Şimdi Ara

The Medium [XBOX SERIES ANA KONU] - Korku

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
92
Cevap
3
Favori
4.863
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
4 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • The Medium [XBOX SERIES ANA KONU] - Korku

The Medium - Official Reveal with Gameplay

-

İKİLİ GERÇEKLİKTEKİ KORKUYLA YÜZLEŞİN

Gerçek ve ruhani olmak üzere iki dünyada birden yaşayan bir medyum olarak oynayın. Rahatsız edici düşlerinizde bir çocuğun öldürüldüğünü gördükten sonra yıllar önce akıllara durgunluk veren bir trajedinin yaşandığı terk edilmiş bir otele doğru yola çıkıyorsunuz. Orada zor soruların cevaplarını aramaya başlıyorsunuz. The Medium'da Bloober Team'den Arkadiusz Reikowski'nin ve Silent Hill'den tanıdığımız efsanevi müzisyen Akira Yamaoka'nın bestelediği "ikili" oyun müzikleri bulunuyor.

-

Çıkış Tarihi: Holiday 2020
    Tür: Psikolojik Korku
    Dağıtıcı: Bloober Team
    Geliştirici: Bloober Team

gamefaqs.gamespot.com
    Blocked IP Address - GameFAQs
    https://gamefaqs.gamespot.com/xbox-series-x/289710-the-medium

Resmi Site:https://themediumgame.com/

-

Ekran Görüntüleri:

The Medium [XBOX SERIES ANA KONU] - Korku The Medium [XBOX SERIES ANA KONU] - Korku The Medium [XBOX SERIES ANA KONU] - Korku The Medium [XBOX SERIES ANA KONU] - Korku The Medium [XBOX SERIES ANA KONU] - Korku

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Venomstr -- 24 Eylül 2020; 15:27:14 >

• Oyunu az önce bitirdim. Eşimle beraber oynadık. Saat beş gibi başladık. Tek oturuşta bitirdik.
    Sanırım yedi sekiz saat sürüyor.

Benim gibi eski oyuncular bilir. Sabit kamera ile oynanış vat. Eskiden tomb raider falan böyleydi. Şimdi ki nesil için garip gelebilir ama bizim için güzel bir deneyim oldu.

Oyuna gelirsek beklentim fazla değildi ama merakta ediyordum.

Eşimle beraber çıtor çerez üç beş günde oynayıp bitiririz diyorduk.
    Ama başladık kalkamadık başından.
    Biz beğendik oyunu. Evet bazı sıkıntılar var. Süper bir oyun değil belki ama yeterince tatmin edici. Beklediğimin üstünde bir oyun.
    Herkese hitap etmez.
    Eşimde bende çok beğendik. Ve umarım devamı gelir.
    Benim notum on üzerinde yedi.

Geçen gün MS gizlice Ray Tracing yazısını kaldırdı diye Reddit birbirine girince Bloober Team açıklama yapmak zorunda kalıp hata olduğunu söyledi. Konsol ve PC versiyonlarında %100 Ray Tracing var.

Steam'de de %10 indirimle Pre-Order'a açtılar. Dün istek listesime bakarken ön siparişini verdim.

https://store.steampowered.com/app/1293160/The_Medium/

Göründüğü gibi kalite çıkarsa bir sene sonra da PS5'e alınır.
    The Medium - Dual-Reality Trailer

-----

The Medium - Dual-Reality Gameplay Showcase

Herkese merhaba arkadaslar. Taze taze yeni piyasaya cikan, bize belkide cok farkli oyun mekanikler sunmasa da farkli bir tecrübe ve atmosfer sunacagini düsündügüm bu oyunu Türkce seslendirerek oynamaya basladim. Bölümler halinde sizlere sunacagim. Sanirim Türkce altyazisini da hazirlayanlar var ama en azindan oynama imkani olmayanlar ve oyunun konusunu anlamak isteyenler ve birde bunu Youtube üzerinde 4K Ultra görüntü kalitesinde tecrübe etmek isteyenler olabilir düsüncesiyle sizler ile paylasmak istedim. 4K ve HDR aktif olarak sunmayi planliyordum ancak oyunun HDR si sorunlu ve beyaz yüzeylerde yüksek parlama yasaniyor, yazilar okunmuyor. Oyun icerisindeki her konusmayi Türkce ye anlik olarak akici ve eksiksiz bir sekilde cevirdim. Cevirmedigim cok az diyaloglar var ki onlarda "Who are you" gibi basit textler ve cevirmek anlamsiz diye düsündüm :) 4K kalitede 65mbps hazirladigim bölümlerin boyutu 30 dakikalik bir video icin 12 GB i geciyor ve bunun birde upload i var ;) Bu nedenle videolarin yüklenmesi ve Youtube tarafindan 4K islenmesi biraz zaman aliyor bilginize ;)

Herkese iyi seyirler.

Video Linki:

• Bloober Team, The Medium'da mevcut nesil es geçme sebeplerini çıkladı

Son olarak karşımıza Layers of Fear 2 ve Blair Witch ile çıkan Bloober Team, yeni oyunları The Medium'un mevcut nesli es geçerek sadece PC ve Xbox Series X için çıkacağını açıklamıştı. Normalde yeni nesle geçiş sürecinde oyunlar hem mevcut nesli, hem yeni nesli hedef alıyorlar; bu da satışları arttırmak ve daha çok para kazanmak için mantıklı bir yol. Ancak Bloober Team bunu yapmayacak.

Bloober Team yapımcısı Jacek Zieba, The Medium'u mevcut nesle portlamak gibi bir planlarının olmadığını, oyun için planladıkları deneyimi Xbox Series X yoluyla sunacaklarını söylüyor.

Zieba isteseler The Medium'u Xbox One için de çıkarabileceklerini ama bunun bir maliyeti olduğunu belirtmiş: "Elbette teorik olarak her tür oyun fikrini ölçeklendirebilirsiniz, ama bizim durumumuzda bu tüm ana oyun özelliklerini tamamen değiştirmek anlamına gelirdi. Xbox Series X'in gücü sayesinde hayalini kurduğumuz oyunu geliştirebileceğiz"

Oyun 4K/60fps çalışacakmış ve bunu mümkün kılan da Series X'in gücü. Ancak söz konusu olan sadece grafik veya performans değil, Bloober gerçek dünya ile ruh dünyası arasındaki etkileşimi oyuncular yaşatmak için de Series X'in gücünden faydalanacak.

"Çok fazla şey söylersem pazarlama ekibi beni öldürür, ama bu ekstra gücü kullanarak yeni nesilde mümkün olacak oynanış özelliklerinin sınırlarını zorladığımızı söyleyebilirim".

Oyungezer

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• The Medium [XBOX SERIES ANA KONU] - Korku

Geçen gün MS gizlice Ray Tracing yazısını kaldırdı diye Reddit birbirine girince Bloober Team açıklama yapmak zorunda kalıp hata olduğunu söyledi. Konsol ve PC versiyonlarında %100 Ray Tracing var.

Steam'de de %10 indirimle Pre-Order'a açtılar. Dün istek listesime bakarken ön siparişini verdim.

https://store.steampowered.com/app/1293160/The_Medium/

Göründüğü gibi kalite çıkarsa bir sene sonra da PS5'e alınır.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Dictattor -- 8 Ağustos 2020; 20:52:5 >

• The Medium - Dual-Reality Trailer

-----

The Medium - Dual-Reality Gameplay Showcase

• The Medium - Hikaye Fragmanı

• Başka bir konu daha vardı, o silindi herhalde?

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Oyun orantısız güzel duruyor sağlam korku oyunlarına hasret kaldık birde gamepass'e ekleniyor tadından yenmez
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Rise of the Ronin {PC ANA KONU}
    2 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • Medium ve Stalker sağlam oyunlar olacak yeni nesilde.

• 10 Aralıkta PC, Series S ve X için çıkıyor.https://www.youtube.com/watch?v=Osa5zjigC6Y&feature=youtu.be

• Beyler bir soru sorcam
    The medium Xbox one x veya s çıkacak mı
    Çünkü ön sipariş seçeneği açık gözüküyor da

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • xbox game X kullanıcısına yanıt
    Teknik olarak bu nesildeki cihazlarda çalışmasının mümkün olmadığı ve yeni nesil cihazlara ihtiyaç duyduğu açıklanmıştı.

• merak ettiğim tek şey kendimizi savunabilecek miyiz yoksa yine düşmanlardan kaçma üzerine mi kurulu

bu arada şuan xbox series s alıyorsam en büyük sebebi bu oyun

• 28 Ocak a ertelendi

• Yeni Trailer harika..

Bloober Teamyoutube
    The Medium - Official Live Action Trailer
    https://www.youtube.com/watch?v=8Pdww0u3Ky8&feature=youtu.be

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Hypnosis. H kullanıcısına yanıt
    Bence ilgisi yok. Benzer bir oyun tasarımı Dishonered 2'de var. Kaç senelik oyun ve bir tuşla dünya değiştirilebiliyor. Sadece yeni nesili öne çıkarmak için böyle yapılıyor bana kalırsa.
  • fasttornado F kullanıcısına yanıt
    Söylediğiniz durum Titanfall 2 oyununda da mevcut, burada önemli kısım iki dünyanın da aynı anda ekranda olması ve işlenmesi

Yani split-screen durumu mevcut ama aynı harita veya bölgede değil, başka bir dünyada olduğu için çok zor iş

Muhtemelen isteseler yapılabilir ama oyun eski nesil cihazlarda çok çok kötü grafiklerde çalışmaya müsait olacağı için istememişlerdir
  • telegram
    DH Xbox Topluluğu
    https://t.me/dhxboxtopluluk
  • gamepass le verilmesi çok iyi oldu ne zaman indirmeye açılır acaba

• burakketenci kullanıcısına yanıt
    Nerdeyse 3 hafta oldu oyunu Xbox a indireli, bence sizde şimdiden indirin oyunu çünkü bu gece açılıyor..
  • 
Sayfa: 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.