Şimdi Ara

The Medium [XBOX SERIES ANA KONU] - Korku (4. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
92
Cevap
3
Favori
4.858
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
4 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Aslında series s te bence iyi çalışıyor. Arada takılma olsa da grafik performansı bana göre iyi. Oyun yine de şu klasik yürüme simülasyonu olan korku oyunlarından çok daha iyi olmuş. Müzikleri çok iyi. Oyundaki gerilimi çok iyi hissettiriyor. Genel olarak oyunun atmosferini de beğendim. Bloober team yine de iyi bir iş çıkarmış bence.

• waleur5 kullanıcısına yanıt
    Bu bahsettiğiniz ışık parlamalarını 2-3 sahnede ben de yaşadım. Hatta donanımla alakalı bir problem olabilir mi diye korktum açıkçası, başka hiçbir oyunda buna benzer bir problem göremediğim için yazılımsal olduğunu düşündüm. Immortals Fenyx Rising, Dirt 5, Hitman 3, Watch Dogs:Legion, Gears 5 gibi oyunlarda hiçbir sorun yaşamadım.
  • Oyun bugun bitti. inanılmaz kaliteli bir oyun, Gamepasse böyle bir oyunun gelmesi büyük nimet. Heryerinde işçilik , emek var. Hikayesi ise benim için begendigim oyunlar arasında direk ilk 5e oturdu.
  • Sonlara doğru aşırı fps düşüşü yaşadım. Red House bölümü ve aynaların yerlerini değiştirdiğimiz kısımda baya takılmalar vardı. Performans olarak hoşnut etmedi beni oyun. Series S te oynadım. Hikayesi de en işte başta tahmin ettiğim gibi çıktı her şey. Boss var mı yok mu oyunda belli değil. Bazı yerler gerçekten çok basitti. Pişman değilim ama beklentim çok daha yüksekti.
  • MrCetintas kullanıcısına yanıt

Doğru son bölümde konsolu ağlattı, değişik bir oyun olmuş devamı gelir.

• Müzikler atmosfer şahane. RE den sonra böyle bir yapım iyi geldi. Tavsiye ederim.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Hayırlı geceler. Bu oyunda her yandığında baştan başlıyorum. Kaydetme yok mu oyunda?

• oguz707 O kullanıcısına yanıt

Var olmaz mı autosave.

• quote:

Orijinalden alıntı: TsubasaXP

Var olmaz mı autosave.

Hocam oyunda yandığımda iki seçenek geliyor continue ve mainmenu. Continue sönük ve bir türlü secilmiyor, aktif olmuyor, bana da bir tek mainmenü kalıyor. O da oyunu başa döndurüyor.

• Normalde öldüğünüzde continue aktif olarak seçili çıkması lazım hocam. Çıkmıyor veya seçilemiyorsa oyunu silip bir daha yükleyin bence, umarım düzelir o şekilde.

• quote:

Orijinalden alıntı: ozanaksu

Normalde öldüğünüzde continue aktif olarak seçili çıkması lazım hocam. Çıkmıyor veya seçilemiyorsa oyunu silip bir daha yükleyin bence, umarım düzelir o şekilde.

Acaba ana menülerde ayar mi yapmak lazım?

• Bu şekilde oluyor ve yandığımda yeniden başlıyor.
    The Medium [XBOX SERIES ANA KONU] - Korku

• oguz707 O kullanıcısına yanıt

Böyle olmaması lazım bir gariplik var, oyunu yeniden indirmeyi deneyebilirsin. Başka oyunlar da save sorunu yoksa oyunu yeniden indir.

• quote:

Orijinalden alıntı: TsubasaXP

Böyle olmaması lazım bir gariplik var, oyunu yeniden indirmeyi deneyebilirsin. Başka oyunlar da save sorunu yoksa oyunu yeniden indir.

Burda yardımcı olan tüm arkadaşlara teşekkürler. Dediğiniz gibi oyunu silip tekrar kurunca düzeldi.

• Oyunu an itibari ile bitirmiş bulunuyorum.

Son zamanlarda keyif veren aşırı yormayan ve korkutmayan daha çok gerilimle dolu bir oyun olmuş.

Bulmacaları aşırı basit kaçmış ancak bir sonraki oyunda (sonu açık bitti) muhtemelen daha da zorlaştırırlar.

Stüdyonun yapmaya çalıştığı iki ekranlı render bence yinede çok iyi çalışmış ufak tefek optimizasyon bozuklukları mevcut ancak genel itibari ile başarılı bir oyun olmuş.

Atmosferi ve müzikleri başarılı.

10/8

Tavsiye edilir.

• darkesta kullanıcısına yanıt

Update almış ben bayadir oynayamiyorum çeşitli sebepler engel oluyor :( ama kaplamalar baya sorunlu onu duzeltememisler

• dün gece itibarıyla oyunu bitirmiş bulunmaktayım. Oyunu oynamayan korku gerilim sevenlere tavsiye ederim. Genel olarak hikaye iyi, oynanış süresi de gereksiz uzun olmamış tam tadında. 10/8

• one x te bu oyunu oynayamıyormuyuz ?

• quote:

Orijinalden alıntı: edimcace

one x te bu oyunu oynayamıyormuyuz ?

maalesef sadece yeni nesil konsollarda mevcut

• Oyun gayet güzel devam ediyor. 7/10 gibi şimdilik. Yüzde kaçtayım göremiyorum sanırım. Kaplamalar geç yükleniyor ama hala sorunlu çok dikkat dağıtıyor.

• 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.