Şimdi Ara

The Lord of the Rings: The Rings of Power (2022 - ) | Amazon (156. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
3.228
Cevap
55
Favori
110.212
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
20 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 154155156157158
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Final bölümü giriş sahnesi çok güzeldi. Balrog ve durin karşılaşması epik olmuş.

Adarı satacağı aşırı belli olan uruk senaryosu çok basit oldu daha vurucu bir adar sonu beklerdim.

Koskoca gilgalad urukların elinde oyuncak oldu ve savaş mı savunmamı kısmında kimse kralı iplemeyip galadriele napalım diye soruyor herifler. Abi kimse neden gilgaladı takmıyor adamı neden bu kadar etkisiz gösterdiniz.

Celebrimbor neden öldü bu adam galadrielin eşi değil miydi bu kısmı bilmiyorum o yüzden sordum, evlenmeyecekler miydi herif duvara çivilendi.

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • İkinci sezona benim puanım 3 olur ancak, Rezalet gerçekten rezalet.

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • S2E8

7. bölüm gibi yine çok kötü bir bölümdü, sınırsız imkan(670m dolar harcandığını söylendi) ile yapılan şey çok üzücü. Dizi 6. bölüme kadar inişli çıkışlı gelsede son 2 bölüm rotayı tamamen dibe kırdı.

Koskoaca khazddumda cüce kalmamış kral tek başına maden kazıyor.

Gulug sauronun neyine güvendi bir anda onun tarafına geçti.

Estrid sahneleri neden var. Bir nişanlım var diyor bir isuldurla öpüşüyor sonra nişanlısına gidiyor olayı anlayabilen var mı?

Adar arondirin karnını deşti, bu bölüm hiç bir şey olmamış gibi dolaşıyor.

Geçen bölüm surların önünde elfler 20 kişi kalıp charge atmıştı orada noldu, neden atlandı?

Galadrielin sauronun suratına attığı orta dünya estetiğine hiç uymayan van damme tekmesi ??? John wick mi izliyoruz biz? 3. sezonda oldu olacak bir eline silah verin gunfu yapsın.

Gitmemesi gereken bir savşa gil galadı sokup koskoaca "yüksek kral"ın orklar tarafından şamar oğlanına çevrilmesi.

Elrondun orka "onlar çok önemli yakmayın" demesi. Hani çocuğa bir şeyi yapmayın dersin inadına yaparya orkada böyle dersen yakar yani ama 2131231 yaşında elrond bunu düşünemiyor.

Overpower nenya yüzüğü yapmışlar ölen herkesi iyileştiriyor o zaman biz ölüm sahnelerini filan neden izliyoruz? Bu durumda gerçekten ölen biri içinde üzülemiyoruz nasıl olsa nenya var diye.

Sezonun ana konusu sauronun 9 yüzük yaptırmasıyken keseyi aldıktan sonra yüzükleri eline bile almayıp olayı oldu bittiye getirmek.

Sezonu savaşı kazanan taraf saruon 9 yüzük ve taçla bitirmek yerine yenilen tarafı yenen taraf gibi gösteren son sahne yapmak.

Diziyi lore'a aykırı diye eleştirmiyorum zaten o aşamayı çoktan geçtik yok 2. çağda balrog mu gandalf mı olur mu vs. diyerek hiç o konulara girmiyorum, kendi yazdıkları senaryo kendi içinde son derece tutarsız. 

Tek iyi yanı baba durinin balroga doğru atladığı sahnedeki sinematografiydi ama 10 yanlış 1 doğruyu götürdü.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi No Way Out -- 6 Ekim 2024; 8:55:58 >

• Vuslatteri V kullanıcısına yanıt

Yoo celebrimbor bu savaşta ölüyor böyle değil ama savaş alanında. Galadrielin şuan evli zaten kocası ortalıkta yok dediler ilk sezon. Onun adı Celeborn.

• RaiTrQ kullanıcısına yanıt
    Eyvallah hocam isimler benzediği için karıştırdım ben. Hatta kafama takılmıştı biri celeborn diyo adamın ismi celebrimbor vs diye telaffuzdan falan sandım. Teşekkür ederim tekrardan

• bizim çakma legolasın adar karnını yarmadı mı geçen bölüm, bu adam niye hiçbir şey yok gibi halay çeke çeke dövüşüyor lan. 1 bölüm arayla olan şeyleri de mi unutuyonuz artık. bari yalandan bi soluklanarak gözlerini açıp az zorlanarak kalktığı sahne koysaydınız. 

bir de şeyi anlamadım, bu orklar en başından beri sauron'a çalışıyordu da adar'ı tezgaha mı getirdiler?

iyi büyücü gandalf çıktı, kötüsü de saruman muhtemelen. peki bunlar birbirlerini tanımalarına rağmen yüzyıllarca nasıl saruman'a güvenip ona danışmaya, konseyde yer vermeye devam edecekler? ya da cüceler yine yüzyıllarca ayaklarının altında balrog yaşadığını bile bile nasıl yaşayacaklar burada? arada iki bin yıl falan var.

galadriel tüm bölüm tripli, nazlı ve öfkeli yeşilçam kadını mimikleriyle oynadı. savaşırken bile sinirden dokunsan ağlayacak modunda, bırak konuşmak istemiyorum diye tutulan kızlar gibiydi. çok kötü oyunculuk.

gil galad'ın tek bakışıyla korkudan kafasına sıkacak orkların adamı esir alıp bi de behzat ç komikli dayak sahneleri muamelesi yapması çok komikti. bu elfler size ne yaptı da bu kadar iğrenç tasvir etmeye yemin ettiniz ya.

sauron şu dizideki tek iyi şey olabilir. keşke güzel işlenseydi de güzel bir senaryoyla izleseydik sauronu. oyuncu da güzel oynuyor.

edit: olum şimdi aklıma geldi. cücelerin yardım sahnesi neydi öyle ya. adamlar sanki yutup dizisi de bütçeleri yok, cüce göstermek yerine 1 tane yalandan adamı şaklaban gibi oynattılar hahahaha

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi kogmen -- 4 Ekim 2024; 10:2:10 >

• Final bölümünü ilerlete ilerlete 15 dakikada bitirdim o kadar güzel ve heyecanlıydı

• No Way Out kullanıcısına yanıt

Balrog durin vs atma işi görsellik olarak falan güzel de gerçekle hiç alakası olmayan bir şey. Lore ile oradaki mantıkla falan demiyorum, fiziken ufacık adam -cüce zaten- koskoca balrog ile nasıl savaşacak bir mantığı yok ki. Nereye bağlayacaklar ikisi de savaştı yorgun düştü biri uyudu diğeri öldü mü olacak? Mağara çöktü altında kaldılar mı? Balrog cüce kapışması bence en mantıksız şeylerden biriydi şimdiye kadar.

Ben bir de finali beğenmedim gil galada son yüksek kral diyorsun adamı sümüklü böcek yaptınız be kardeşim. Galadriel ne derse onu yapıyor. İçlerinden geçmişler geberik durumdalar hala kalkan mı kılıç mı. Sauron 9 ları almış ordusu galip gelmiş siz askeri olarak bitmişsiniz, herhalde geçip toparlanmanız bir süre savunmanız lazım, ben gil galadım korkuyorum, yiğit galadriel sen ne dersen onu yapalım. Kimitan galadriel ne yipilim ifindim.

Karanlığı güçle değil ışıkla yenersin... öff söze bak be pembe dötlü amerikalılar ne söz bulmuşsunuz be helal lan.

Galadriel oyunculuk, ona yazılan karakter her şeyiyle çok kötü.

Son olarak şu Adarın da ismini açıklasaydınız ya kimi hayal etmiştiniz duysaydık.

Filmlere göndermeleri de azaltalım çocuklar her şeyi kopyalamaya başladınız. Orjinal şeyler yazın senaryoda.

• Milyonlarca dolar harcayarak 2 sezon 16 bölüm yaklaşık 15 saat dizi süresi ve hiç bir şeyi doğru düzgün anlatamadılar yüzüklerin yapılış hikayesi sauronun akıl oyunları manipülasyonları falan oldu bittiye getirildi gereksiz saçma sapan yan karakterler izledik

• ya beyler allah aşkına şu kılayak mıdır kırkayak mıdır hobbit çakması karakterlerin ve sonradan tanıştıkları diğer hobbit çakması grubun bu hikayeye diziye katkısı nedir ?

Yemin ediyorum direkt ileri sardırdım final bölümünde.. bomboş abi bomboşşşş

ulan bizim ana filmlerdeki hobbitlerin bi ton mevzusu katkısı oluyordu filme bunlar resmen bizimde hobbitlerimiz var demek için diziye koymuşlar.

• Dizinin savunulacak bir yanı kalmadı hiç bir şekilde kim ne derse desin, Beğenenler tabi beğenebilir zevk meselesi.

Anlattığı hiç bir hikaye tamamına ermedi, İki sezon boyunca bir tane adını bilmeyen bir adam ve yandaşları izlettiler, Şimdi ise diğer karanlık büyücüyü merak ettirmek için ismini açıklamadılar saruman çıkar kesin oda şaşırtırlar aksi halde.

Yani gerçek manada diziyi övmek için tek bir neden göremiyorum, İlk bölümden beri görsel olarak iyi olduğu dışında kaldıki bu bütçe ile bu görseller dahi sönük kalıyor maalesef.

• dizi sadece bir ayda 55 milyon izleyiciye ulaşmış 

• müjdeli haber geldi, 3. sezonda anlaşmalar yapılmak üzere, hatta yine habere göre Amazon 50 saatlik dizi planına sadık kalmaya devam ediyor. şu ana kadar toplamda 16 bölüm (16 saat) yayınlandı, kaldı 34 bölüm yani 4 sezon daha.

https://www.hollywoodreporter.com/tv/tv-news/rings-of-power-season-3-renewal-amazon-1236024428/

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • The Man in the Suit kullanıcısına yanıt

Hobbitler,Hobbit ve Yüzüklerin Efendisi serisinde x factor olarak dahil olurlar.Bilbo nün Cüce kafilesine dahil olmasının sebebi Smaug un hiç hobbit kokusu almaması mağaraya girince direk uyanmaz,Hırsız rolünde birçok şeyi önemsenmemesi üzerine başarıyor.Yüzüklerin Efendisin de ise yine Sauron yüzüğü hobbitlerin taşımasını beklemiyor diğer kardeşlik üyeleri özelikle Aragorn kitabın sonuna doğru Sauron nun dikkatini dağıtıyor keza yüzüğün Hobbitler özelinde kuvvetli bir etkisi yok.

Buradakiler bokun püsürün içerisinde,ilkel tiplemeler taş çatlasa elli kişiler ama nasıl bir etnik kanalizasyonsa her renkten varlar.Dediğinize katılıyorum seriye bir katkıları yok sadece siyahi,arap ve asyalı oyuncuların ekran süresini uzatmak üzere.

• ilk sezonu bende öyle pek beğenmedim ama dedim ki eleştiriler gelir dersler alınır. 2. sezon bu bütçelerle güzel bölümler ortaya çıkar.. Ama gel gör ki dizi iyiye gideceğine daha da kötüye gitti..

Abi bırak LOTR evrenine, olaylara sadık kalınmasını kendi bölümlerine kendi işleyişlerine bile uymuyorlar. Ulan o esmer elf böğründen bıçak yedi 2x7'de.. sezon finalinde hiç bişey olmamış gibi savaşıyor   Gil Galad iyileştirdi dicem onu ne ara yapıcak zaten Orklar direkt yakaladı bunları.. Eregion'un ilk sezonki hali ile 2. sezon ki hali arasında dağlar kadar fark var..

yani yukarda arkadaşlar saymış zaten bi ton saçmalık, oturup yazmaya kalksam yüzden fazla rezalet yazarım.

Dizi de bu sezon Sauron ve Celebrimbor sahneleri ve bazı sahnelerdeki başarılı görsellik dışında herşey rezalet..

Nerden tutsan elinde kalıyor. Hani CW kanalının dizileri vardı ya böyle izlerdik ama çerezlik.. Arrow, Flash vs. o tarz çerezlik izlenen dizilerin kıvamında ama bu yüksek bütçelisi.. hatta o dizilerden bile rezalet bir senaryo var diyebilirim.

O hobbit çakmalarının hikayeye hiç bir katkısı yok.. Tamamen orjinal hobbitlerin de ataları bunlar gibisinden oraya koymuşlar.. Temel amacı, hintli ve zenci kadrolarını doldurmak..

İlk sezon bu zenci elf, hintli hobbit, zenci cüce falan rahatsız olsam da dedim ki adam gibi dizi çekin de bari bunlara da katlanırız ama bu sezon dizideki bu rezaletler o kadar gözüme battı ki.. O zenci elfe de ayrı sövdüm, zenci cücesine de ayrı sövdüm, hintlisine de ayrı sövdüm..

Kapkara elf mi olur ulan ? Başlarım woke/sjw akımınıza.. hadi adam gibi hikaye yazsanız, diziyi adam gibi çekseniz gene eyvallah dicez.

Koskoca proje, muazzam bir evren, SJW/WOKE'cu embesillere kalmış, tek amaçları propaganda yapmak.. diziyi de öyle yalandan çekiyorlar..

Bi orta dünya izleriz diye heveslendik onun da içine ettiniz. Rezil herifler. Umarım bu dizi iptal olur da bu beceriksiz yazarlar, yönetmenlerde bi daha bu sektörden ekmek yiyemez.

• 6 7. Bölümler şahane bu sezon tırtlık gene var ama daha izlenilesi sanki

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Artık Silmarillion canon değilmiş doğru mu ?

• Çok beyaz ve hetero hocam dizi öylemi  

• x (formerly twitter)
    Frpnet (@frpnet) on X
    https://x.com/frpnet/status/1842201626800500964

• 
Sayfa: önceki 154155156157158
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.