Şimdi Ara

The Martian (2015) | Matt Damon | Ridley Scott (8. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
322
Cevap
8
Favori
8.271
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 678910
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • gravity tek kişi üzerinden dönen bir film olsa bile nedense görsellik gerilim ve belkide imaxde izlememin etkisiyle görüntüler olarak bi tık daha iyi gibiydi. ama genel olarak film gayet başarılıydı.
  • Kitabini da okudum, filmide segrettim ikiside iyiydi. Film supersonik degil ama gayet guzeldi.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Film güzel, Interstellar kadar iyi.

• Kesinlikle katılıyorum.Gravity tadında ama aksiyon olarak gravityden bir tık gerideydi ama 2015'in en iyi bilim kurgu filmi diyebilirim..
  • Gayet başarılı olmuş film. Kitabıda en kısa zamanda okumayı planlıyorum. Keşke IMAX de izleme şansım olsaydı.
  • Yıldızlararası'nı seyredip gaza gelip aynı beklenti içine girenler büyük hayal kırıklığı yaşar.
  • Aa bak onu unuttum..

• Theory of Everything'den sonra güzel müzikleri olan bir film daha ben beğendim müzikleri.

Harry Gregson-Williams genelde Ridley Scott ile çalışıyor iyi iş çıkarmış.
  • Interstalleri çıta olarak almayın , o zaman lotr u alin , starwars'u da .bunlar zaten farkli yapitlar

Filme gelirsek su an sinemadayim , ilk yarisi bekledigimin cok ustunde , filmdeki espriler bile cok iyi

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Hirotaro -- 8 Ekim 2015; 1:38:29 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: MessiTugi

Gravity gibi koca filmin sadece 2-3 kişi etrafında geçtiği bir film mi?

koskoca marsa koloni kuracak halleri yok
  • Gravity ve interstellar ile kıyaslayanlar olmuş. Benim kişisel görüşümü yazayım.

Şahsen gravity'i hiç beğenmedim ve çok sıkıldım ilerleterek izledim ve film hafızamda bile yer etmiyor şuan. Eğer gravity'yi benim gibi beğenmeyen varsa bu filmden fazlasıyla keyif alacaksınız. Hiç sıkmıyor her şey dozunda.

Interstellar ile kıyaslamak ise bence büyük hata. Interstellar bilimkurgunun çok üst bir evresi bu film daha çok marsta bilim zekası ile birlikte hayatta kalmayı anlatıyor. Ve o bilimsel çözümleri dinlemek cidden çok keyifli oluyor. Özellikle karakterimizin karakteristik yapısı diğer filmlerin aksine oldukça eğlenceli kılıyor filmi.

8/10
  • Yıldızlarası ile kıyaslamayın bu filmi. İkisi farklı. Baştan beri bi Interstellar kıyaslaması var anlamadım.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • film güzel ama bazı eksikleri var.

yalnızlık hissini verememişler. beni gravity'yi izlerken en çok etkileyen şey buydu, sinemadan ciddi anlamda gerilerek çıkmıştım karakterin uzaydaki yalnızlığını ve çaresizliğini hissedebiliyordum. the martian'da bunu bulamadım adam marsta yalnız ama keyif yapıyor gibi gözüküyor. sonunu da hiç beğenmedim.

yani ne bir gravity ne bir interstellar. ama bir bilim kurgu sever olarak bu filmi de beğendim memnun kaldım, sonunda "I Will Survive" çalması da hoştu.
  • quote:

Orijinalden alıntı: MessiTugi

quote:

Orijinalden alıntı: GeoMatrix

Kesinlikle katılıyorum.Gravity tadında ama aksiyon olarak gravityden bir tık gerideydi ama 2015'in en iyi bilim kurgu filmi diyebilirim..

Interstellar'ı izlediniz mi?

Interstellar 2014 filmi 2015 değil.

• Ne kadar bos bos sacma sapan yorumlar yapiyorsunuz ya yok interstellar'in yanindan gecemez yok bilmem neyin kosesinden donemez izleyin gecin abi aklinizda sorun mu var anlamiyorum ki.uzay filmi diye o zaman star wars'la star trek'le de kiyaslayin nasil bir mantiktir bu?!

• Herkese tavsiye ederim arkadaşlar.
    Bilim'e olan ilgiyi arttıracak bir film olmuş gerçekten

Kitabını alacağım çok fazla zamanı olmayan biriyim ama kitabı için zaman yaratacağım.
  • Filmden şimdi geldim 21.15 seansına gittim pek dolu değildi. Matt Damon mükemmel iş çıkarmış zaten çok severdim bir kat daha fazla beğendim bu sefer. Filmin konusu ayrı güzeldi, tek eksik yönü -bence- soundtrack. Interstellar'ın bu kadar etkili olmasının sebeplerinden biri filmin müzikleriydi. Konu itibariyle Interstellar kadar beğeneceğimi düşünmedim ama müzik olarak The Martian'da bu etki pek yoktu, yine de müthiş bir 2,5 saat yaşadım. Şöyle bol bol uzay filmleri yapılsın da gözümüz gönlümüz açılsın
  • yorumlar çok olumlu bende kesin gideceğim
  • Kitabı okuyanlardan kitap hakkında yorum alabilir miyim?

• Kitap filmden daha iyi. Ara ara ayrintilar sikiyor ancak genel anlamda akici ve filmden cok daha samimi Mark,ekip ve Nasa calisanlari.

• 
Sayfa: önceki 678910
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.