arkadaşlar bu montu almayı düşünüyorum aranızda north face kullanan biri varsa sorum olacak bu mont 6 sene giyilirmi?dezavantajları nelerdir?
Decathlon'dan aldığım 100 liralık dandik montu üç senedir giyiyorum bu on üç sene bile giyilir
Kardesim tamam kaliteli markada 6 sene ne yahu Bir mobta bu kadar para verip 6 senenin hesabinida yapmak cok abes olmus Madem öyle daha cuzzi rakamlara her sene degisik bir mont al daha hesapli olur
Ha demeyi unuttum montda güzelmiş lakin kalite
Arkadasım 2014 de kaz tüylümont aldım o zamanın parası 450 TL idi (kur düşüktü tabi) bu linkteki mont teknik monttur, 6 sene değil iyi kullanırsan 15 sene garantiedebilirim. Ben kaz tüylü montu daha yenikuru temizlemeye verdim rengiaçıldı sıfır gibi, zaten yenileri 1500 TL. paran varsa güzel mont iyi günlerde kullanın.
Kullandım çok dandik,9. Gün yırtıldı. 15. Gün güneşte.sarardı.
aynı montu 2016'dan beri giyiyorum tavsiye ederim kesinlikle. 6 yıl dayanır mı bilmem ama,çok daha dayanıklı bir mont arıyorsan arcteryx, mammut, canada goose markalarına bakabilirsin.
sırf markası için alıcaksan .10 kekodan 9u çakma north face jack wolfskin giyiyor kimsede bir etki oluşturamassin
Ben bundan 7-8 sene ön e tnf triclimate mont aldım hala sıfır gibi giyiyorum. Aşağı yukarı 15 sene kullanım ömrü olan montlar bunlar. Totalde daha ucuza geliyor.
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme