Şimdi Ara

The Mummy (2017) | Tom Cruise (13. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
257
Cevap
2
Favori
10.564
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 910111213
Sayfaya Git
Git
Giriş

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Film az önce bitti.

İlk Mumya filmi ile hiç alakası yok. Yeni bir başlangıç yapmışlar zaten yarattıkları ''Karanlık Evrenin'' giriş filmi. Yapılan yorumlardaki gibi vasat bir film kesinlikle değil en azından bana göre değil. Önceki Mumya serisi özellikle ilk filmi çok daha başarılıydı ama bu film çok daha farklı bir rotada ilerleyecek. Bu film çok daha geniş bir dünyaya giriş filmi.

Filmde Russell Crowe'un performansı muazzamdı ve Dr. Henry Jekyll'ı canlandırması ayrı bir keyifti. İkinci yada üçüncü filmlerde büyük olasılıkla ben bir Dracula senaryosu bekliyorum. Mumya ve Dr. Henry Jekyll karakterlerinin bir arada olduğu karanlık evrende olmazsa olmazlardan hiç kaçışı yok.

Süper Kahraman filmlerinin ve onların evrenleri üzerine kurulu bir sinema döneminde başka birşeylerin denendiğinide görmek benim açımdan çok güzel. İnşallah başarılı olurlar.

• Çok kötü bir filmdi. Russell Crowe, Tom Cruise gibi önemli isimler harcanmış. Mumyayı oynayan kadın da rolüne yakışmış ama ilk serideki atmosfer kesinlikle yok. Filmde ciddilik yok, Cruise'ın sevgilisini oynayan kadın çok uyuzdu. Mumya ile dövüşünde tezahurat yapması falan, hiç olmamış.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Ahmanet güzel olmuş. Geri kalan herşey çöp. Tom Cruise ne alaka yahu mumya? Madem yeni birşeye başlıyorsunuz genç birini bari bulun. Eğer yaşlı olacaksa eski başrol ne güne duruyor? Eski mumyaları adam akıllı izlemedim fakat bu rolü Brendan Fraser oynayamaz mıydı yani? Filmlerden birinde ölüyorsa bilmiyorum ama.
  • Biliyorum zaten. TV de denk geldiğim kadarıyla biliyorum o serileri ama bundan daha iyi olduğunu hatırlayacak kadar görmüşüm.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Şu holivut bana film izlemeyi bıraktıracak yakında. Sinemanın lokomotifi böyle evrenli mevrenli , üstelik hep aynı klişeler ve sürekli kötüye giden filmler oldukça , adam gibi filmleri nadiren görebileceğiz sanırım. Filme gelirsek de , oldukça vasattı. Eski mumya filmlerinin atmosferinden eser yok. Kaliteli oyuncular kendini zaten belli ediyor ama mumya kesinlikle olmamış. Nerde bizim klasik keltoş , nerde bu sıska ... imdb puanı çok bile.
  • Normal bir film gibi geldi.

10/6.5

• Film başlangıcı falan iyi hoş sonradan boka sardı gibi oldu açıkcası biraz merak ettim sonra yine ivme düştü ama çok sıkmadı beni.
    En son sahne etkilendim desem yeridir ama anlamadım adam canavara dönüştü ama haladaha kendi benliğine dönüş yapıp durabiliyor.

Ne ara yine çöle geldi ve arkadaşını uyandırdı o arada ne arıyor? Açıkcası kafamda bir çok soru şimdi devam filmimi gelecek orasını anlamadım. Jekkyl and hıde güzel olmuş yalnız. Tom cruise iyi oynamış bence.
  • Bu yıl izlediğim en kötü filmlerden biri 1 tane bile artısı yoktu 10/3

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Çok vasat bir yapım, zaman kaybı.
  • Ne yazik ki olamamis bir film. Ne antik misir atmosferi var ne de mumyanin korkutuculugu. Seni sectim demekten fazla bir misyonu yok karakterimizin. Tom cruze zaten farkli bir olay. 55 yasina gelmis adam 30yaslarinda karakter canlandiriyor. Sonuc 53 yasinda ki russell crowe 55 yasindaki tom cruze'a evlat (son) diye hitap ediyor. Bayan karakterimiz desen film boyunca nick nick diye saga sola kosmaktan baska birsey yapmadi. ( oyuncuyu peeky blenders dan severim) cidden kotu bir filmdi.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • İlk seriler gibi olmaz
  • Filmi şimdi izledim.

Harbiden mumya atmosferi yoktu.

Pek sarmadi

6.5/10

• Filmi netflixten altyazıyla izledim. Filmi ben beğendim, eski Mumya ile alakası olmadığı için beklentide de değildim doğal olarak. Dark Universe için güzel bir başlangıç olmuş.

• quote:

Orijinalden alıntı: Guest-809FC2E19

Filmi netflixten altyazıyla izledim. Filmi ben beğendim, eski Mumya ile alakası olmadığı için beklentide de değildim doğal olarak. Dark Universe için güzel bir başlangıç olmuş.
    Başlangıç ve bitiş bir anda oldu hocam, film sizin aksinize hem eleştirmenler hemde izleyiciler tarafından yerin dibine vuruldu gişe hasılatları da çakılınca diğer filmlerden ses seda kesildi.
  • quote:

Orijinalden alıntı: fluox

Başlangıç ve bitiş bir anda oldu hocam, film sizin aksinize hem eleştirmenler hemde izleyiciler tarafından yerin dibine vuruldu gişe hasılatları da çakılınca diğer filmlerden ses seda kesildi.

Alıntıları Göster
    Hocam sonradan biraz araştırma yapınca yönetmenlere cezayı kesmişler ama neden projeleri çöpe atsınlar ki bence bu evrenin potansiyeli var. En iyisi bekleyip görmektir kanımca.

• Eski mumya filmleri efsaneydi
  • 
Sayfa: önceki 910111213
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.