Şimdi Ara

The Martian (2015) | Matt Damon | Ridley Scott (9. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
322
Cevap
8
Favori
8.271
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 7891011
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    Yorumunuz için teşekkürler. En kısa zamanda kitabı da okumayı düşünüyorum.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Şahane.Sinemada izleyin bu filmi yoksa pişman olursunuz.
  • Film güzeldi bence, herkese tavsiye ederim, normalde bilim kurgu sevmeyen biri bile olsanız bu filmi sevebilirsiniz

Şu sahnede çok güldüm
    They say once you grow crops somewhere, you have officially ‘colonised’ it. So technically, I colonised Mars. In your face, Neil Armstrong!

Bu arada matt damon sakalla ve hafif uzun saçla çok karizmatik olabiliyomuş onu farkettim

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Hanzee -- 9 Ekim 2015; 23:23:01 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • bildiğin nasa pr ı olmuş bir film, bilimsellik falan hak getire. hazır marsta su bulduk falan da dediler. hem filmciler kazansın hem de kongreden ödenek almak için millete gaz verelim demişler. 6/10 en fazla, o da iki uzay falan gösterdiler diye. 2 ay sonra dijital versiyonu düşünce izlersiniz.
  • Intruder kullanıcısına yanıt
    Lütfen pm
  • Kitabı çok güzeldi. Filmi de çok güzel olmuş, ben beğendim. Genel olarak eğlenceli bir havada geçiyor :)
    Görsellik olarak da çok iyi. Tavsiye ederim. Kaçırmayın sinemada izleyin :)

Matt Damon role tam uymuş. Kitabı okurken onu hayal etmiştim zaten. Rolün hakkını vermiş. Ayrıca Jessica Chastain

Kapak olsun Neil Armstrong

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ratch -- 11 Ekim 2015; 0:05:01 >
  • Bu kadarini beklemiyodum giderken. Interstellari falan aglatir, bilimsel bazda asiriya kacmadan gerceklik payi icinde cok guzel olmus. Izledigim filmler arasinda kesinlikle top 5te

• Filmi Türkçe dublaj olarak izledik. Altyazılı seanslar vaktimize uymadı. Neyse film fena değildi. Gravity ile kıyaslandığında Gravity'den daha az haz aldığımı söyleyebilirim ancak film güzeldi. Verdiğim paraya değdiğini söyleyebilirim. Bir kere de ailemle evde 1080p olarak izlerim.
    Kaptanın Mark'ı yakalamaya çalıştığı ve akabindeki sahneler güzeldi. Uzayda spin sahneleri. Yalnız şu botanik tarlanın kabininin deliğini naylondan bozma bir şeyle örtüp bant ile yama yapılan sahne bana garip geldi. İç basınç dış basınçtan daha fazla biraz dengeler gibi olsa da o sert fırtına ve sürükledikleri düşünülürse bana çok geyik geldi o sahne. Yine Mark'ın "Eldivenimi keseyim kaptanım!" modunda olması da yapmacık geldi. Tamam soğukkanlı ve sıcakkanlı insan olmak önemli de o durumda bu kadar da lakayıt olamaz.
    Mark karakterinin fazla ciddiyetsiz olduğu kanısındayım, Mark'ı daha doğal yapsalardı ve daha fazla uzay fenomenleri ekleselerdi daha iyi olurdu. Konusu da terraform ile ilgili olsaydı işte o zaman bir başyapıt olabilirdi. Yine de her türlü izlenir.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Kartal Göz -- 11 Ekim 2015; 0:43:29 >

• Beyler spoiler falan yememek için hızlıca geçtim
    Sean bean ölüyor mu
  • quote:

Orijinalden alıntı: pekbiumursanmaz

Beyler spoiler falan yememek için hızlıca geçtim
    Sean bean ölüyor mu

Hayır ölmüyor.

• quote:

Orijinalden alıntı: LKLC

film güzel ama bazı eksikleri var.

yalnızlık hissini verememişler. beni gravity'yi izlerken en çok etkileyen şey buydu, sinemadan ciddi anlamda gerilerek çıkmıştım karakterin uzaydaki yalnızlığını ve çaresizliğini hissedebiliyordum. the martian'da bunu bulamadım adam marsta yalnız ama keyif yapıyor gibi gözüküyor. sonunu da hiç beğenmedim.

yani ne bir gravity ne bir interstellar. ama bir bilim kurgu sever olarak bu filmi de beğendim memnun kaldım, sonunda "I Will Survive" çalması da hoştu.

Katılıyorum, adam Mars'ta yapayalnız kalıyor, işin geyiğinde.
    Karakterin çok rahat olması en ufak stres duymamasıda bende yanlızlık hissini verip etkilemedi.
    Filmdeki müziklerde eğlenceli müziklerdi, filme uygun değildi, daha fazla dramatize edilmiş sahneler beklerdim.

Gravity ile kıyaslarsak ben gravity derim.
    Görselliktede gravity çok daha fazla etkilemişti.

6/10

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi LSG -- 11 Ekim 2015; 13:42:43 >
    < Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >

• Yıldızlararasının bi değişik versiyonu sayılır ben beğendim. Gitmeye değer

• Temelde basit bir Robinson Crusoe hikayesi aslında ama tabii işin içine sci-fi ögeleri girince oldukça ilgi çekici ve keyifli bir film haline dönüşmüş. Koca gezegende tek başına olmanın yarattığı psikolojiyi çok da başarılı bir şekilde yansıtamamışlar ama genel anlamda film oldukça iyi, Intersteller kadar beyin yormuyor oluşu da bence artı olarak söylenebilir.
  • Kitaplara o kadar uzak kaldım ki! Film çok ilgimi çekti fakat kitabı alıp filmi daha sonraya erteledim
  • Isparta'da giden vatandaş olmamış galiba. 1 hafta dayanamadı,seanslardan kaldırmışlar; gidecektim baktım yok sonra kısmet değilmiş dedim.

Blu-Ray çıkınca izleyeceğim.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-ED5D10718 -- 11 Ekim 2015; 19:43:00 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: melkor23

Temelde basit bir Robinson Crusoe hikayesi aslında ama tabii işin içine sci-fi ögeleri girince oldukça ilgi çekici ve keyifli bir film haline dönüşmüş. Koca gezegende tek başına olmanın yarattığı psikolojiyi çok da başarılı bir şekilde yansıtamamışlar ama genel anlamda film oldukça iyi, Intersteller kadar beyin yormuyor oluşu da bence artı olarak söylenebilir.

Filmin dayandığı kurgu ve asıl etkileyici taraf olan mindfuck kavramını bir eksi olarak görmeniz düşündürücü..

• Kitabını 4'er saatlik 2 tren yolculuğunda bitirdim. Gayet akıcı ve sürükleyici. Watney'in espritüel kişiliği kitaba renk katan en büyük unsur. Filmine de bu hafta gitmeyi planlıyorum.
  • Film gerçekten başarılı, gerçekten hayattan uyarlanma senaryo söylentileri bile çıktı, bakalım altından neler çıkacak . İzlemeyen arkadaşlara tavsiye ederim
  • tavsiye edermisiniz sinemaya gidip izlenmelimi ?
  • 
Sayfa: önceki 7891011
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.