Şimdi Ara

The Lord of the Rings: The Rings of Power (2022 - ) | Amazon (155. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
3.227
Cevap
55
Favori
109.882
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
20 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 153154155156157
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Aynen öyle hocam saçma sapan sahneler ile uzattılar işin kötü yanı hiç bir işe yarayan bilgi veya birşeyde yok saçma sapan sahneler ve olaylar ile doldurdular.

The Lord of the Rings: The Rings of Power (2022 - ) | Amazon
  • Bence dizide akıl mantık arayıp buraya ciddi eleştiriler yapmak yerine dizi gibi absürt şeyler paylaşıp eğlenmek lazım The Lord of the Rings: The Rings of Power (2022 - ) | Amazon 

The Lord of the Rings: The Rings of Power (2022 - ) | AmazonFilmler ve Filimleryoutube
    🚀 Binomo'da işlem yapmanın keyfini yaşayın ve günde 3800 TRL kadar kazanın: https://binomo.click/filmlervefilimler5 👉 Şeffaf ticaret, hızlı para yatırma ve çekme, sınırsız demo hesabı ve daha fazlası! Binomo'dan dikkatle: sermayeniz risk altında olabilir #ringsofpower #lordoftherings #season2 00:00 Eleştirel Parodi 01:47 Reklam 03:47 Eleştirel Parodi 🔔F&F Club'a Katılmak için: https://www.youtube.com/channel/UCZCUdSjhEFof8_dNn4e9maQ/join 🔔ABONE OLMAYI VE BEĞENMEYİ UNUTMAYIN CANLAR 🔴Instagram: https://www.instagram.com/filmlervefilimler 🟣https://discord.gg/WhRQ7bZ 📬Contact: filmlervefilimler@gmail.com ►ELEŞTİREL PARODİLER: https://youtu.be/4I4iTvn1K9Y?list=PLJc89agZ0QizMSKCMpIqCWntaY2d5jyxD ►NEDEN EFSANE SERİSİ: https://youtu.be/D2AQLj12taI?list=PLJc89agZ0QiyfifeJ9dZTMNEOazOt1xXn ►NEDEN KESTANE SERİSİ: https://youtu.be/nnSkGevpwn4?list=PLJc89agZ0Qiy2CYHDg1nQ61yUNziveY2G ►HİLE WEB SERİSİ: https://youtu.be/SThze8RBWsE?list=PLJc89agZ0QizXn80gjD29L6MQn1RNSP8C ♦♦Filmler ve Filimler kanalında her hafta vizyona girmiş bir yapımın Eleştirel Parodisi yer alır. Bu parodilerin sonunda FİLM(iyi) FİLİM(kötü) anlamına gelen ibareler dile getirilir. Senin beğendiğin yapımı biz beğenmemiş veya tam tersi durumlar oluşabilir. Dünya farklı insanları barındırdığı için güzel bir yerdir.♦♦ ▶Filmler ve Filimler (Movies and Moovieez) is a Turkish entertainment platform. We produce movie parodies to make people smile. Film (Movie) is the grade that we gave to "good" productions. Filim (Mooovie) is the grade that we gave to "bad" productions. Charlie Chaplin logo means "Movie" and Hitler logo means "Mooovie". Watch it, like it, share it !
    https://www.youtube.com/watch?v=kiWNmfc6yPI

Parodi diye geçen video tamamen gerçek dizi aslında The Lord of the Rings: The Rings of Power (2022 - ) | Amazon 

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi nrgls -- 28 Eylül 2024; 20:46:24 >
  • Glorfindel1907 kullanıcısına yanıt

Aynı zamanda bende bir parodi videosu paylaşmıştım iyi denk gelmiş The Lord of the Rings: The Rings of Power (2022 - ) | Amazon 

• nrgls kullanıcısına yanıt

Süper yapmış cidden 7.42 - 8. dk arasına bittim The Lord of the Rings: The Rings of Power (2022 - ) | Amazon  2. partta devamında bu bölümlerdeki sahnelerle neler çeker neler bu Taha The Lord of the Rings: The Rings of Power (2022 - ) | Amazon 

Bu da benden olsun

The Lord of the Rings: The Rings of Power (2022 - ) | AmazonPowershieldyoutube
    She Got What She Deserved
    https://www.youtube.com/watch?v=SyjrVAFKqkw

Sauron'nun her el hareketi büyüsünde fena bir gülme geliyor bana xD

• kocankoi kullanıcısına yanıt

Spoiler - görüntüyü spoiler içine alamadım. Galiba görüntüler spoiler içine alınmıyor The Lord of the Rings: The Rings of Power (2022 - ) | Amazon 

Sadece bu sahne bile bilenleri güldürmeye yeter aslında :D Çarşafı kaldırınca nasılda süvarilerin hepsi bir birine çarpmadan nizami şekilde pat diye duruyor. Elf disiplini işte The Lord of the Rings: The Rings of Power (2022 - ) | Amazon  Sanırsın ki altlarındaki at değil de motosiklet, hızını almışken dur diyince hemen duruyor...

Dediğiniz gibi o annatar sahnelerinde her el hareketinde cringe oluyorum bende. Kitaplarda nasıl olsa net bir büyüsü yok diye bu şekilde 5 yaşındaki çoçuk zihninde yorumlamışlar. Hoş şahsen 13 lü yaşlarımda falan böyle el çeviripte hop diye uçuşan büyü tasfirleri falan çok aptalca gelirdi bana. Şimdi koca koca herifler bunları izliyor ve sorgusuz beğeniyor :DD Annatarın dizideki planlarını çok zekice buldum diyenler okudum be vay arkadaş. :D

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi nrgls -- 28 Eylül 2024; 22:28:12 >

• Ne kadar kötü bir bölümdü ya öpüşme kısmını yoksay yine berbat ötesiydi;

Mancılık ile dağ vurup onun nehri bloklayacağını prof orklar tarafından hesaplanması.

Kesik kesik savaş sahneleri.

Ejderha yiyen damrodun saçma sapan bir koreografi ile 60 saniyde ölmesi.

Fizik kurallarını hiçe sayıp 2 metre kala atların charge'ını kesmek.

Sonra düşman karargahına gidip orada orclara güvenerek anlaşma yapmak.

Beşinci günün şafağı sahnesi yapıp fake atmak.

Showrunnerların epic sandığı fakat seyirciye geçmeyen durinin konuşması.

Bir yandan şevkatlı gösterilen orcların bir yandan keyfine atın boğzaını kesmesi.

Arondirin, adarı öldürebilecekken galadrielin öldürtmemesi.

Atlıların kaybolması.

Savaşın bir an gece bir an gündüz olması.

Sauron, celebrimbor, mirdaninaın savaşın ortasında surda durup 10 dk muhabbet etmesi.

Celebrimborun dışarı çıktığı gibi sniper mancılık tarafından 2 defa top gibi sektirilmesi.

Daha önce sadece 10 saniye gördüğümüz asyalı elf üzerinden yaratılan uyduruk dram.

Asyalı elfin AOE atarak orklara zarar verecem diye elflerede zarar vermesi.

Savaş sürerken avlunun ortasında galadriel ve celebrimborun 10 dakika gereksiz muhabbeti.

Galadrielin sadece kapşon takarak assassin creed oyunları seviyesi gizlilik yapması.

Adarın arondir ve elrondu öldürebilecekken yaralı bırakıp gitmesi.

Elrondun savaşa yüzüğü getirmesi.

...

Şimdilik aklıma gelen sadece bunlar.

Kimsenin zevkine karışmam ama şu bölümü beğenen birinin hayatında hiç bir dizi, film, savaş sahnesi filan izlememiş olması lazım.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi No Way Out -- 29 Eylül 2024; 12:49:38 >

• No Way Out kullanıcısına yanıt

Dizi çıktığından beri söylüyoruz ilk üç bölümden sonra bu diziden hiçbir şey olmayacağı belliydi, Sadece görsellik ile bir yere kadar gider hangi yapım olursa olsun.

Dizinin elle tutulur hiç bir yanı yok, İlk sezon hakkında hiçbir şey hatırlamıyorum saçma sapan garip karakterler dışında mesela.

Annatar abimiz oyunculuk konusunda döktürüyor ama sadece 10-15dk sürer bunlarda toplasak.

Yazarlar kendilerince yorumlama yapmışlar, Ayrı ve farklı olsun demişler lakin sürekli filmlerden sahneleri kopyalamış kimine göre çalmışlar kendilerine özgün hiçbirşey yok dizi içerisinde.

İlk sezondaki en büyük sıkıntı olan zaman kavramı mevzusu hala devam ediyor kim ne ara nerede bilmek imkansız ışınlanıyor herkes istediği yere altyapı yok hikaye yok, Saçma sapan birşey izletiyorlar bize.

• Celemrimborun adamlarının celebrimboru yakalaması ve galadrielin o sizin lordunuz bırakın demesiyle bırakmaları sahnesi :The Lord of the Rings: The Rings of Power (2022 - ) | Amazon 

Dizi saçma sapan sahnelerle dolu ..

• Işığın leydisinin ışığını gören geliyor oda bol bol dağıtıyor.

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • Aslında çok fazla dizi ve film izlerim beğendiğim yapımlar hakkında içerikleri takip eser üstüne yorum yada inceleme yazarım.

Ben bu bölümü beğendim demiştim iki sezonluk dizide beğendiğim tek bölüm daha önceki yorumlarda fikirlerim ortada.Beğenme sebebim ciddiye almadan sıkılmadan ekrana bakabilmem oldu.Mantıksızlıklara yada lore içine edildiği kısımlarda malum olduğu için kafaya takmadım.Esnafta Müge Anlı açık olur ya aynı p kafa .Bu bölüm özünde öven insanlar bile çark etti bu birazda epik savaş muhabbeti yüzünden oldu ben ise GOT fiyaskosu bekliyordum gerçekleşti.

Hem filmde olsun hem kitapta özelikle savaşta öncesi ve sonrası hazırlanır kimse yırtık dondan çıkar gibi çıkmaz yada aptalca pusular yemez mantıklı açıklaması vardır.Emir komuta zinciri vardır kim nereyi yönetecek biliyoruz.Burda kim nerden geliyor nereye gidiyor belli değil tek referans surlar.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• ilk sezon Olmayan dağı 2. sezon eklemişler. Neden? Çünkü orklar 5 mancınık taşı ile dağı yıkıp nehre mükemmel bir baraj yapacaklar ^,^

Surlarda ilk sezonda yok. Ha derler şimdi onu kendileri yaptılar diye tamam hadi yiyelim onu madem.

Orkların dağı yıkan aynı mancınıklarla surları bir türlü yıkmaması (veya surları hedeflemeyi akıl edememeleri) ise mükemmel bir senaryo örneği. Aşırı zekice, yalnızca zekilerin anlayabileceği bir dizi adeta.

• orclara güneş gelmesin diye gündüz savaşında üzerlerinde bulut dolaşıyormuş.

bu Adar orcların peygamberi olmasın The Lord of the Rings: The Rings of Power (2022 - ) | Amazon 

• nrgls kullanıcısına yanıt

Yuh yahu bu kadarından haberim yoktu. Cidden büyük rezillik...

• O fotoğrafın aynı açıdan olanını atarsanız hata var mı bakarız. Farklı açılardan verip yeni dağ eklemişler diye algı yaparsanız da gülüp geçeriz.

• Amazon'un hedefindeki asıl izleyici kitlesi ; elinde telefon ekran kaydırarak büyümüş, bir şeye 15 saniyeden fazla odaklanamayan nesil olmalı. Tüm bu tutarsızlıklar, zaman kavramının olmayışı, cringe muhabbetler için başka bir açıklama bulamıyorum.

• herşeye rağmen iki saçma kadının taht kavgasından iyidir.

• Spoiler alın ya.

• Yüzüklerin Efendisi - Orta Dünyayoutube
    YÜZÜKLERİN EFENDİSİ 7. BÖLÜM: Bu Dizide Ne Oluyor?
    https://www.youtube.com/watch?v=2WWVHUO2Vws&feature=youtu.be

14 dk boyuncac Güç Yüzkleri 7m bölümü gömme videosu.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Periah -- 3 Ekim 2024; 19:17:3 >

• Son 2 bölümü beğenmemiştim ama son bölümü beğendim. Güzel final yaptılar bence bu sezon kötü geçse de. Ben ilk bölümleri beğenmiştim 1-2-5 olması lazım sanırım. 6-7 beğenmemiştim ama final bölümünü izlerken keyif aldım

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Nymphetaminê -- 3 Ekim 2024; 19:21:3 >

• Bir istar büyücüsünün Marvel kahramanı gibi büyü ile dağı havaya uçurması veya elf kralının 3. Sınıf bir animede ki sağlıkçı karakteri gibi elini yaranın üstüne getirip iyileş demesi falan bunlar gerçekten çok saçma şeyler.

Dizi için genel bir yorum yapmam gerekirse izlediğimiz bu şey Yüzüklerin Efendisi değil. Doğrudan evrenin kendi dinamikleri ile çatışan mesaj ve ideolojik kaygılarla donatılmış çerezlik bir seyir.

Keşke evreni katledeceklerine içinde yine ork, cüce, elf vb olan yeni bir evren yaratsalardı. Çünkü bilmiyorum evreni bu kadar katletmeye, bu kadar bozmaya hakları olmamalı bence. Bu kadar farklı birşey yapmak İstiyorlarsa kendileri yeni bir evren yaratıp orada istediklerini yapsalardı keşke.

Zaten kurgu gerçekten çok kötü. Evet para var, basmışlar en kaliteli bilgisayar efektleri i vb ama en fazla günlük seyirlik bir eğlence olabiliyor daha ötesi değil. Bu bölümde öyleydi izlerken sıkılmadım ama çok saçma.

Not : Birde ben şunu hiç anlamadım. Bu İsmail abi ( siyahi elf) 7. Bölümde cidden ölmedi mi? Aga böğrüne bıçağı yedi ve devrildi burada hiçbirsey olmamış gibi dolaşıyordu.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Periah -- 3 Ekim 2024; 20:34:47 >

• 
Sayfa: önceki 153154155156157
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.