Şimdi Ara

The Mummy (2017) | Tom Cruise (12. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir (1 Mobil) - 2 Masaüstü1 Mobil
5 sn
257
Cevap
2
Favori
10.564
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 910111213
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Rakiplere pek sağlam bir gözdağı verdiklerini düşünmüyorum ama umarım yanılırım

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Hocam isterseniz kitabını okuyun en temizi.Benim küçükken en sevdiğim kitaplardandı.

Tom Cruise için emekliliği yaklaşmış falan derken,yapmayın beyler adamın filmogrofisi oldukça temiz,arada sıkıntılı filmler illaki olur.

• alprn46 A kullanıcısına yanıt
    Samuray filmi ile karşılaştırınca yaşlanmış geldi bana hocam zaman çabuk geçiyor

• Şarap gibi adam aslında gençliğine göre orta yaşlılığı çok daha yakışıklıydı.Dediğiniz gibi artık yaşlanıyor.Tom Cruise sinemaya gerçekten gönül vermiş biri benim gözümde belki çok yetenekli değil ama işini çok severek,disiplinle yapıyor.Çoğu oyuncunun aksine çizgisini hiç bozmayıp üzerine koyarak ilerledi.Umarım Client Eastwood gibi 10-15 yıl içinde yönetmenliğe de geçip hak ettiği Oscar'ı bir şekilde kazanacaktır.

• alprn46 A kullanıcısına yanıt
    Sağlam takip etmişsin kardeş, bravo

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Tom reisden daha edge of tomorrow 2 bekliyoruz.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Physicist_Emre -- 14 Temmuz 2017; 0:2:30 >
    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • filmi sinemada seyrettik güzeldi

boş eleştirilere inanmayın

ama gidipde eski film kadar beklentiye girmeyin

• izleme listeme ekledim. du bakem
  • Film vasattı. Ne iyi ne kötüydü. Tom Cruise iyi oynamış. Mumya karakterini aktör iyi oynamış, makyaj falan. Evreni iyi başlatamamış. İyi set-up kuramamış. (Normal bir film olsa tamam da, evren kuruyorlar, ve yaptıkları ilk film vasat;
    yani devam filmleri için çok büyük umut veremiyor)
    Dr.Jekyll and Mr.Hyde olayını çok seven bir olarak bu filmde görmek yine hoştu. Zaten filmi vasat eden en büyük kısımlardan biri bu, bu bölüm olmasa film heralde 3-4'lük bir film olacaktı gözümde.

5/10
  • Tom Cruise yine iyi oynamış ama film kötü.Eski mumya filmlerinin yanından geçemez.Gişede de çakıldığı haberini okumuştum devamı gelmesi çok zor.
  • film nasıl gişede çakıldı anlamadım ki ben, bu sitede yazan ne ozaman? adamlar ne güzel kar etmişler işte?

Production Budget: $125 million
    Worldwide : $392,539,450

nerde zarar hani?
  • film çok boş, vurucu bir tane bile sahne yok. antik bir hava verememiş. film aşırı klişe. başarılı prens/prenses tahtın yeni adayını kıskanır, şeytanla veya mısır tanrı'sı ile anlaşma yapar onları öldürür ama gücü ele geçiremeden mumyalanır. sonra salak ama yakışıklı asker ve güzel araştırmacı kadın bulur onun lanetinden kaçıp dünyayı kurtarmaya çalışırken birbirlerine aşık olurlar.

önceki seri daha iyidi özellikle ilk 2 film. antik havayı çok güzel hissedebiliyorduk.

unutmuşum, tom cruise ile başrol kadın aralarında hiç uyum yoktu. her sahne ilk defa birbirleri ile oynuyormuş gibiydiler.

kısaca olmamış.
  • quote:

Orijinalden alıntı: lotr4

film nasıl gişede çakıldı anlamadım ki ben, bu sitede yazan ne ozaman? adamlar ne güzel kar etmişler işte?

Production Budget: $125 million
    Worldwide : $392,539,450

nerde zarar hani?

Zarar etmedi ama Universal'ın beklentisi en aşağı 600 milyon dolar falandı herhalde. Serinin eski filmleri bile 400-500 milyon dolar yapmıştı sonuçta.
  • 2. filmde bu 3ü olsun, çok iyi kar ederler bence

@UberkS

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi lotr4 -- 29 Temmuz 2017; 9:19:55 >

• Vasat bir yapım olmuş. Tom Cruise'dur, Mumya filminde ilginç bir oyuncu karışımıdır, dişi mumyadır dedik ama en kötü ihtimali düşündüğümden de kötü çıktı. Senaryodaki her adım önceden tahmin edilebiliyor, kurgu kötü.
    Tom Cruise 50 defa aynı halüsinasyonları görüyor. Aga bir göster iki göster, elli defa niye gösteriyorsun yahu!
    Filmde ne adam gibi bir aksiyon ne de adam gibi bir gerilim vardı. İzlenmese de olurmuş. Dark Universe'ten bir cacık olmaz.

Edit: hakkını yemeyelim bir tek şu cam çerçevelerin indiği sahneler hoşuma gitti. Onlar da eh işte.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Kartal Göz -- 5 Ağustos 2017; 0:31:22 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Kartal Göz

Vasat bir yapım olmuş. Tom Cruise'dur, Mumya filminde ilginç bir oyuncu karışımıdır, dişi mumyadır dedik ama en kötü ihtimali düşündüğümden de kötü çıktı. Senaryodaki her adım önceden tahmin edilebiliyor, kurgu kötü.
    Tom Cruise 50 defa aynı halüsinasyonları görüyor. Aga bir göster iki göster, elli defa niye gösteriyorsun yahu!
    Filmde ne adam gibi bir aksiyon ne de adam gibi bir gerilim vardı. İzlenmese de olurmuş. Dark Universe'ten bir cacık olmaz.

Edit: hakkını yemeyelim bir tek şu cam çerçevelerin indiği sahneler hoşuma gitti. Onlar da eh işte.

ek olarak filmdeki en güzel sahne bence 1. filmdeki ölüler kitabını çaktırmadan gösterdikleri sahne idi..

• İyi bir filmdi bence eleştiri yapacağım tek şey kraliçenin gerektiği kadar iyi yansıtılamaması olabilir, Daha güçlü bir karakter olabilirmiş.
  • İlk filmin yanından bile geçemez. Tom Cruse ve Russell Crowe olmasa o hasılatın yarısını yapamazdı. Büyük beklentiyle başladım filme ama ne beğendim ne de beğenmedim diyebilirim. Mumya kadın olmamalıydı bence. O ilk filmdeki havayı yakalayamadım. Etkileyici aklımda kalan sahnesi yok. Max 6 puan eder.
  • Belgesel tadında bir giriş olmuş. Çok kötü de değildi ayrıca, izlenebilir. Ucundan kıyısından karakterleri tanıtmış aynı anda senaryoyu işletmeye çalışmışlar. Çok başarısız değil bence.

• buradaki yorumları okuduktan sonra, filmi biraz isteksiz izledim, ama beklediğimden çok daha iyi bir film çıktı
    bu kadar yere vurulacak bir film değil. en azından sonuna kadar, hiç sıkılmadan izledim. ''kişiden kişiye değişiyor demek''
    Mumyayı seksi hatun yerine, ilk filmdeki mumyaya benzer biri oynasaydı, filmin puanı bu kadar düşük olmazdı bence.
  • 
Sayfa: önceki 910111213
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.