olacak kadar izlenirliği düşüyor mu?

Bana laf atmaya çalışan arkadaş da önce kendine baksın. Ben diziden zevk almaya çalışan biriyim ve dizide beğendiğim, beğenmediğim bir çok şey var. Her yönüyle değerlendirip izlerken zevk almaya bakıyorum. Sizler gibi izlerken acı çekip sonrasında aynı acıyı çekmek için her hafta başına geçmiyorum. Bence sizlere geçmiş olsuna gelmek lazım.

Bu bölümde Celebrimbor-Sauron sahneleri muazzamdı. Sadece o kısımlar bile diziyi izlemem için fazlasıyla yeter. Sauron'un kitapla alakası yok diyen arkadaş bunu delillendirebiliyorsa bekliyorum. Filmlerdeki gibi göz mü olsaydı? Kitaptaki metaforu gerçek gibi yapan film vardı ki şimdi çıksa öyle yerin dibine sokulurdu ki kitapları okuduktan sonra filmleri sinemada izlemiş herkes hemfikir olur bu konuda.

Savaş sahneleri güzeldi ama daha iyi olabilirdi özellikle bazı anlarda. Kitaplarda bile zaten gelen elf kuvvetleri yetersiz kalıyor ve cüceler gelmese yok olacaklardı ki bunu gösterdiler. Eregion'da da zanaat kenti olmasından büyük bir askeri güç yoktu. Ona da kafayı takan varsa kitapaları gözüyle okusun derim.

Galadriel-Elrond öpüşmesi ise sizin saynizde biraz da. O sahnede romantik bir durum zaten yoktu ama gereksizdi. Yapılma nedeni de geçenlerde dizi sektöründen bu diziyi de genel olarak hiç beğenmemiş birisinin yorumlarında saklı. İzleyicilerin çok konuşacağı bir durum yakalarlarsa bunun üstüne gidilir demişti. Beğenilmesi ya da nefret edilmesi önemli değil çok konuşulacağını bildikleri durumları mutlaka koyarlar demişti. Buyrun bu öpüşmeyi de konuşun durun. Bu etkileşimle de 5 sezonu geçtim sonrası için yeni projelerin gelmesine de destek olun.

Hala dizinin görseline bile laf atmaya çalışanlar ciddi mi? Başka bir dizi var mı bu kadar iyi görselleri olan? Sevmediğiniz yönlerden dolayı çok iyi olan yerlere de çamur atmaya çalışıyorsunuz. Biri de çıkmış unreal engine diyor. He o kadar kolaysa rezalet görselleri olan yapımlara niye laf etmiyorsunuz?

Ayrıca Eregion Khazad-Dum arası mesafeyi bilmeden aynı gün bir orada bir burada nasıl olunuyor demeyi bırakın. Bir günde birçok kez gidip gelinebilecek mesafedeler. Zorlama mantık hatası uydurmaya çalışmayın komik oluyorsunuz.

Bu dizinin hiçbir zaman iyi yaptığı kısımları düzgünce övemeyenler bizim zevk almamıza takılmasın. Sezon öncesi Celebrimbor böyle ağlar mı diye tutturanlar şimdi düşünceniz nedir? Gerçi Halbrand peruk takıp Celebrimbor'u mu kandıracak diye eleştirenlerden yanlış düşündüklerine dair bir mesaj bile gelmemişken bu da soru mu?

3. sezon çalışmaları da başladı. The Crown dizisinden senarist takviyesi ile yollarına devam ediyorlar. 5 sezonu göreceğiz zaten ama bakalım ilerde yeni projeler de açıklanacak mı? Bence sizlerin de desteği sayesinde en geç son sezon yayınlanırken açıklamalar gelir. Bu desteğinize devam edin. Seviliyorsunuz.

• bu arkadaş yıllardır bu konuda kendini heder etti, enteresan bir mesaisi var. yazarlar bile bu kadar savunmuyodur günlük hayatlarında. istisnasız her yorumun altında bitiyor, cin bile adını söylemeden spawnlanmıyor bununki bir ayrı  

• tnuviel37 kullanıcısına yanıt

Orta dünya kanalını çok izliyorsun hocam belli ki. Ayrıca neyin kafasını yaşıyorsun isterse 10. sezonu çekilsin kendini diziyi sevmeyenlere karşı böyle tatmin ediyor olman utanç verici, göğsünü sıvazlayarak ohhh iyi oldu size mi diyorsun ilk okullu gibi?

Filmi çekenlerle aynı seviyede insanlar beğenerek izler buna gücenipte dizi iptal olsun diye yatıp kalkıp dua edenler olduğunu sanmam, varsa bile o kısıma inatla daha 3. sezon çekilecek demekte akıl işi değil. Baştan aşa saçmalıyorsun.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi kocankoi -- 27 Eylül 2024; 10:9:7 >
  • kogmen kullanıcısına yanıt

Senaristler mi daha zeki bu arkadaş mı bi ayırt edemiyorum   

edit olarak, forum pm sorunu yaşatıyor şuan bana, normalde atabiliyordum buradan bildireyim dedim hocam. Katılıyorum size, ama insan dayanamıyor bazen  

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi kocankoi -- 27 Eylül 2024; 10:8:22 >
  • Şu elemanı da blokladım da rahatladım. Amazondan hisse almış heralde her hafta ayrı zırvalıyor

• 7. bölümü şimdi bitirdim. İsmi Lotr olmasa ve farklı fantastik bir dizi olsa bile çok kötü bir dizi. Kurgu yerlerde. Ounculuklar 2 sezondur leş. Saouron ve zeci elfi kenara koyuyorum geri kalanlar oyuncu bile değil. Milyonlarca dolar haracanan dizinin savaş sahnesine bakıyorsun ve 2001 yılında çıkan ilk filmdeki mağara savaş sahnesine bakıyosun tövbe çekiyorsun.

Her hafta izleyip imdb den bölüme girip 1 puan veriyorum. Aynısını the acolyte da yapmıştım. Kendi külliyatlarına saygısı olmaya bu tarz diziler bunu hak ediyor.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Gye_Baek -- 27 Eylül 2024; 15:23:14 >
  • 
Sayfa: önceki 151152153154155
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.