Şimdi Ara

The Mummy (2017) | Tom Cruise (11. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
257
Cevap
2
Favori
10.564
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 910111213
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Tom Cruise düşüşe mi girdi yoksa nedir? "Ne film olursa oynarım abi"ci mi oldu yoksa! Buna dayanamam

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • nemoberk N kullanıcısına yanıt
    300 milyon dolar hasılatı var filmin. Bütçesi 125 milyon dolardı. Tanıtım falan filan 150 yapıyor desek, stüdyoya 150 kazandırmış. Ortada zarar yok.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Lionel Fusco kullanıcısına yanıt
    twitter da universal studios un 95 milyon dolar zarar ettiğine dair haber okumuştum. onların yalancısıyım.
  • Çok uzun olduğu için bir göz gezdirdim ama bütçe düşündüğümden yüksek sanırım.

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • MERNEPTAH kullanıcısına yanıt
    Ateizm ile film gerçekten komiksin insanlar felsefeyede ilgi duymasın demi

• Zombi filmi yapmışlar hiç beğenmedim.

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >

• "Çöp"kelimesi bu filmle tam uyumlu

• 7/10

fena değildi. ama asıl mumya filminin yanında çok sönüktü. mumya içeriği olan bir filmde mısır temasının olmamsı ve mumyanın da kadın olması bence çok büyük bir eksiklik. Farklı bir şey denemişler ama çok da etkili olmamış . kadro güzel ama film etkili değil.

ayrıca
    Annabelle Wallis

the muskeeters dizisine konuk oyuncu olarak gelmişti. görür görmez hayran kalmıştım.
    The Mummy (2017) | Tom Cruise

• Arkadaş ile gittik konusu gitmeden önce cezbetsede salonda öyle olmadı aksiyonu iyiydi okadar yere vurulcak film değil şuanki filmler arasında bu iyidir

10/7 veriyorum

• Beğler bu filmde Dr. Henry Jekyll'ın olayı ne? Adam nasıl bu hale gelmiş?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Tarık-16 -- 11 Temmuz 2017; 21:28:45 >
  • Aksiyon macera filmi ne hale gelmiş. 384 milyon hasılat olmasına şaşmamalı. Tom Cruise'a güvendiler herhalde kadroda var diye 1 milyona yakın hasılat beklediler.

Bıktım artık bu adamı filmlerde görmekten. Sanki başka hiç oyuncu kalmadı. Rolüne hiç yakışmamış. İzle-sil filmi olmuş. Devamı gelir mi bilemem ama iyi kurtarmaları lazım.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Tarık-16

Beğler bu filmde Dr. Henry Jekyll'ın olayı ne? Adam nasıl bu hale gelmiş?

Once Upon a Time dizisinde onu anlattılar.
    Bu doktor olan kişi iyi ve kötü tarafını ayırabiliyor. Bir iksir içince kötü tarafı ortaya çıkıyor yani onun yerini alıyor geçici bir süre. Dizide de kötü tarafı bir kadına aşık olmuştu ve kadın kazayla ölmüştü. Bu yüzden vicdan azabı çekiyordu. Daha sonra iyi ve kötü tarafı ayrı insan olarak çıkmıştı ondan.
  • 0MG90 kullanıcısına yanıt
    Peki özel bir gücü var mı?
  • Filmi izledim(daha doğrusu atlaya atlaya sonuna geldim sıkıntıdan dayanamadım tam dedimki vasatın altı, sonundaki beklenmedik final biraz olsun iyiydi) 10-5 verilir bu filme kesinlikle eski üçleme film serisi ile kıyaslanacak bir film değil bu filmde amerikan atmosferi var iken diğer üçlemede ingiliz atmosferi hakimdi aradaki farkı bu iki atmosfere de hakim olanlar çok iyi anlayacaktır..
  • Tarzan bir bu film iki.İkisinde de beklentiyi çok yüksek tutmuştum.En çok yanıldığım filmler oldu.18 yıl önceki Mumya'nın sadece görselliği bile bu filmden kat kat üstündü.Kısacası olmamış.
  • film boyunca güzel olmasını bekledim ama hayır beğenmedim

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • torretn sitelerine düşmeye başlamış
  • Bir saat mumya sarmasi izledik resmen sonra aksiyon başladı filmde.eski mumya daha iyi

• 9600_G_T kullanıcısına yanıt
    Tom un emeklilik zamanı gelmiş film seçimlerinden belli oluyor

• 
Sayfa: önceki 910111213
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.