Şimdi Ara

the mentalist hakkında

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
5
Cevap
0
Favori
520
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • öncelikle şunu söylemeliyim person of interest ve prison break dizilerini mükemmel yapımlar olarak buluyorum ve bir arkadaşımın önerisi bu diziye başlamamdı. bu diziyi izleyen arkadaşlar varsa ve beğendiğim projeleride izlemişlerde bununla alakalı bir kaç cümle ve tavsiyede bulunurlarsa sevinirim.

• person of interest izledim ama mentalist benim çok hoşuma gitti.Geçen hafta bitirdim.Hafif bir dizi sana öyle söyleyeyim, yani Game of Thrones gibi böyle ağır bir dizi değil, hafif fakat sürükleyici bir dizi.İzlemen gerektiğini düşünüyorum.2 ve 3. sezonlar sıkabilir fakat onun dışında efsane bir dizidir.Özellikle Patrick hayran olunası bir karakter.
  • Ben de bu diziye başlamak istiyorum, POI izliyordum S03E03'te sıkıldım bıraktım.
  • Person of interest gibi bir rezalet ile aynı cümlede kullanmak bile The Mentalist'e hakarettir

Prison Break ile yarışır seviyede, her ne kadar bizi 6. sezonda biraz hayal kırıklığına uğratsa da (hikayenin gidişatıyla ilgili) kesinlikle ilk 5 sezon için, sırf Patrick Jane (müthiş aktör Simon Baker) için bile izlenir. Polisiye dizi denebilir her bölüm ayrı bir cinayet vakası çözülüyor ama sıradan polisiyeler gibi değil, burada başrolümüz Jane devreye giriyor bu diziyi diğerlerinden ayıran da mentalist'imiz patrick jane'dir. Patrick Jane'in ana hikayesine her sezonda 2-3 bölüm değiniliyor o kadar (her sezon 22-24 bölüm arası, 7. final sezonu hariç, o 13 bölüm olacak, şu anda devam ediyor)
    Ayrıca bölüm isimlerine dikkat etmenizi öneririm :)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi UpTheIrons -- 26 Aralık 2014; 0:36:05 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Mentalist cok iyidir. Tavsiye ederim. Person of interest hikaye kalir the mentalistin yaninda

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.