Şimdi Ara

The Mummy (2017) | Tom Cruise (7. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
257
Cevap
2
Favori
10.564
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 56789
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • RT skoru yine çürük çıkmış. Film iyi olmayabilir fakat şu siteye iyice uyuz olmaya başladım. Gördüğüm en saçma puanlama sistemine sahip. Hele birde Top Critic olayı varya.
  • Salazar'ın İntikamı'na 29 verdikleri an benim için bittiler. 50-60 puanlık filmlere 85-100 arası puanlar verip kaliteli yapımları yerden yere vuruyorlar. Kesinlikle 24'lük bir film olduğunu sanmıyorum.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: MessiTugi

Final trailer

sayfaya trailer gördmmü direk aklıma sen geliyorsun bende biletimi aldım

• quote:

Orijinalden alıntı: UberkS

RT skoru yine çürük çıkmış. Film iyi olmayabilir fakat şu siteye iyice uyuz olmaya başladım. Gördüğüm en saçma puanlama sistemine sahip. Hele birde Top Critic olayı varya.

adamlar universal düşmanı
  • Film o kadar da kötü olamaz herhalde yahu! Filmi gömmüşler bildiğin. Ortalama bir yapım bekliyorum şahsen.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • MERNEPTAH kullanıcısına yanıt
    Bir şey düşmanı demeyi doğru bulmuyorum, Batman v Superman'e de düşük puan verilince yok Dc düşmanı,yok Marvel'ın elemanları dendi Wonder Woman'a 94 verdiler.Puanlama sistemlerini bende aşırı orantısız buluyorum orası ayrı.Stay gibi bir film 24 puan Wonder Woman 94

Rotten'ın beğendiği filmlere 90 üstü,beğenmediği filmlere 20-30 arası verildiği klişeleşti artık.Tutarlı bulduğum Metascore'da özellikle 39 vermiş ortalamanın da altında olsun diye.

• IMDb'de yapılan yorumlara göre ortalamanın üstünde bir film olmuş. Metascore 39, RT 25.

• Yarın tüm illerde aynı anda mı gösterime girecek?
  • Razer kullanıcısına yanıt
    Evet hocam

• quote:

Orijinalden alıntı: Lionel Fusco

Evet hocam

Bilgilendirme için teşekkürler.
  • metacritic 1 bu 2 uzak durun ve ciddiye almayın.
  • Rotten puanlama sistemi çok garip. Aslında 24 kötü değil.4 kişiden 3ü izlenmez 1i izlenir demiş.

Asıl geçerli olan verilen puan. O da 4.3 müş. Mesela ww nin de puanı 7.6.

Ama domates sayacına bakınca sanki arada uçurum varmış gibi.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: MessiTugi

Bir filmin 24 puan alabilmesi için çok kötü olması lazım, hatta film bile denmeyecek bir seviye. 45 ya da 50 almış olsa vasat bir film der geçersin ama 24 puan

Universal'in evren başlatan ve içinde Tom Cruise ve Russel Crowe gibi oyuncuların olduğu bir filmin 24 puan alması olacak iş değil. Bu siteye inat Cuma izleyeceğim

Puanlama harbiden bi acayip. Tom cruise üzerinden ornek vereceğim. Mission impossible 5 gibi idare edecek bir filmin puanı 93'ken Son Samuray gibi herkes tarafindan efsane kabul edilen filmin puani 66 Fragmanlardan en azından başı sonu belli idare edecek bir film gibi görünüyordu. İnsallah eğlenceli surprizli bir film olmuştur diye umuyorum.

• Imhotep'in müritleri olarak bu filme 1 puan vermemiz emredildi
  • Mumya filmleri her zaman güzeldir çocukluğumdan beri izlerim Mumya serisini.
  • sinemayı gitmeyi düşünüyordum ancak yorumlar ve internetteki oylar cacık olduğunu gösteriyor imdb 7.0 dan başladı 6.4 e düşmüş büyük ihtimal 5lere kadar yolu var
  • 6 puanlık bir film

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • 18.15 seansına gidiyorum. İzleyince editlerim.

Edit: Herşeyi yapmaya çalışan fakat hiçbirşeyi tam olarak yapamayan, ortalamanın üstünde, sıkmayan bir Tom Cruise filmi olmuş. Yerden yere vurulmayı hak etmiyor. Fakat kesinlikle iyi de değil. Metacritic ve RT puanları çok abartı olmuş.

Evet, Antik Mısır'ı görmüyoruz ama filmin hikayesi bu beyler. Adamlar bir evren yaratmaya çalışıyor, bunun için olayın Londra'ya taşınması gerekiyordu. Mumya karakterinin kadın olması benim hoşuma gitti. Russel Crowe çok kısa gözükmüş olsa da mükemmel bir performans sergiledi. Tom Cruise yine bildiğimiz gibi. Siz bu filmden başyapıt bekleyerek izlerseniz tabi ki beğenmezsiniz. Zaten fragmanlardan az çok bu seviyede olacağı belliydi.

6.5/10

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Lionel Fusco -- 9 Haziran 2017; 23:33:06 >
  • Filmden az önce geldim. Yeteri kadar başarılı değildi. Antik Mısır "dostlar alışverişte görsün" hesabı yalnızca birkaç karede gözüküyor. Mısır'ın o esrarengiz ve korkutucu havasından eser yok.
    Sanırım hayatımda ilk kez bir filmi kötülüyorum.
    En hoşuma giden sahneler, mumyanın olduğu kısımlardı. Kadın, o karaktere tamamıyla uymuş. Bu konuda çok başarılı bir seçim yapmışlar. Ama film diğer yönleriyle beni cezbetmedi. Vakit geçirmek için 10 numara, fakat tatmin olma noktasında 6 puanı ancak veririm.
  • Kötü olacağı belliydi.

Bir film açıkla Tom Cruise koy içine nasıl olsa gelen çok olur.
    Russell Crowe'un daha güzel filmler çekmesi lazım.
  • 
Sayfa: önceki 56789
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.