< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
The Medium [XBOX SERIES ANA KONU] - Korku (5. sayfa)
-
-
Türkçe altyazı olsun olmasın çok kaliteli bir yapım.
Çok keyifle oynadım,ki çoğunluğun kararı da bu yönde.
Tr altyazılı olması gerektiğini bende savunuyorum.
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
Bu oyunu bir tek ben sevmedim heralde. Aslında iyi başladı oyun merak da uyandırıyor ama beklediğim patlamayi bir türlü yapamadı oyun. Yani vites artirmadi hiç hep sakin ilerliyordu. Yarısında bıraktım. Dedigim gibi belki de tek sevmeyen benimdir :) -
Bende sevmedim zar zor bitirdim. Oyunsuzluktan oynadım normalde yüzüne bakılmaz. Para verip alınacak oyun değildi. Yürü konuş yürü konuş.
-
Hocam yalniz olmadığıma sevindim :) millet baya övünce bende mi sıkıntı var diye düşünmüştüm 😄 -
Oyun efsane olmuş neredeyse tek solukta bitirdim. Tlou dan sonra beni en çok içine çeken oyun oldu. Hikeyeli oyunları sevenler varsa mutlaka denesin.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Çizgisel, hikayeli bir oyun oynamak istediğim için ben de indirdim ve 2 gün içerisinde bitirdim. Gerçekten hikaye anlamında çok beğendim. Oyun merak duygusunu devamlı olarak sürdürüyor ve oyuncuyu oyunun içinde sadece hikaye anlatarak tutuyor zira farklı bir oyun mekaniği yok, genelde bir şey bul, tıkla, dinle ve ilerle şeklinde ama ben bu tarz çizgiselliğe hasret kalmışım. Çift evren gibi yeni bir şey denemelerini de takdir ettim doğrusu.Gamepass sağolsun Series X'de bir kez bile fps düştüğünü farketmeden keyifli bir 7 saat geçirdim. Tek eleştirim oyun kesinlikle bir korku oyunu değil, olsaydı zaten ben oynayamazdım, gerilim türünde bir oyun diyebiliriz.
-
Ben de beğenmedim. Genel olarak beğenilmedi oyun zaten. Para verilmez. Gamepassle anca. Etimden et koptu zaten oynarken. Zevklede sildim. Sizde bi sıkıntı yok 😅
Oyun efsane olmuş diyenler büyük ihtimal ilk kez oyun oynayanlardır. Yoksa oyunlarla haşır neşir olanları mutlu edebilecek bir yapım değil. Vasat ilerleyen temposu artamayan tekdüze
Oyunu 2 saat kadar oynadım, sabit kamera açısı beni direkt yakaladı zaten, oh be dedim ya özlemişim böyle oyunları, eski günlere döndüm, bu zamanda nimet bu oyun.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Ziromen -- 26 Kasım 2021; 23:59:56 >
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X