Şimdi Ara

The Order 1886 ve BloodBorne Türkçe geliyor! (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
58
Cevap
1
Favori
1.443
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
7 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: d3vstator

Drive Club, Lüttle Big Planet 3'te Türkçe gelecek, ropörtajda bir kısımda bu Türkçe oyunlar sayılırken Grim Fandango adı da geçti ama Türkçe mi, değil mi tam anlayamadım. Sonuçta PS4 akmaya devam ediyor...

Bloodborne der susarım, göreceksiniz bir çok Xbox oyuncusu bu oyun için PS4'e geçecektir...

Hocam Souls serilerinin hayranı olarak bu oyunun türkçe gelmesi kadar hiç bir şey sevindirmedi beni.Zaten haberi duyar duymaz oyunların konusunda paylaştım ilk olarak,heyecandan.SONY sayesinde alacağımız zevki tahmin bile edemiyorum işte bu yüzden PS4.
  • aradaki 100 tl için olmaz, arkadaşın mustafaya söyle, gel anlaşalım, us psnden 30 tl fark koy (150 tl) ben tr psn den alıcam oyunları.
  • quote:

Bloodborne der susarım, göreceksiniz bir çok Xbox oyuncusu bu oyun için PS4'e geçecektir...

Başladılar bile!
  • quote:

Drive Club, Lüttle Big Planet 3'te Türkçe gelecek, ropörtajda bir kısımda bu Türkçe oyunlar sayılırken Grim Fandango adı da geçti ama Türkçe mi, değil mi tam anlayamadım. Sonuçta PS4 akmaya devam ediyor...

+PS4

Sadece benim tanıdığım 32 Xbox sahibi bu oyun için Xbox'ı satıp, PS4 aldı.
  • Şu an Infamous 80 - 90 tl ortalama fiyata satılıyorsa Türkçe oyunları oynamak için 200 tl vermek zorunda değilsiniz. Aceleniz yoksa bu fiyat aralığından bir kaç ay bekleyip oynayabilirsiniz. Dijital paylaşım olayına girmiyorum bile.
  • o fiyat farkına gidin ingilizce öğrenin daha iyi.
  • 220 lira falan olucaksa olmasın daha iyi altyazı koysunlar yeter
  • quote:

Orijinalden alıntı: bluelabel

quote:

+PS4

32 ise az kalmis, cemaat olarak gecmeyin de

Saka bir tarafa hardcore kitleden sirf bu oyun icin ps4 alacak bayagi bir oyuncu olur. Turkiye de de Turkce olmasi nedeni ile ps4 alacak oyuncular muuhakkak olur. Genel satis rakamlarini bilemem ama bu oyun hastalarini goz onune alinca consolseller bir oyun olacaktir.

Bloodbourne her turlu akar, cunku an itibari ile baska hic bir platformda muadili yok ve Turkce olarak geliyor.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi İdrak İstimlak -- 1 Temmuz 2014; 22:09:43 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Bu reklam da tutmadı , mustafa bey ,başka kapıya gidin bence.
  • Biz ezelden Sony ciyiz . Her gün her yeni haberde ne kadar haklı olduğumuz ıspatlanıyor
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: bluelabel

quote:

+PS4

32 ise az kalmis, cemaat olarak gecmeyin de

Saka bir tarafa hardcore kitleden sirf bu oyun icin ps4 alacak bayagi bir oyuncu olur. Turkiye de de Turkce olmasi nedeni ile ps4 alacak oyuncular muuhakkak olur. Genel satis rakamlarini bilemem ama bu oyun hastalarini goz onune alinca consolseller bir oyun olacaktir.

Bloodbourne her turlu akar, cunku an itibari ile baska hic bir platformda muadili yok ve Turkce olarak geliyor.

Yanliz sikinti su xbox tayfasi multicidir single oyunlar icin ps4 e gecmezler :) liveden psn e gecmek ferrariden tofasa gecmek gibi birsey :)

• BloodBorne tutmaz da , The Order iyi oldu.
  • Bu fiyata bana içine pamelayı koy yıne satamazsın. Bu askari ücretli memlekette 209 tl oyunmu olur. Kaybolun gözüm görmesin sizi

• alican88 kullanıcısına yanıt
    Gayette güzel bir PSN var, şu anda ben bir sıkıntı yaşamıyorum. Üstelik oyunlarda matchmaking olduğunda Güney Amerika'dan oyuncularla eşleşmek yerine arkadaş listedemdeki kişilerle veya ping değeri daha düşük oyuncularla eşleşebiliyorum. Live'ın bahsedilen özelliklerinin ülkemizde pek geçer, kabul bir yanı yok.

Ayrıca Demon's Souls oyununun ruhani devamcısı olan bu oyunu single bir oyun olarak biliyorsanız, çok yanlış yerden gelmişsiniz. Bugüne kadar single player kampanyaya sahip oyunlar içine farklı ve devrimsel sayılabilecek online deneyimi getiren bu adamlardır. Haliyle hayatınızda Demon's Souls'ta Black Phantom keserken başka bir oyuncu tarafından raid'e uğramadığınız için böyle konuşmanız çok normal...
  • quote:

Gayette güzel bir PSN var, şu anda ben bir sıkıntı yaşamıyorum. Üstelik oyunlarda matchmaking olduğunda Güney Amerika'dan oyuncularla eşleşmek yerine arkadaş listedemdeki kişilerle veya ping değeri daha düşük oyuncularla eşleşebiliyorum. Live'ın bahsedilen özelliklerinin ülkemizde pek geçer, kabul bir yanı yok.

Ayrıca Demon's Souls oyununun ruhani devamcısı olan bu oyunu single bir oyun olarak biliyorsanız, çok yanlış yerden gelmişsiniz. Bugüne kadar single player kampanyaya sahip oyunlar içine farklı ve devrimsel sayılabilecek online deneyimi getiren bu adamlardır. Haliyle hayatınızda Demon's Souls'ta Black Phantom keserken başka bir oyuncu tarafından raid'e uğramadığınız için böyle konuşmanız çok normal...

Evet demon souls oynamadim oyunu merakla bekliyorum mutlaka deneyecegim :) live kalitesine gelince..psn malesef mukemmel degil :) storeden atmalar,kredi kartiyla alisveris yapabiliyorken biranda yapamamasi,psn nin zirt pirt bakima girmesi ve niceleri.. :) psn nin daha cok ekmek yemesi gerek.. :) bu arada demon souls yada bu oyun tps tarzinda bir rpg mi yeada final fantasy yoksa diablo gibimi ?

• Bu türde, hikaye ağırlıklı bir oyunun TR destekle çıkması gerçekten çok güzel. Oyun da büyük ihtimal çok iyi çıkacak. Ama ben yine de bu tarz oyunların " çok fazla" konsol sattıracağını düşünmüyorum hocam.

Bu arada, oyun US PSN ya da yurtdışından kutulu alınca yine TR oluyor mu? Yani TR oyunlarda genelde nasıl oluyordu? Oluyorsa çok güzel, olmuyorsa TR PSN fiyatları yüzünden kötü olur. 200-220 liraya Türkçe oynayacağıma, 125 liraya ingilizce oynarım daha iyi çünkü:) Sayfadaki arkadaşların tepkisi çok normal bu yüzden.

Sony Türkiye, TR PSN'i İngiltere ile senkronize edeceğine, gerçekten Türkiye lokasyonlu yapsa çok daha iyi olacak. Vergilerden dolayı en pahalı bölge İngiltere çünkü. Mesela Xbox Live'da da en pahalı bölge UK.
  • quote:

Orijinalden alıntı: gamerasi

Şu an Infamous 80 - 90 tl ortalama fiyata satılıyorsa Türkçe oyunları oynamak için 200 tl vermek zorunda değilsiniz. Aceleniz yoksa bu fiyat aralığından bir kaç ay bekleyip oynayabilirsiniz. Dijital paylaşım olayına girmiyorum bile.

Hocam o fiyata nerde var ciddiyim?

• Hayırlı olsun artık bi gelecenek haline geldi zaten bu çok şükür sony oyunlarında !!
  • @Bluelabel

Oyunun çok fazla satmayacağını dünya alem biliyor, taş patlasa 2-3 milyon satacak bir oyun olur. Ama bu oyun dediğim gibi bir şekilde konsol satışlarına etki edecek kapasiteye sahip.

Gelelim Türkiye'deki oyun fiyatlarına, kesinlikle Sony TR ne yapıyor anlamak mümkün değil, şahsen o fiyata Türkçe oyun almak yerine ya hemen alacaksam US PSN'den 60 dolara ya da bekleyip fiyatları düşünce kutulu olarak Türkçe oyunu spottan alırım. Valla Sony TR bu fiyat politikası ile gittiği sürece kusuruma bakmasın, babamın dükkanı değil, gider paşa paşa yurtdışından uygun fiyata alırım.

@alican88

Oyun aksiyon RPG olacak, tam bir hardcore oyun olacaktır. Bu firmanın önceki oyunlarında bir oyuncu, oyunu bitirene kadar ortalama 600 defa ölüyordu. Zaten serinin ilk oyunları Prepare for Die sloganı ile yayınlandı, gerçi bu o serilerin devamı değil ama mantık aynı olacak. Anlayacağınız sırada oyuncular için değil bu oyun, zorluğu, atmosferi ile neredeyse kendi türünü yaratmış bir seri önceki oyunlar. Buna bir de single oynarken oyununuza giren diğer oyuncuları da eklediniz mi, güzelim PS4 kolunu kırmak için binbir türlü sebep çıkıyor ortaya...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi İdrak İstimlak -- 1 Temmuz 2014; 23:24:15 >

• Ellerinde bit bütçe varsa lütfen 3-4 dublaja parayı yatırmayın, her oyuna TR altyazı koyun bize yeter !
  • 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.