Şimdi Ara

The Lord of the Rings: The Rings of Power (2022 - ) | Amazon (159. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
3.230
Cevap
55
Favori
109.859
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
20 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 157158159160161
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Tartışmanın tanımına tekrar bak istersen. Daha az üstte bile neler söylüyorlar iyi oku. Ondan sonra gel tekrar aynı şeyi söyle gerçekten objektifsen. İftira bile atıyorlar hala beğenenlere kimse laf etmiyor diye ısrar ediyorsun.

Eleştirdiğiniz durumları sadece bu diziye yönelik eleştirdiğiniz için cevap verdim. Ama benim yazdıklarım tartışma içinde yer almıyor öyle mi? Sırf eleştirmiş olmak için yazdıklarınıza cevap verdim. sizin dışınızda film kitap örnek vermek suç değil. Biz de verebiliriz. Evet filmi eleştirirken kullandığınız yaklaşımla diziyi eleştirirken kullandığınız yaklaşımı sorguladım ve hala sorguluyorum. Eleştirilerinizin çoğunda filmden bahsetmeseniz bile hep oradan aklınızda kalmış durumlara yönelik eleştiriler yaptığınız için başka seçenek kalmıyor.

Asıl siz eleşitirilerinize bakın bir. Kitaplardan örnek verdiğimde bile kabul etmediniz. Şimdi de tek sorun filmlerden bahsetmemmiş gibi yazıyorsun. Konuyu dağıtan algı yapan taraf kim düzgün okuyun.

Yukarıdaki eleman da cevap yazıp hemen engellemiş. Attığı fotoğraflar aynı açı mı cevap versin. Elrond'u kayınvalidesi ile seviştirdiler diyene ne cevap vereyim ben? Hala daha iftira atarak fonlanıyorlar diyor. Böyle iddaalarda devam eden de sonuçlarına katlanmaya hazır olsun.

Tekrar ediyorum düzgün eleştirinizi yapın ama algı yapmayın. Başkalarının düşüncesine saygılı olun. Sizin gibi düşünmek zorunda değiliz. Objektif gibi takılmayın gerçekten objektif olun. Gözünüzü açın ve yapılanları görün artık.

• tnuviel37 kullanıcısına yanıt

Senin yazdığım herhangi bir şeyi anlamamak için özel çaba harcadığına inanıyorum gerçekten ben, Bu kadar alakasız düşünmek için gerçek manada başka birşey olması gerek.

Eleştirdiğiniz durumları sadece bu diziye yönelik eleştirdiğiniz için cevap verdim. diye yazmışsın, Şimdi böyle saçma bir cümle kurmanın neresi mantıklı?

Neye göre eleştireceğim peki senin istediğin şekillerdemi? Dizi bir uyarlama değilmi 10 defa yazdım en az hala anlamamak için özel bir gayret içindesin, Ben bu diziyi filmler üzerinden eleştirmem senin bu konuda ne düşündüğün umrumda değil, çünkü dizi filmlerin uyarlaması değil dizi kitapların uyarlaması hala daha filmler diyorsun gerçekten gülünç bir durum bu.

sizin dışınızda film kitap örnek vermek suç değil. Biz de verebiliriz - Ben her zaman kitaplar üzerinden eleştirilerimi yönelttim yeri geldi kitaplardan bağımsız olarak bakarsakda görüşüm şu diye belirttim hala daha aynı şekilde alakasız ve olmayan şeyleri diretiyorsun, Ben filmler üzerinden bir iki kere örnek vermiş isem bu tamamen dizi ile alakalı değil senin yazdıklarına cevap verirken kullanmak zorunda kaldığım durumlardır.

Evet filmi eleştirirken kullandığınız yaklaşımla diziyi eleştirirken kullandığınız yaklaşımı sorguladım ve hala sorguluyorum. - Tamamen alakasız ve saçma bir cümle daha neden peki? Ben bu konuda veya başka bir konuda 25 sene önceki filmler için bahsettiğin tarzda uzun uzun cümleler kurmadım, Neye göre böyle bir düşünceye sahip oldunuz anlamadım başka biri ile karşılaştırıyorsun sanırım.

Eleştirilerinizin çoğunda filmden bahsetmeseniz bile hep oradan aklınızda kalmış durumlara yönelik eleştiriler yaptığınız için başka seçenek kalmıyor. - Tamamen hayal ürünü bir cümle daha kendi düşünceniz bu diye öyle olmuyor.

Asıl siz eleşitirilerinize bakın bir. Kitaplardan örnek verdiğimde bile kabul etmediniz. Şimdi de tek sorun filmlerden bahsetmemmiş gibi yazıyorsun. Konuyu dağıtan algı yapan taraf kim düzgün okuyun.

Neyi kabul etmemişim pardon ama, Sen kitaplar üzerinden bir eleştiri veya örnek verdiğinde ben buna böyle saçma birşey olur tarzı bir yorumda bulunmadım, Sadece özellikle Galadriel ve diğerleri için daha toy bu şekilde hareketler yapması normal tarzı bir yorumun vardı bende katılmadığımı belirttim buna, bu saygı duymamak değil düşünce ayrılığı aynı şekilde düşünmek zorunda değiliz.

Son iki cümlene cevap vermiyorum zira benimle alakalı bir durum değil yeri geldiğinde o konular hakkında görüşlerimi söyledim, Ve yeterince objektif olduğumu düşünüyorum çünkü diziyi eleştirirken kitaplar üzerinden veya kitaplardan bağımsız şekilde belirterek eleştirilerimi yapıyorum, Lakin sen Bunları görmeyip hala yukarıda sürekli aralara serpiştirdiğin şekilde filmlerde filmler demeye devam ediyorsun.

Yukarıdaki arkadaş mesela diziyi beğendiğini ve bazı görüşlerini yazmıştı bende ona kitapları okumuş olsan bu şekilde beğenmezdin diyerek bir cevap verdim, Senin bahsettiğin gibi bir durum olsa o cümle şu şekilde olurdu, Böyle çöp 1 puanlık diziyi nasıl beğenirsin senin dizi zevkin yok vb vb.

Umarım aradaki farkı anlamışsındır diyeceğim ama eminim cevap verirsen yine filmlerden kaçıyorsun dersin bu sefer 

• Yine yazayım, biraz olsun sinema dizi seven , hikaye kurgu ve işlenişe dikkat eden herhangi biri bu diziyi beğenmez.. bu saçmalığı beğenen ciddi derecede boşluğa düşmüş olsbilir yada kafası çok güzel olabilir ..
    Lotr evrenini bilmesine gerek yok ( bilen zaten sövüyor )
    Leş bi iş yspıldı .

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • Hala genelleme yaparak kitapları okuyan beğenmez yazan kim? Kendi düşüncenizi başkasına kabul ettirmeye çalışmak değil mi bu? Bir başkası da sinema dizi seven ve kurgu işine dikkat eden beğenmez demiş ve kitapları okuyanlar zaten beğenmez diye yine kendi düşüncesini kesin doğru olarak göstermeye çalışmış.

Burada diziden nefret etse de saygısını bozmayan da var. Onları ayrı tutarsam sizler devamlı dizinin beğenilmemesi gerektiğini söylüyorsunuz. :imdi daha yeni kendi mesajında bunu yaptığın halde yine reddedebilirsin.

Nasıl bir psikolojide iseniz bilmiyorum ama kendi zevk almadığınız bir şeyden başkaları da zevk almasın diye uğraşıyorsunuz. Yahu size ne? Sonra da dizide hata diye ya da lore uygun değil diye paylaştığınız çoğu şey de alakası olmayan şeyler. Bunu hepinize söylüyorum. Sen de kitap okusan beğenmezdin diye cümle kurup saygıdan bahsetme.

Burada her sevmeyene cevap yazmadığımı da herkes görebilir. Yanlış bilgi veren ya da algı yapanlara cevap verdim. Yukarıda diziden nefret ettiğini belirten ama sizlerin diziden zevk alanlara yönelik kininizi dile getiren bir arkadaş da var nasıl oluyorsa. O nasıl oldu da yaptıklarınızı görebildi acaba? Hadi buna da kulp bulun.

• yav şuraya ne zaman iki yorum okuyayım diye girsem şu arkadaşın ilgi çekme ihtiyacını modası geçmiş bir forumda gidermeye çalışacak kadar düşük seviye hayat kalitesini görmek zorunda kalıyorum. cevaplamayın geçin artık alışmadınız mı hala buna.

• nrgls kullanıcısına yanıt

Geri zekalı eğlencesi şu dizide durum nedir diye konuya bakayım dedim dizi komedi dizisine dönmüş. Şaka mı bunlar  

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi innorvous -- 9 Ekim 2024; 16:17:40 >
  • Baylar size bi kafes dövüşü ayarlayalım mı 2 sezonluk ROP dan daha keyifli olur gibi

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

Hala genelleme yaparak kitapları okuyan beğenmez yazan kim? - Ben yazdım ve bu yorumun sonuna şahsen diye ekledim bu ne demek kendi fikrim bunu anlamayıp ciddi ciddi bunları yazıyorsun hala bende anlatmaya çalışıyorum 

Saygı demişsin önce bir insanın kendi düşüncesinin ne olduğunu anlayınki doğru düzgün anlaşılsın herşey. Saygı duymasam önceki mesajlarda yazdığım gibi değil cevap dahi vermem zaten kendi görüşü der geçerim bazı şeyler basit.

Herhangi bir insanın bir diziden nefret edeceğini ben düşünmem, Dizidir filmdir fark etmez, hoşuna gitmediyse tarzı değilse sevmiyordur yeri gelir sert yeri gelir sakin şekilde eleştirilerini yapar sevenlerde aynı şekilde, Lakin Bu durum sert olduğu zaman nefret söylemi tarzı yorumlar doğru değil iki taraf içinde aynı bu durum.

Bunuda son defa yazıyorum yine açıkca Şahsen diyorum yani kendi düşüncelerim bunların tamamı genellemeye yapmana gerek yok herkes herkesten sorumlu değil.

Sonra da dizide hata diye ya da lore uygun değil diye paylaştığınız çoğu şey de alakası olmayan şeyler. - Evet gelelim buna, Burada diziyi eleştirirken insanların büyük çoğunluğu kitaplar üzerinden yapıyor eleştirileri, Eğer sana göre saçma ve alakasız ise bunları dizi üzerinden neden böyle olduğunu açıklarsın belki biz eleştirirken farklı açıdan bakıyoruzdur, Doğrusunu göstermiş olursun değilmi normal olarak olması gerek budur.

Lakin sen ne yapıyorsun bak ben başkasına demiyorum bunları hiç sadece sen yapıyorsun bunu çünkü, Bu bahsettiğim şekilde cevap vermek varken dizi üzerinden sürekli ama filmlerde öyleydi, Böyleydi onlarıda söyleyin, Filmleride göz önünde bulundurun tarzı cevaplar veriyorsun.

Yani bak 2 senedir sana filmlerin konusu burası değil diziyi eleştirenlere dizi üzerinden cevap vermeni öneriyorumki bu konuda haklı olduğumu düşünüyorum, Çünkü 25 sene önceki yapımların bu diziye veya burada dönen tartışmalara hiç bir katkısı yok burası karşılaştırma konusu değil dizi hakkında konuşmaya geliyor herkes.

Yav ne boş savunma yapıyorsun.. Cidden kelime oyunu yapıp işte ya şöyle ya böyle..

Sana birşey diyen yok, senin zevkin yada zevksizliğin seni bağlar ,

Diyoruz ki, Evreni bilmeyen bile bu diziyi beğenmesi için çok çok zorlaması lazım, Sen zorlamışsın tebrikler..

Eğer senin gibi leş severler varsa hepsine bravo =))

• Savunmaya bak. Sadece kendi düşüncen olduğunu söyleyerek kurtarmaya çalışma. Orada bence demen bir değişiklik yapmıyor. İnsanların düşüncesine saygısızlık yaptığını değiştirmiyor. Diğer bir çok kişi gibi zevk almaya çalışanlara karşı baskı oluşturanlardan biri haline getiriyor seni de. O zaman herkes sonuna bence diyerek istediğini söylesin ve kendi fikrimi söyledim diye yırtsın! Böyle düşünce olabilir mi?

Bir insanın bir diziden nefret edeceğini düşünmüyorsan sayfalarca burada ya da sosyal medyada yazılanlara bir kez daha bak. Gözlerinde nasıl bir perde varsa göremiyorsun ya da algılayamıyorsun sanırım yapılanları. Gözümüzün öünde olanları yoık saymaya devam ediyorsun.

Diziye kitap üzerinden gelen eleştirilere zaten kitaptan örneklerle cevaplıyorum. Ama çoğunu kabul etmediniz. Şimdi de kitaptan örnek verseydin mi diyorsun? Yine yazdıklarımı tekrar oku.

Filmlerin hiç dahil olmasını istemeyen de kitap ve bu dizi dışında bir daha konuya yazmasın ki benim de bunlar dışında yazdıklarıma tepki verebilsin. Aman kendinize bir bakmayın.

@sadohan Sen de başkalarının düşüncelerine karışmayı bırak. Beğenmedin mi? Sevmedin mi? bunları düzgün bir dil ile yaz. Devamlı karşı görüştekilere laf atma. Otorite değilsiniz ve kimsenin zevkine karışmaya hakkınız yok. Bu kadar basit bir şeyi anlayamayan sizlere ne diyeyim ben şimdi?

İyide beğenmeyenlere laf yetiştiren sensin, bu kadar gömülen bir şeyi beğenmek için “ sponsor anlaşması yada ben farklıyımmm yeaaa” olmalı,
    Yorumculardan kimse beğenmemiş ( sosyal platformda vs ) sen yinede açıkla filan belki bi kaç kişi etkilenip aslında çok iyi dizi ya körmüşüz der…

• sadohan kullanıcısına yanıt

Beğenmeyenlerin yanlış bilgiler vermelerine cevap yazıyorum. Kitapta şöyle diye yazanlar oluyor ben de hayır kitapta öyle değil diyorum. Ya da mantık hatası olarak yazdıkları şeyler mantık hatası değilse bunu yazıyorum. Algı yapılmasına onay mı vereyim? Yorumculardan kimse beğenmemiş mi? Herkes sizin görüşünüzde değil. Beğenenler de var çok sayıda. Artı hala anlamadığınız şey de beğenenler dizi on numara beş yıldız demiyor. Kimseyi etkilemeye çalışmıyorum. Yanlış bilgi verilmesine ve algı yapılmasına karşıyım. Onun dışında beğenmeyenlerle sorunum yok. Keşke siz de öyle bakabilseniz.

• Bu zidane aynı dizinin mantığıyla foruma giriyor. Saçmalayıp milleti sinir edersem insanlar buraya çekerim kafasında.

• Benim bir şey yapmama gerek yok. Nefret ettiğiniz hatta doğru düzgün izlemediğiniz dizi konusundan hiç ayrılmıyorsunuz zaten. Benim uğraşmama gerek yok. Her medyada diziyi en fazla sizler konuşarak üst sıralarda tutuyorsunuz zaten bize gerek kalmıyor. Sayenizde de dizi tam gaz devam ediyor. Bu desteğinize devam etmenizi temenni ediyorum.

Sayemizde buraya gelip neden boktan bir dizi olduğunu görüyorlar, hatta gerçekten leş mi diye merak edip izliyorlar :)) Senin gibi iyi diyenlere de kahkaha atıyorlardır..
    bu dizi görünümlü leş yapım mevcut serinin itibarını yok etmek için yapılmış gibi..

Daha yazılanı okuyup anlayamıyorsun. Eleştirini de düzgün yapamayıp seviyeni gösteriyorsun.

Lütfen bu şekilde her yerde diziye laf atmaya devam edin. Sizin sayenizde 5 sezon tamamlanacak ve belki de yeni projeler de yapılacak. Desteklerinizi esirgemeyin.

Yazdıklarında tek mantıklı bir cümle yok hocam, Sen buradaki eleştirileri kabul etmemek için kaldıki eleştiriler sana veya beğenenlere değil diziye karşı elinden gelini fazlası ile yapıyorsun, Sen tartışmanın ne olduğundan bi haber kendi doğruları olan geri kalanı umursamayan bir şekilde yorumlarda bulunuyorsun.

Savunmaya bak. Sadece kendi düşüncen olduğunu söyleyerek kurtarmaya çalışma. Orada bence demen bir değişiklik yapmıyor. İnsanların düşüncesine saygısızlık yaptığını değiştirmiyor.

Şu yazdığın saçma sapan bir cümle değilde nedir, Ne demek bir değişiklik yapmıyor, Burada herkes kendi fikirlerini söylüyor sende dahil, Aynı düşüncede olduğumuz insanların yazdıklarından eleştirilerinden biz nasıl sorumlu olabiliriz, Bu şekilde bir genelleme yapıp hala utanmadan saygısızlık yaptın diyorsun, Şahsen diye belirtilen bir cümleyi bile yok öyle değil böyle demeye getiriyorsun amacın farklı bu kadar basit bazı şeyler.

Filmlerin hiç dahil olmasını istemeyen de kitap ve bu dizi dışında bir daha konuya yazmasın ki benim de bunlar dışında yazdıklarıma tepki verebilsin. Aman kendinize bir bakmayın.

Bak hala kendi yaptığın şeyi sanki konuya gelen herkes yapıyormuş gibi davranıyorsun, sonra kendinize bakın diyorsun, Yani bunu bile anlayamıyorsun ya pes gerçekten.

Nefret edeceğini düşünmüyorum dedim çünkü bir insan izlediği şeyi ya sever ya sevmez bunu belirtir, Kimisi sert şekilde yazar kimisi normal olarak ben bu konu içinde gördüklerimi ve kendi fikirlerimi yazarım onun dışında katıldıklarıma ayrı katılmadıklarıma ayrı şekilde yazarımki forumun amacı budur, Gerçek manada nefret eden var ise bunlardanda ben sorumlu değilim gelip siz böylesiniz diye bize aynı şekilde yapıyormuşuz gibi davranamaz kimse. Bize diyorsun genelleme yapıyorsun diye ama kurduğun aynı cümle içinde kendin yapıyorsun bunun farkında değilsin sanırım 

Bak mesela sizin sayenizde dizi 5 sezon olacak diye sürekli yazıyorsun, Arkadaş dizi güzel olsun isterse 10 sezon olsun kim ne diyebilir ben bu haliyle bu kadar bütçe verilmiş bir dizi için hakkı verilmemiş kötü olmuş diyorum bu kadar basit bir durum.

Ya seni eleştirmiyorum ki ben Sen niye sürekli Sazanlık yapıp olayı kendine çekiyorsun )) Senin gibi "bu boktan diziyi savunanlarda olmak üzere " bu dizide emeği geçen ve ileride de geçecek olan tüm herkese eleştirim, 2 sene sonra yine çıksın yine izlerim yine beğenmem yine gelip bu başlık altında 3.sezonda leş derim, Ama senin gibi saçma sapan savunmam.

• Glorfindel1907 kullanıcısına yanıt

Senin beğenenler için kurduğun cümle sadece sonuna bence yazdığın için normal olmuyor. Sanane kitabı okuyup diziden zevk alanlardan? Bu dizi hakkında fikir belirtme değil. Sen bunu anlamayıp hala kendi yazdıklarını düzgün mü görüyorsun? Karşındakinin direkt görüşüne saygısız olan bu yargın mı tartışma oluyor?

Aynı düşüncede olduğun kişilerin yazdıklarına verilen cevaplara direkt müdahil olur ve savunursan sen de sorumlu hale gelirsin. Onların eleştirilerine yazdığım cevaplara niye yazıyorsun onların eleştirisini desteklemiyorsan? Onların da nasıl eleştiri yaptıklarına bak diyorum ama hiç okumayıp şahsa yönelik laflarını ve attıkları iftiralara gözlerini kapatıyorsun. Sonra da onlarla bir görülmek mi canını sıkıyor? O zaman onları savunarak cevap verme bana.

Onlarca nefret mesajını hiç mi okumadın? Beğenenler şöyledir böyledir diye onlarca mesaj var. Bunları hiç mi görmüyorsun? Diziden nefret etmesine rağmen bu yapılanı söyleyen arkadaş nasıl görmüş de sen görmedin? Gerçi onu da benim yan hesabım gibi göstermek isteyen çıkar yakında. Ne de olsa iftira atmaya hevesliler.

Evet sizin sayenizde 5 sezon olacak diyorum. Bir çok kişi iptal edilse diye yazıp duruyor hem burada hem sosyal medyada. Ama hala anlamadıkları devamlı diziyi konuşarak verdikleri etkileşimin tam tersine dizinin devam etmesini garantiye alıyor. Bu nefret edenler etkileşim vermeseler devam edecek kadar izlenip izlenmediği ya da yeterince etkileşim oluşturup oluşturmadığını görebilirdik ama bilemiyoruz.

Hakkı verilmemiş diyorsun da niye direkt karalama yapmaya çalışanların verdiği yanlış bilgilere verdiğim cevaplara müdahil oluyorsun? Kitaplarda olmayan bilgiyi var gibi yazanlar ya da filmlerde yanlış yapılmış kısımları sanki kitapta öyleymiş gibi gösterenleri niye savunuyorsun da onlara cevap vermiyorsun? Her zaman bana cevap yazıyorsunuz.

Ama tüm bunlara rağmen kendiyle çelişen benim sizler ise mutlak doğrusunuz.

Beni eleştirmiyor musun? Bak yine bu mesajında bile beni dahil ediyorsun ama beni eleştirmiyorsun?

Madem öyle git diziyi eleştir ve beğendiğini söyleyenlere laf atma ve daha önemlisi iftira atma. Algı yapmadan düzgünce eleştirini yap engel olan yok ama gelip yanlış yönlendirmeler ve laf atmalarla devam edersen cevabını alırsın.

• 
Sayfa: önceki 157158159160161
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.