Şimdi Ara

THE O.C. ACİLLLL

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir (1 Mobil) - 2 Masaüstü1 Mobil
5 sn
9
Cevap
0
Favori
350
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • arkadaslar uzun bi süredir the oc nin geçmş bölümlerini arıyor,umarım bana yardım edersinizz,lütfenn
    lütfen lütfenn lütfennnn

• pm atıyorum şimdi
  • quote:

Orjinalden alıntı: landon

pm atıyorum şimdi

"I'll always miss her. But our love is like the wind. I can't see it, but I can feel it. "

arkadaşım kaldır şunu gördükçe filmi bir daha izleyesim geliyo yüzlerce kez izlememe rağmen
  • quote:

Orjinalden alıntı: Vaio

quote:

pm atıyorum şimdi

"I'll always miss her. But our love is like the wind. I can't see it, but I can feel it. "

arkadaşım kaldır şunu gördükçe filmi bir daha izleyesim geliyo yüzlerce kez izlememe rağmen

aha "a walk to remember" manyagı, seni gördügüme nekadar sevindim anlatamam, ben 1-2 hafta hayattan kopmustum ya, harbiden çok ama çok yoğun bi film benim gibi sıyırmış insanlar görmek sevindirici

• quote:

quote:

quote:

pm atıyorum şimdi

aha "a walk to remember" manyagı, seni gördügüme nekadar sevindim anlatamam, ben 1-2 hafta hayattan kopmustum ya, harbiden çok ama çok yoğun bi film benim gibi sıyırmış insanlar görmek sevindirici

evt süper ötesi :S Türkiyede gösterime girmedi ve bunu halkımın büyük bölümü izleyememesine üzülüyorum şahsen ben bu filmi bir çok arkadaşıma tavsiye ettim ve divxlerini kopyalayıop verdim..
    düşünki dostum filmi izledikten sonra 5 dk içinde filmi parçalayıp gmail vs upload edip binlerce kişiye ulaştırdım...
    off ulen offf sountracklerini devamlı olarak dinliyorumm

• dc++ de ben buldum

THE O.C. ACİLLLL

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ridvan2004 -- 15 Ocak 2006 18:21:08 >
  • quote:

quote:

quote:

quote:

pm atıyorum şimdi

evt süper ötesi :S Türkiyede gösterime girmedi ve bunu halkımın büyük bölümü izleyememesine üzülüyorum şahsen ben bu filmi bir çok arkadaşıma tavsiye ettim ve divxlerini kopyalayıop verdim..
    düşünki dostum filmi izledikten sonra 5 dk içinde filmi parçalayıp gmail vs upload edip binlerce kişiye ulaştırdım...
    off ulen offf sountracklerini devamlı olarak dinliyorumm

aynen ben de, 15-20 kişiye izlettirdim, 2 tanesi hala bitkisel hayatta

bu arada soundtracklerle filmin uyumu harika ve 20ye yakın soundtracki benimde playlist'imden eksik olmaz, bazen sırf bu şarkıları dinlerim;
    someday we'll know, you, only hope, it's gonna be love, cry...
    müthiş hepsi birbirinden güzel

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    c'de yardım
    14 yıl önce açıldı
    I Q O S arıyorum acil..
    5 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • quote:

aynen ben de, 15-20 kişiye izlettirdim, 2 tanesi hala bitkisel hayatta

bu arada soundtracklerle filmin uyumu harika ve 20ye yakın soundtracki benimde playlist'imden eksik olmaz, bazen sırf bu şarkıları dinlerim;
    someday we'll know, you, only hope, it's gonna be love, cry...
    müthiş hepsi birbirinden güzel

20mi bende 11 tanesi var
    pm atıyom :)

• arkadaşlar bu tip şeyler için topic açmanıza gerek yok neden ares emule gibi bi paylaşım programı edinmiyosunuz
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.