Şimdi Ara

The Medium [XBOX SERIES ANA KONU] - Korku (2. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
4 Misafir - 4 Masaüstü
5 sn
92
Cevap
3
Favori
4.858
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
4 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

kuyruğa aldım

• Bu gece 00:00 da mı açılıyor şimdi bu oyun?
  • meta 72.

• cacık çıkacak gibi 🙈 hikaye tarafı da güçlü olmaz ise hayal kırıklığı hanesine ekleyeceğiz :)

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • rtx 3080 bile sabit 60 fps veremiyormuş. Optimizasyon özürlü bir oyun geliyor.

• Ben cok begendim oyunu, baya surukleyici ve merak uyandiriyor, kulaklikla ısıklar kapali sekilde oynayin atmosferi yasiyorsunuz, grafikler de gayet iyi.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Oyunun sabit kamera açıya sahip olması beni eski günlere götürdü. 90'lı yıllarda sabit kamera açılı bir ton oynamıştım. Grafik , atmosfer ve sesler güzel. Henüz 1-2 saat civarı oynadım ve göze batan tek şey karakterin kütüklüğü. Düz bir "Kalas" kontrol ediyormuş hissi veriyor.

• 14 GB güncelleme gelmiş

• Oyunu az önce bitirdim. Eşimle beraber oynadık. Saat beş gibi başladık. Tek oturuşta bitirdik.
    Sanırım yedi sekiz saat sürüyor.

Benim gibi eski oyuncular bilir. Sabit kamera ile oynanış vat. Eskiden tomb raider falan böyleydi. Şimdi ki nesil için garip gelebilir ama bizim için güzel bir deneyim oldu.

Oyuna gelirsek beklentim fazla değildi ama merakta ediyordum.

Eşimle beraber çıtor çerez üç beş günde oynayıp bitiririz diyorduk.
    Ama başladık kalkamadık başından.
    Biz beğendik oyunu. Evet bazı sıkıntılar var. Süper bir oyun değil belki ama yeterince tatmin edici. Beklediğimin üstünde bir oyun.
    Herkese hitap etmez.
    Eşimde bende çok beğendik. Ve umarım devamı gelir.
    Benim notum on üzerinde yedi.

• Herkese merhaba arkadaslar. Taze taze yeni piyasaya cikan, bize belkide cok farkli oyun mekanikler sunmasa da farkli bir tecrübe ve atmosfer sunacagini düsündügüm bu oyunu Türkce seslendirerek oynamaya basladim. Bölümler halinde sizlere sunacagim. Sanirim Türkce altyazisini da hazirlayanlar var ama en azindan oynama imkani olmayanlar ve oyunun konusunu anlamak isteyenler ve birde bunu Youtube üzerinde 4K Ultra görüntü kalitesinde tecrübe etmek isteyenler olabilir düsüncesiyle sizler ile paylasmak istedim. 4K ve HDR aktif olarak sunmayi planliyordum ancak oyunun HDR si sorunlu ve beyaz yüzeylerde yüksek parlama yasaniyor, yazilar okunmuyor. Oyun icerisindeki her konusmayi Türkce ye anlik olarak akici ve eksiksiz bir sekilde cevirdim. Cevirmedigim cok az diyaloglar var ki onlarda "Who are you" gibi basit textler ve cevirmek anlamsiz diye düsündüm :) 4K kalitede 65mbps hazirladigim bölümlerin boyutu 30 dakikalik bir video icin 12 GB i geciyor ve bunun birde upload i var ;) Bu nedenle videolarin yüklenmesi ve Youtube tarafindan 4K islenmesi biraz zaman aliyor bilginize ;)

Herkese iyi seyirler.

Video Linki:

• K@r@K@L3M kullanıcısına yanıt

Kardeşim ağzına sağlık. 2. Bölüm ne zaman gelir.

• Oyunu az önce bitirdim ve gayet de güzel. Benim gibi 30 yaş grubundaki oyuncular için eski kamera açısı nostalji yaşattı :)

• sarpcore kullanıcısına yanıt

Hocam selamlar. Grafik anlamında ve çevre etkileşimi anlamında yorumunuz nedir?

• oguz707 O kullanıcısına yanıt

Grafik olarak yeni nesil diyeceğimiz seviyede değil zaten iddiası olduğunuda sanmıyorum.

Etkileşim ise oyun size izin verdiği ölçüde. Oyun bulmaca ve hikaye odaklı. Sinematik anlatımı var. Biraz film bir dizi tadında.

Ben silent hill havası aldım.

Herkese hitap etmez ama benim gibi eski devrin oyuncularını oldukça tatmin eder. Ben çok beğendim.

• quote:

Orijinalden alıntı: sarpcore

Grafik olarak yeni nesil diyeceğimiz seviyede değil zaten iddiası olduğunuda sanmıyorum.

Etkileşim ise oyun size izin verdiği ölçüde. Oyun bulmaca ve hikaye odaklı. Sinematik anlatımı var. Biraz film bir dizi tadında.

Ben silent hill havası aldım.

Herkese hitap etmez ama benim gibi eski devrin oyuncularını oldukça tatmin eder. Ben çok beğendim.

Yorumunuz için teşekkürler. Bir de iyi bir ingilizce bulmacalar için önemli mi?

• oguz707 O kullanıcısına yanıt

Benim çok iyi ingilizcem yok. Ama anlaşılıyor. Zorlandığınızda sözlüğe bakabilirsiniz.

Gerçi Türkçe çeviri yapıyorlar forumda konusu var. Onu bekleyebilirsiniz. Bilgisayarda oynarsınız

• Oyunu keyifle oynadım ve bitirdim. Gamepass sağolsun gerçekten böyle bir keyif olamaz.

Oyunun hikayesi oldukça keyifli, müzikler ve sesler çok başarılı. Akira yamaoka sağolsun insana arada silent hill hissi veriyor. Oyunda bulmacalar basit ve tadında, dual ekran bazen oldukça keyifli ve yenilikçi.

Teknik olarak bazı eksiklikler var. Grafikler bazen şahane iken bazen old gen moduna geçiyor. Oyun bazen kontrol olarak 1998 yılında oynadığım resident evilları andırıyor.

Herşeye rağmen iyi ve benden 8 puanı alır.

Gayet başarılı bir oyun.

The Medium [XBOX SERIES ANA KONU] - Korku

The Medium [XBOX SERIES ANA KONU] - Korku

• quote:

Orijinalden alıntı: sarpcore

Benim çok iyi ingilizcem yok. Ama anlaşılıyor. Zorlandığınızda sözlüğe bakabilirsiniz.

Gerçi Türkçe çeviri yapıyorlar forumda konusu var. Onu bekleyebilirsiniz. Bilgisayarda oynarsınız

Teşekkürler yorumlar için. Re 7 oynuyordum. Yeni nesil güncelleme gelecek söylentisi var. Onu bırakıp duruma göre buna basliyayim.

• Oyunu ben de biraz Series X biraz PC’de oynayarak bitirdim. Teknik açıdan değerlendirirsem 30 fps’ye kilitlenecek bir grafik yok açıkçası. Hikaye anlatımı, oynanış fena değil. Bu tarzı sevdiğim için 10 üzerinden 8 veririm.

• Bitti benim de gayet guzel bir deneyimdi devami da gelecek gibi duruyor tam sıkacak derken bitti tam zamaninda, kulaklik + karanlikta oynamaniz önerilir cok da korkunc degil ama sesler atmosfer cok iyiydi.

• 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.