Şimdi Ara

The Matrix PAt of neo

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
4
Cevap
0
Favori
357
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar Morpheus ile dövüş yaptık sonra telefonu açmak için belirli platformlarda atlayıp, zıplıyorsunuz, Telefonu Morpheus dan önce acmam gerekiyor burayı geçtim, hatta daha sonra bir bölüm daha bitirdim.apartman dairesinde duvarları kırarak trinity, morpheusu falan buluyorum bu bölümüde bitiriyorum.
    daha sonra yeni bölüme gecerken ,
    daireler içinde olup oyuna ok ledim bi şekilde başlarken, You must select a new ability before you can continue yazıyordu, bi şekilde oyunu başlattım. Bu bölümde yerin altında ilerliyoruz , bi yerde ajanın biriyle platforma bomba yerleştirip dövüşüyoruz. platformdan trinity yanına gidemiyorum köprü yok oluyor.ajanla dövüşüyorum ama bir müddet sonra enerjim azaldıkca beni öldürüyor
    Napmam lazım?

• bombayı yerleştir ve ajanı oyalamaya çalış trinitilerin oldugu duvara yakın olmaya çalış bomba patlayacağı anda kurtuluyordu ama tam olarak nasıl oldugunu hatırlamıyorumbomba patlayacağı zaman araya demo girmesi ve seni trinitinin kurtarması lazım [ uzun zaman önce oynamıştım belki yanlış olabilir
  • TŞK. BU BÖLÜMÜ GEÇTİM HATTA BAYA İLERLEDİM.KAPILARDAN GEÇTİĞİM BİR BÖLÜM VAR, SANKİ UZAYDASIN, KARINCAYA BENZEYEN BÖCEKLER VAR ONLAR DÖVÜŞÜYORSUN DÖVEREK ÖLMÜYOR ANCA YAKMAK GEREKİYOR.
    BURADA TIKANDIM ARKADAŞIM NAPMAM LAZIM BU BÖLÜMÜ NASIL GECECEM BİLEMİYORUM.
    YARDIMCI OLURMUSUN.
  • platformlardan geçerek bölüm sonuna geliyosun saçma bir bölüm.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Rise of the Ronin {PC ANA KONU}
    2 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.