Şimdi Ara

The Mummy (2017) | Tom Cruise (6. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
257
Cevap
2
Favori
10.564
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 45678
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Yalnız şimdi farkettim casta bakarken Russel Crowe un adı Henry Jekyll. Fragmana bir baktım ki neler göreyim Sanırım şu "Cinematic Universe" furyasına Universal da katıldı. Monsters Universe tarzı bişey kuruluyor. Olası bir Hyde ve Frankenstein filmi görmemiz mümkün. Belki ileride tek bir filmde de birleşebilir. Şunu öğrenene kadar filmden bir şey beklemiyordum. Klasik Tom Cruise izle geç aksiyon filmi diye bakıyordum ama heyecanlandım şuan

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi PureHD -- 19 Mayıs 2017; 11:6:9 >
  • Bütün sahneleri yayınladı bunlar. Artık şirketler ya fragman yapmayı beceremiyorlar ya da hasılatlarını düşürmekten zevk alıyorlar.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: koobee24

Film güzel gibi. Mumyanın suratından oluşan kum fırtınası hariç 99 yapımıyla alakası yok. onun dışında sürpriz bırakmadılar filmde

Tom Hanks'in de canavara dönüşeceği ya da Tom Cruise'un Mumya'dan güç kapıp Mumya'yı yeneceği belli hep fragmanlarda

sofia'nın mumya halindeki her görüntüsü çok hoş gerçekten. efektler çok başarılı uygulanmış yüzüne.

Tom hanks mi

• @MERNEPTAH Allah askına bu nasıl fragman yahu goz gore gore filmi yayınlamıslar ve ben az cok filmin isleyisini kafamdan cıkardım

Tom Cruise ile bir arkadası gizli bir askeri gorev icin mısıra gider ve burada beklenmedik bir askeri kaza olur daha sonra tapınağı bulup mumya filmi baslar

O fragmanı yayınlama sebebi neydi ilk fragmanda her sey daha güzeldi sahsen filmi izleme zevkim tamami ile kactı diyebilirim

onu da gectim filmdeki herkes mumya oluyor fragman sağolsun bunuda gostermis

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Irina Spalko -- 19 Mayıs 2017; 18:19:32 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Helen Mirren

@MERNEPTAH Allah askına bu nasıl fragman yahu goz gore gore filmi yayınlamıslar ve ben az cok filmin isleyisini kafamdan cıkardım

Tom Cruise ile bir arkadası gizli bir askeri gorev icin mısıra gider ve burada beklenmedik bir askeri kaza olur daha sonra tapınağı bulup mumya filmi baslar

O fragmanı yayınlama sebebi neydi ilk fragmanda her sey daha güzeldi sahsen filmi izleme zevkim tamami ile kactı diyebilirim

Güzel tespit ama emin ol antik mısır medebiyetine insanlar o kadar açki emin ol eski mısırdan bir tabu göstermeleri bile yetiyor adamlar biliyor herkes sinemaya gidicek spoiler verske bile fragmanda fark etmiyor kafası emin ol sen ve ben ilk gidenlerden olucaz,mumya tam mumya olmuş sophianın cezbedici gizemli bir yüzü var tam o dönemi yansıtıyor efektlerde a kalite,ama fragmanda çok spoiler veriyorlar gerçekten haklısın

• quote:

Orijinalden alıntı: MERNEPTAH

quote:

@MERNEPTAH Allah askına bu nasıl fragman yahu goz gore gore filmi yayınlamıslar ve ben az cok filmin isleyisini kafamdan cıkardım

Güzel tespit ama emin ol antik mısır medebiyetine insanlar o kadar açki emin ol eski mısırdan bir tabu göstermeleri bile yetiyor adamlar biliyor herkes sinemaya gidicek spoiler verske bile fragmanda fark etmiyor kafası emin ol sen ve ben ilk gidenlerden olucaz,mumya tam mumya olmuş sophianın cezbedici gizemli bir yüzü var tam o dönemi yansıtıyor efektlerde a kalite,ama fragmanda çok spoiler veriyorlar gerçekten haklısın

Kesinlikle ilk gidenlerden olucaz

• quote:

quote:

Film güzel gibi. Mumyanın suratından oluşan kum fırtınası hariç 99 yapımıyla alakası yok. onun dışında sürpriz bırakmadılar filmde

Tom Hanks'in de canavara dönüşeceği ya da Tom Cruise'un Mumya'dan güç kapıp Mumya'yı yeneceği belli hep fragmanlarda

sofia'nın mumya halindeki her görüntüsü çok hoş gerçekten. efektler çok başarılı uygulanmış yüzüne.

Tom hanks mi

Russel Crowe ile Tom Hanks'i karıştırmışım pardon

• Fragman yayınlandıkça merak uyandırdıklarını falan sanıyorlar herhalde ?

1 fragman bile yeter herşeye ama adamlar hertürlü gişede kazanıyor.
  • Dark Universe

The Mummy (2017) | Tom Cruise

Johnny Depp görünmez adam Javier Bardem frankestayn'ın canavarı olacağı resmilesti böylece.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Fragmanlarla ilgili bizim bilmediğimiz bir yasa falan mı çıkt? Resmen filmin tamamını yayınlıyorlar.
    hatta fragmanda Cruise abimiz özel güçlere falan kavuşup yaratığı dövüyor bu da muhtemelen filmin sonu olacak herhalde. Spoiler içine de niye aldıysam artık!?
  • Bu The Mummy'den ziyade Uncharted filmi olmuş.

Fragman başında patlamalı kovalamaca sahnesi, atlamalar zıplamalar Tom Cruise'un üzerindeki gömlek! sonra giydiği ceket! yanındaki kadın başrol!(Nathan Drake'in karısına benziyor neredeyse kopyası) o üniversite sahneleri falan. Hani Russel Crowe yerine bıyıklı ak saçlı birini seçseler filme Uncharted:Live Action Movie diyebilirlerdi.
  • koobee24 kullanıcısına yanıt
    Depp her taraftan çıkmaya başladı

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • iyide olsa kötüde olsa herkesin çocukluğunda mumya filminin önemi büyüktür. hele birde imax 3d teknolojisi ile geliyorsa cuma 23:55 seansı bana doğru göz kırpıyor aldım 2 kişi biletimi
  • Eski mumya serisinin tadını vermedi fragman. Şehre saldıran mumya ve dünyayı kurtarmaya çalışan karakterler yerine tamamı Mısır'da geçen survival tarzı gerilim çok daha güzel olurmuş. Vasat olacağını düşünüyorum.

• tom reis varsa tamamdır bomba film oldu bence cuma.gidiyorum.

• Yarın mı geliyor vizyona?
  • quote:

Orijinalden alıntı: Razer

Yarın mı geliyor vizyona?

Cuma günü.

Bu arada 2 gün kaldi ama hic bir film sitesinde filmle ilgili bir eleştiri yok. Bugün yarin düşer herhalde bir şeyler.

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: Razer

Yarın mı geliyor vizyona?

Cuma günü.

Bu arada 2 gün kaldi ama hic bir film sitesinde filmle ilgili bir eleştiri yok. Bugün yarin düşer herhalde bir şeyler.

Yakında düşer hocam. Bu arada umarım tüm Türkiye'de aynı anda vizyona girer.
  • bu yıl beni çeken iki film var birisi mummy diğeri ise it hadi bakalım güzel yorumlar görürüm inşallah
  • 
Sayfa: önceki 45678
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.