Şimdi Ara

The Mummy (2017) | Tom Cruise (9. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
257
Cevap
2
Favori
10.564
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 7891011
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • 10/7 veriyorum izlenebilir ama 3D lik bir şey yok filmde.
  • Bence Tom Cruise ile yeni bi indiana Jones çekilir bu filmde bunu hissettiriyor
  • sonunda gittim ve beğendim öyle çok kötü felan değil orta halli gayette olmuş ve ahmanetin askerleriyiz
  • Fena değildi 10 üzerinden 7 veririm.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Filmi beğenenler olduğunu görmek güzel. Sanırım beklentiyle alakalı bir durumdu. Bu yıl çıkan Kong: Skull Island'dan kötü bir film değildi fakat her yerden düşük puanlar aldı.

Edit: İlk 3 günde dünya genelinde 174 milyon dolar toplamış. Dark Universe için gişede iyi bir başlangıç oldu.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Lionel Fusco -- 12 Haziran 2017; 15:41:51 >
    < Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Ek sahne var mi

• Bence de fena film değildi.

• Film iyiydi beyler. Evet sırandan bir konu olmuş ama bence yinede iyiydi. 2D Türkçe izledim.

Özellikle ilk yarıda oldukça hareketli idi.

• Arkadaşlar bekleyip evde mi izleyelim yoksa sinemaya gitmeye değer bir film mi ? Belki babamla izleriz.
  • rockername2 kullanıcısına yanıt
    Filmde güzel aksiyon sahneleri var ama 3D görülecek birşey yok. Hikaye olağanüstü değil, basit ve eğlenceli. Sinema evinize yakınsa ve 2D seçeneği varsa gidip izleyebilirsiniz.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Lionel Fusco -- 13 Haziran 2017; 17:14:06 >
    < Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Lionel Fusco

Filmde güzel aksiyon sahneleri var ama 3D görülecek birşey yok. Hikaye olağanüstü değil, basit ve eğlenceli. Sinema evinize yakınsa ve 2D seçeneği varsa gidip izleyebilirsiniz.

Maalesef 2D yok ve 3D de gözümü yoruyor değecek filmler neyse de böyle orta filmler için değmez sanırım. Teşekkürler.
  • 2 gün önce izlemiştim filmi ve beğenmedim. İlk yarı 2. yarıya göre daha izlenebilirdi ama genel itibariye kötü buldum filmi. Konu zaten çok sıradan , Russel Crowe çok işlevsiz kalmış filmde , Tom cruise zaten yetenek düşmanı. The walking dead'den hallice bir film izledim. Benim önerim sinemada izlemeye gerek yok film düşsün evde izleyin derim , çerezlik bir film olmuş çünkü yok ben yinede sinema izleyeceğim diyorsanız da beklentinizi olabildiğince düşük tutmakta fayda var.
  • filmi dün izleyebildim.klasik tom cruise filmi gibi aksiyonlu idi.lanet mumya mısır vb konular da var tabiki.sıkmıyor aksiyonlu ve eğlenceli.bana süresi biraz uzun geldi.gözüme çarpan kötü yanı tom cruise oldu.adam her filminde illaki o vücudunu gösterecek.hayır yaşlandın artık eskisi gibi değil ama olmuyor.göğüsleri sarkmış .öyle sahne var ki sırf kasları göstermek için filme konmuş.

• Ben filmi beğendim şahsen,ilk mumya filmi kadar olmasa da güzeldi ve keyif alarak izledim.Ayrıca Ahmanet'e kötü demek de gelmiyor içimden,benim tercihim Ahmanet olurdu kesinlikle..
  • 1999daki zevki veriyor mu haci onu söyleyin gidipte hüsrana uğramayalım.

• Kötü

• 4-5 gündür takip ediyorum imdb puanı her geçen gün düşüyor kararsızım gitsem mi acaba.

• 2017'nin beklenen filmlerinden en kötüleri şimdilik The Mummy ve Rings. Power Rangers bile daha iyiydi. Tom Cruise efsanesin eyvallah ama Van Helsing'e girecektin bu riskli projeye değil. Beğenenler kusura bakmasın fakat Alex Kurtzman sıvamış resmen.
  • Bir kere eski seriyi çok seviyorum. Şimdi seyretsem ilk günkü zevkle seyrederim. Kıyaslama yapmak istemem ama senaryonun 3-5 aynı olacağını sandım. Kötü mumya uyanıyor, eski gücüne kavuşmayı bekliyor, sonunda başarısızlık... Ama bildiğin van helsing e bağladılar olayı. Düşük beklentiyle seyredin, daha çok memnun kalırsınız. Ayrıca görsel efekler kötü gibime geldi. Eski serinin 30 dk sını bu filmin hepsine değişmem.
  • 
Sayfa: önceki 7891011
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.