Şimdi Ara

THE ORDER 1886 | Only On PlayStation 4 (2015) (13. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
5.018
Cevap
30
Favori
152.737
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
30 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1112131415
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Oyun Gerçekten etkiyeici duruyor.Umarım Türkçe Dublaj gelirde bal kaymak olur
  • quote:

Orijinalden alıntı: GT_55

Arkadaşlar "defected" nickli üyenin birçok böyle dengesiz yorumları vardır.Amaç, herkesin güzel dediği şeye muhalif olup farklı görünmek cabasıdır.Kendisini bir şey zannediyor ama halbuki kimse onu takmıyor, haberi yok.O yüzden kendi iç dünyasındaki, hayaller ile onu başbaşa bırakmak en iyi seçenek.

bilen adam konuştu tebrikler

• quote:

Orijinalden alıntı: defected

quote:

Orijinalden alıntı: bluelabel

quote:

Orijinalden alıntı: defected

Gears Of War gibi tırt bir şey olacağa benziyor.

Daha gameplay görmedik ama fazla heyecanlanmamıza gerek yok sanki

Kendine başka hobiler bul bence, balık falan tut sen

Anlıyorum

Sen de 3-5 screenshot

1-2 video ile gaza gelen tayfadansın

Eminim HAZE içinde ağzından salyalar akarak mesajlar atmışsındır

Tekrar yazıyorum

Exclusive diye her oyunu göklere çıkarmanın mantığı yok

Ben de Playstation fanatiği biriyim

Oyunun şu anki etkisini söyledim

okuduğunuz cümleleri de iyi anlayın bence

"gibi tırt bir şey olacağa BENZİYOR"

Sen beni çok yanlış anlamışsın:) O tavsiyemin asıl amacı Gears of War'a tırt demen:)

Konuya dönersek, Order da izlediğim videolara göre gayet güzel bir oyun olacak gibi duruyor. Şu oyunları çıkmadan, verilen puanları görmeden ve daha da önemlisi oynamadan aşağılamayı bırakın artık.

• Yeni Karşılaştırma Sinematik Cgi video ile oyun içi

CGI ı geçen Oyun içi yapan firmaya == > SONY denir

Link :http://gearnuke.com/order-1886-e3-models-compared-game-models-ready-dawn-delivers-promise/

• Oyunun grafikleri tablo gibi .Şu giflere bakın ne güzel. Seviyorum böyle oyunları.Sony cidden bu tarz yapımları iyi biliyor.Umarım Microsoft ta E3 te böyle tarihi atmosferi iyi oyunlar gösterir.Xbox One da Ryse ın grafiklerine vayy demiştim.Şimdi PS4 te bu oyunun grafikleri ovvv diyorum.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi gokhanext -- 20 Şubat 2014; 9:12:14 >

• Hakikaten tek kelimeyle muhteşem görünüyor.
    Umarım oyunun oynanışı da aynı mükemmellikte olur.
  • oyunun konusu ne olacak acaba
  • quote:

Orijinalden alıntı: Gny*

Atmoster mükemmel gözüküyor ama bu grafikler kandırmaca değildir umarım.
    Deep Down'da ilk çıktığında ağzımızın suları aktı ama ps3 grafiğinden hallice bir şey çıkardılar son etapta.

Killzone Shadow Fall'ın final sürümü E3 demosundan daha iyi grafiklere sahipti. Bu da yine aynı şekilde olacaktır, Microsoft'un yaptığı gibi tanıtımı üst seviye PC üstünden yapıp final sürümünde grafikleri kısma gibi bir durum olmaz.
  • Karakterleri ya da silahları geliştirme olacak mı acaba?
  • quote:

Orijinalden alıntı: 8B

oyunun konusu ne olacak acaba

ALTERNATİF TARİH VE STEAMPUNK

The Order: 1886 bizi daha en başından, içeriğine dair ettiği bu iki sözcükle tavlayıveriyor: alternatif tarih ve steampunk. Oyun on dokuzuncu yüzyıl Londra’sında, sanayi devriminin en şaşaalı günlerinde geçiyor; fakat hikâyenin başlangıcı çok daha eski bir zamana, Karanlık Çağ’a dek uzanıyor. Altıncı ya da yedinci yüzyıl sularında bazı insanlar genetik olarak diğerlerinden farklılıklar göstermeye başlar ve bunun sonucunda da “Half-Breed” adlı yeni bir ırk ortaya çıkar. Her ne kadar insanlar nüfus çoğunluğunu ellerinde tutsalar da kurtadamları andıran bu yeni ırkın sayısı da gün geçtikçe yadsınamayacak derecede artar. Çok geçmeden iki taraf arasında çatışmalar, sonrasında da savaşlar patlak verir. İnsanoğlunun kaybetmeye mahkûm olduğu bir savaş…

Derken Arthur adında bir adam ortaya çıkar ve insanlığı kurtarmak için Order adlı bir şövalyelik tarikatı kurar. Yuvarlak Masa Şövalyeleri’nin alternatif bir versiyonu olan bu grup “kara su” denilen gizemli bir karışım sayesinde oldukça uzun bir yaşam ve çabuk iyileşme yeteneği kazanmaktadır. Yaşlanmaya devam ederler, fakat bu süreç o kadar yavaşlamıştır ki yüzyıllar bile geçse hâlâ genç görünmektedirler. Bu da onlara yabana atılmayacak bir savaş tecrübesi kazandırmaktadır. Yine de hâlâ birer ölümlüdürler ve dikkat etmedikleri takdirde öbür tarafı boylamaları işten bile değildir.

İki ırk arasındaki savaş yüzyıllar boyunca devam eder, Order’ın şövalyelerinin tüm çabalarına rağmen ibre hâlâ Half-Breed ırkından yanadır. Derken, on dokuzuncu yüzyılın sonlarına doğru savaşın gidişatını değiştirecek bir gelişme yaşanır: sanayi devrimi. Zamanının ve savaşın gereksinimleri bilim adamlarını farklı buluşlara yönelttiği için de dünya kaçınılmaz olarak steampunk bir atmosfere bürünür. Zeplinler havada süzülür, buharlı makineler dört bir yanda kol gezer ve (bizi en çok ilgilendiren tarafı) birbirinden ilginç silahlar Order şövalyelerinin emrine amade olur. Böylece savaşın gidişatı da insanların lehine doğru değişmeye başlar.

BUHARLI MASA ŞÖVALYELERİ

Order şövalyeleri kendilerine yenilmez ve efsanevi savaşçılar imajı verebilmek için ilginç bir yola başvuruyor: Ölen şövalyenin yerine geçen kişi öncülünün adını alarak savaşmaya devam ediyor. Bu yüzden oyunda yönettiğimiz karakterimiz Sör Galahad, aslında Grayson adıyla doğmuş ve Galahad kisvesine bürünerek savaşmaya devam eden üçüncü şövalye. Grayson, gerçek Galahad’ın yerine yüzyıllar önce geçmiş ve tıpkı Kral Arthur efsanesinde olduğu gibi zamanla tarikatın en yetenekli şövalyelerinden biri hâline gelmiş. Yine de, tarikatın diğer şövalyeleri gibi, o da çok uzun yaşamanın getirdiği dertlerden muzdarip. Çok şey görmüş, çok şey yaşamış ve pek çok insanın gerek savaşta gerekse yaşlılıktan öldüğüne şahit olmuş. Bu da onu hayatı, tarikatı ve amacını sık sık sorgulayan karamsar bir adam hâline getirmiş.

Galahad’a oyun boyunca üç kişi daha eşlik ediyor. Bunlardan ilki Sör Percival adı altında savaşmaya devam eden ve tarikatın en yaşlı şövalyesi olan Sebastian Malory. Kendisi aynı zamanda Galahad’ın en yakın dostu ve akıl hocası. İkincisi Leydi Igraine (Kral Arthur’un annesinin ismi) adı altında savaşmaya devam eden ve Galahad’ın öğrencisi olan güzeller güzeli Isabeau D’Argyll. Galahad ve Igraine birbirlerinin hem dostu, hem müttefiki, hem dengi, hem de asla kavuşamayacakları aşkı. Çünkü tarikatın emirleri gereği iki şövalyenin duygusal ilişkiye girmeleri kesinlikle yasak. Üçüncü ve son karakterimizse tarih derslerinde uyumadıysanız kolaylıkla hatırlayabileceğiniz, Amerika Bağımsızlık Savaşı ve Fransız Devrimi’nde önemli bir rol oynayan Marquis de Lafayette. Çıraklık dönemini tamamlamadığı için henüz bir şövalyenin adını almamış olan Lafayette esprili havasıyla Galahad’ın karamsar yapısına tam bir tezat oluşturuyor.

Bu dört kişilik şövalye ekibi tıpkı Gears Of War’dakine benzer bir şekilde tüm oyun boyunca beraber hareket edecek. Silahlarımız da onlarınkileri hiç de aratmayacak gibi görünüyor. Çok amaçlı Combo Gun, rakiplerimize şimşekler saçan Arc Gun ve toplu imha silahımız Thermite Gun bunlardan sadece bazıları.

Oyun 1886’nın Londra’sında geçiyor. Yapımcı firma Ready At Dawn dönemin özelliklerini başarılı bir şekilde yansıtabilmek için Londra sokaklarında 38.000’in üzerinde fotoğraf çekip dönemin uzmanlarıyla bol bol karşılıklı fikir alış-verişlerinde bulunmuş. Bununla da yetinmeyip o zamanlar kullanılan kılık kıyafetleri de dikkatlice araştırmışlar. Böylece oyunda karşılaşacağınız her sokağın, her kıyafetin ve her mimarinin gerçeğine yakın olmasını amaçlamışlar. Şövalyelerin kıyafetleri gibi kasten değiştirilmeyenleri elbette… Ayrıca oyun içerisinde pek çok tarihi karakterle karşılaşacağımız da kulağımıza fısıldananlar arasında.

OyunGezer'den Alıntıdır.

• adamlar gerçekten cgi dan oyun yapmışlar helal olsun valla ps4 ün gücü yavaş yavaş ortaya çıkıyor daha ne yapımlar göreceğiz kimbilir
  • Saolasın hocam paylaşım için!!

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Videolardan, ss'lerden oyun hakkında az biraz fikir sahibi olabiliyoruz. Türkçe altyazı seçeneği ile gelirse, oyun Türkiye'deki kullanıcılar tarafından çok sevilecektir. Konusu da biraz garip, yani ben böyle bir yapımın çıktığını hatırlamıyorum. Varsa hatırlatırsanız sevinirim. Bunun dışında Uncharted 1'in sonunu hatırlayan hatırlar. Mükemmel gidişatta giden bir oyunda sonunda yaratıklar çıkıyordu. Kimsenin de aklına böyle bir şey geleceğini tahmin etmiyorum.
    Hayranlıkla başladığım serinin sonunda saçma sapan bir sonla karşılaştım. Bu tür "insan" temalı oyun olursa, tarafımdan çok beğenilecektir.

Alışkın olmadığımız için, KZ gibi çöp bir oyuna(çok afedersiniz) Türkçe olduğu için, olan parayı gömmüş bir toplumuz. Eminim ki bu nesilde oyun fiyatlarından ötürü biraz daha akıllanıp önümüze gelen her oyunu almayız.

Ha bu arada PS Fanboyları tarafından bile sevilen GeoW'u kötülemek biraz acımasızlık olmuş.

• Geow neden karıştırdınız ki şimdi bu konuya, durduk yere milleti tahrik ediyorsunuz.Mis gibi oyun çıkıyor beğenmeyen oynamaz, konuya da girmez.Kavga gürültü çıkartmaya gerek yok durduk yere.
  • Uncharted'ın her oyununda yaratık vari bir düşman oluyor. İyi kötü mantıklı açıklaması var ama beni de tatmin etmiyor o unsurlar.

The Order 1886'da da bu tip bir konu işleniyor. Alternatif bir evrende mutantlaşmış insanlarla (yaratıklarla) savaşan bir tarikatın üyesini oynayacağız. Tabi ki tek düşmanımız mutantlar olmayacak. Normalde bu tarz şeyler ilgimi çekmez ama grafikleri ve dünyası yüzünden bu oyunu acayip merak ediyorum.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: TaKo

Uncharted'ın her oyununda yaratık vari bir düşman oluyor. İyi kötü mantıklı açıklaması var ama beni de tatmin etmiyor o unsurlar.

The Order 1886'da da bu tip bir konu işleniyor. Alternatif bir evrende mutantlaşmış insanlarla (yaratıklarla) savaşan bir tarikatın üyesini oynayacağız. Tabi ki tek düşmanımız mutantlar olmayacak. Normalde bu tarz şeyler ilgimi çekmez ama grafikleri ve dünyası yüzünden bu oyunu acayip merak ediyorum.

The Order 1886'da baştan sona bu konu işleneceği için sıkıntı yok. Metro, Doom vs. vs. serilerinde ne olduğunu bilerek oynadık. Ama sen olur da oyunun sonuna kadar insanlarla cebelleş, sonra oyunu canavarları öldürerek bitir. Dediğiniz gibi belki açıklaması olan bana bana aşırı mantıksız gelen canavarlarla savaşmak zorunda kaldık. Ben de Order'ı 19. yy'da geçtiği ve grafiklerinden ötürü almayı düşünüyorum.

• The Order 1886'da her bir ana karakter 100.000 poligonu geçiyormuş.

https://twitter.com/AndreaPessino/status/436587388828004352
  • quote:

Orijinalden alıntı: Ata-ozkan

quote:

Orijinalden alıntı: GoldPunch

The Order 1886'da her bir ana karakter 100.000 poligonu geçiyormuş.

Karşılaştırma açısından

Kratos: ~20k
    Heavy Rain main characters: 15k
    Lee in The Walking Dead: 5k
    Marius in Ryse: 85k

Uncharted2- Drake 37k Chloe 45k (3 LoD)

Ryse'daki karakter 85k poligon değil yalnız, 42k poligon. 85k olarak verilen değer triangle idi. Triangle ve poligon da aynı şeyler değil; poligon değeri verilen triangle değerinin yarısı kadardır.

• quote:

Orijinalden alıntı: melkor23

quote:

Orijinalden alıntı: Ata-ozkan

quote:

Orijinalden alıntı: GoldPunch

The Order 1886'da her bir ana karakter 100.000 poligonu geçiyormuş.

Karşılaştırma açısından

Kratos: ~20k
    Heavy Rain main characters: 15k
    Lee in The Walking Dead: 5k
    Marius in Ryse: 85k

Uncharted2- Drake 37k Chloe 45k (3 LoD)

Ryse'daki karakter 85k poligon değil yalnız, 42k poligon. 85k olarak verilen değer triangle idi. Triangle ve poligon da aynı şeyler değil; poligon değeri verilen triangle değerinin yarısı kadardır.

Acayip fark var o zaman ryse ile arasında , ki ben ryse videolarından beğenmiştim grafikleri, karakterleri, 3-4 tane de olsalar Bide 1920x800 olacak Full hd kalitesi devam ediyor tek farkla alttan üstten kırpılmış Bakalım nasıl olacak merakla bekliyorum.

• quote:

Orijinalden alıntı: melkor23

quote:

Orijinalden alıntı: 8B

oyunun konusu ne olacak acaba

ALTERNATİF TARİH VE STEAMPUNK

The Order: 1886 bizi daha en başından, içeriğine dair ettiği bu iki sözcükle tavlayıveriyor: alternatif tarih ve steampunk. Oyun on dokuzuncu yüzyıl Londra’sında, sanayi devriminin en şaşaalı günlerinde geçiyor; fakat hikâyenin başlangıcı çok daha eski bir zamana, Karanlık Çağ’a dek uzanıyor. Altıncı ya da yedinci yüzyıl sularında bazı insanlar genetik olarak diğerlerinden farklılıklar göstermeye başlar ve bunun sonucunda da “Half-Breed” adlı yeni bir ırk ortaya çıkar. Her ne kadar insanlar nüfus çoğunluğunu ellerinde tutsalar da kurtadamları andıran bu yeni ırkın sayısı da gün geçtikçe yadsınamayacak derecede artar. Çok geçmeden iki taraf arasında çatışmalar, sonrasında da savaşlar patlak verir. İnsanoğlunun kaybetmeye mahkûm olduğu bir savaş…

Derken Arthur adında bir adam ortaya çıkar ve insanlığı kurtarmak için Order adlı bir şövalyelik tarikatı kurar. Yuvarlak Masa Şövalyeleri’nin alternatif bir versiyonu olan bu grup “kara su” denilen gizemli bir karışım sayesinde oldukça uzun bir yaşam ve çabuk iyileşme yeteneği kazanmaktadır. Yaşlanmaya devam ederler, fakat bu süreç o kadar yavaşlamıştır ki yüzyıllar bile geçse hâlâ genç görünmektedirler. Bu da onlara yabana atılmayacak bir savaş tecrübesi kazandırmaktadır. Yine de hâlâ birer ölümlüdürler ve dikkat etmedikleri takdirde öbür tarafı boylamaları işten bile değildir.

İki ırk arasındaki savaş yüzyıllar boyunca devam eder, Order’ın şövalyelerinin tüm çabalarına rağmen ibre hâlâ Half-Breed ırkından yanadır. Derken, on dokuzuncu yüzyılın sonlarına doğru savaşın gidişatını değiştirecek bir gelişme yaşanır: sanayi devrimi. Zamanının ve savaşın gereksinimleri bilim adamlarını farklı buluşlara yönelttiği için de dünya kaçınılmaz olarak steampunk bir atmosfere bürünür. Zeplinler havada süzülür, buharlı makineler dört bir yanda kol gezer ve (bizi en çok ilgilendiren tarafı) birbirinden ilginç silahlar Order şövalyelerinin emrine amade olur. Böylece savaşın gidişatı da insanların lehine doğru değişmeye başlar.

BUHARLI MASA ŞÖVALYELERİ

Order şövalyeleri kendilerine yenilmez ve efsanevi savaşçılar imajı verebilmek için ilginç bir yola başvuruyor: Ölen şövalyenin yerine geçen kişi öncülünün adını alarak savaşmaya devam ediyor. Bu yüzden oyunda yönettiğimiz karakterimiz Sör Galahad, aslında Grayson adıyla doğmuş ve Galahad kisvesine bürünerek savaşmaya devam eden üçüncü şövalye. Grayson, gerçek Galahad’ın yerine yüzyıllar önce geçmiş ve tıpkı Kral Arthur efsanesinde olduğu gibi zamanla tarikatın en yetenekli şövalyelerinden biri hâline gelmiş. Yine de, tarikatın diğer şövalyeleri gibi, o da çok uzun yaşamanın getirdiği dertlerden muzdarip. Çok şey görmüş, çok şey yaşamış ve pek çok insanın gerek savaşta gerekse yaşlılıktan öldüğüne şahit olmuş. Bu da onu hayatı, tarikatı ve amacını sık sık sorgulayan karamsar bir adam hâline getirmiş.

Galahad’a oyun boyunca üç kişi daha eşlik ediyor. Bunlardan ilki Sör Percival adı altında savaşmaya devam eden ve tarikatın en yaşlı şövalyesi olan Sebastian Malory. Kendisi aynı zamanda Galahad’ın en yakın dostu ve akıl hocası. İkincisi Leydi Igraine (Kral Arthur’un annesinin ismi) adı altında savaşmaya devam eden ve Galahad’ın öğrencisi olan güzeller güzeli Isabeau D’Argyll. Galahad ve Igraine birbirlerinin hem dostu, hem müttefiki, hem dengi, hem de asla kavuşamayacakları aşkı. Çünkü tarikatın emirleri gereği iki şövalyenin duygusal ilişkiye girmeleri kesinlikle yasak. Üçüncü ve son karakterimizse tarih derslerinde uyumadıysanız kolaylıkla hatırlayabileceğiniz, Amerika Bağımsızlık Savaşı ve Fransız Devrimi’nde önemli bir rol oynayan Marquis de Lafayette. Çıraklık dönemini tamamlamadığı için henüz bir şövalyenin adını almamış olan Lafayette esprili havasıyla Galahad’ın karamsar yapısına tam bir tezat oluşturuyor.

Bu dört kişilik şövalye ekibi tıpkı Gears Of War’dakine benzer bir şekilde tüm oyun boyunca beraber hareket edecek. Silahlarımız da onlarınkileri hiç de aratmayacak gibi görünüyor. Çok amaçlı Combo Gun, rakiplerimize şimşekler saçan Arc Gun ve toplu imha silahımız Thermite Gun bunlardan sadece bazıları.

Oyun 1886’nın Londra’sında geçiyor. Yapımcı firma Ready At Dawn dönemin özelliklerini başarılı bir şekilde yansıtabilmek için Londra sokaklarında 38.000’in üzerinde fotoğraf çekip dönemin uzmanlarıyla bol bol karşılıklı fikir alış-verişlerinde bulunmuş. Bununla da yetinmeyip o zamanlar kullanılan kılık kıyafetleri de dikkatlice araştırmışlar. Böylece oyunda karşılaşacağınız her sokağın, her kıyafetin ve her mimarinin gerçeğine yakın olmasını amaçlamışlar. Şövalyelerin kıyafetleri gibi kasten değiştirilmeyenleri elbette… Ayrıca oyun içerisinde pek çok tarihi karakterle karşılaşacağımız da kulağımıza fısıldananlar arasında.

OyunGezer'den Alıntıdır.

Hikayeside en az grafikleri kadar ilgimi çekti.

• 
Sayfa: önceki 1112131415
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.