Bildirim
The Order 1886 ve BloodBorne Türkçe geliyor!
JACK & JONES JJEURBAN EDGE TEE LS O-NECK NOOS Tişört Erkek : Amazon.com.tr: Moda
https://www.amazon.com.tr/dp/B0CL7YY6WN
4 sa. önce paylaşıldı
Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
Giriş
-
Artık Playstation'da Türkçe oyunlara o kadar alıştık ki haberi duyunca hiç şaşırmadım. -
Türkiye'deki kutulu oyun fiyatları ve TR psn deki fiyatları gördük den sonra hiç umurumda değil.Fiyatlar çok azmış gibi bir de zam yapmışlar.İnsaf artık 205tl ye dijital oyun mu satılır.Ne ise ki spotcular var ucuza oyun alabiliyoruz.Şahsen bundan sonra Sony TR nin getirdiği hiç bir oyunu almayı düşünmüyorum. -
sadece exc oyunlarda değil de, genele de yaysalar aslında çok şey kazanacak firmalar ama nasıl bunu görüp akıl edemiyorlar, hayret.
quote:
Orijinalden alıntı: Shagrath
Türkiye'deki kutulu oyun fiyatları ve TR psn deki fiyatları gördük den sonra hiç umurumda değil.Fiyatlar çok azmış gibi bir de zam yapmışlar.İnsaf artık 205tl ye dijital oyun mu satılır.Ne ise ki spotcular var ucuza oyun alabiliyoruz.Şahsen bundan sonra Sony TR nin getirdiği hiç bir oyunu almayı düşünmüyorum.
spotçular da uyandı herhalde, 150 den başlıyorlar ilk zaman satmaya.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi UyGaR___ -- 1 Temmuz 2014; 17:11:25 > -
quote:
Orijinalden alıntı: UyGaR___
sadece exc oyunlarda değil de, genele de yaysalar aslında çok şey kazanacak firmalar ama nasıl bunu görüp akıl edemiyorlar, hayret.
quote:
Orijinalden alıntı: Shagrath
Türkiye'deki kutulu oyun fiyatları ve TR psn deki fiyatları gördük den sonra hiç umurumda değil.Fiyatlar çok azmış gibi bir de zam yapmışlar.İnsaf artık 205tl ye dijital oyun mu satılır.Ne ise ki spotcular var ucuza oyun alabiliyoruz.Şahsen bundan sonra Sony TR nin getirdiği hiç bir oyunu almayı düşünmüyorum.
spotçular da uyandı herhalde, 150 den başlıyorlar ilk zaman satmaya.
Öyle onlarda sağlam papuç değil aslında.Oyunların ilk çıkışında basıyorlar fiyatı iki hafta sonra normal fiyat a çekiyorlar.Yinede Sony TR den çok daha iyiler.
-
Su adama bir allahin kuluda haci neolacak bu psn in hali diye sormuyormu?? Haci tr psn yerlerde store atiyor kredi kartlari kafasina gore bazen alim yapiyor bazen yapmiyor..yil 2014 olmus hala bakim yapilip online giris engelleniyor diye soran yok..
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Nazarımda en çok beklediğim oyun olan The Order'ın Türkçe olarak çıkması mükemmel bir olaydır. 23 Studios'a yerelleştirme konusunda başarılar diliyorum. Kuvvetle muhtemel Uncharted 4'ü yine TR desteği ile göreceğiz, yakında onun duyurusu da yapılır. -
Tipini gördüm bir kere daha sövdüm. 209 olmuş oyunlar daha neyin türkçesinden bahsediyor -
Bloodborne'un Souls serisine göre daha derin bir hikayeye sahip olacağı söyleniyordu güzel oldu bu haber.
İsterse kutusu bana özel olsun gidecem spotçudan alacağım ohh mis
< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı > -
229'a satarlar artik psnde.
Oleeeeeyyyy haydi hep beraber bankaya kredi çekmeye mıstava türkçe oyun yapmış.. -
Ülkede ki oyun fiyatları acınacak halde. Oyunları 100 TL'den çıkarın da demiyoruz, sadece normal fiyattan satın. Bu kadar mı zor? Kendileri müşteri kaybediyor, şahsen gidip US PSN açtım dün.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi CPTLeBron -- 1 Temmuz 2014; 17:39:41 > -
quote:
Orijinalden alıntı: Dexter M.
Al benden de o kadar. Dünyanın en iyi oyunu da olsa 30 dolardan fazla vermeyeceğim hiçbir oyuna.
quote:
Orijinalden alıntı: kenanbal
quote:
Orijinalden alıntı: Dexter M.
Al benden de o kadar. Dünyanın en iyi oyunu da olsa 30 dolardan fazla vermeyeceğim hiçbir oyuna.
Sırf Türkçe oyunlar için 2 sene önce korsandan orjinale döndüm,şu an PS4 hacklensin direk yapardım valla bu ne ya ?
US PSN'de Türkçe değil, fakirliğin gözü kör olsun. -
Bi hata ettim gecen hafta 3 ay daha uzattim tr hesabimda plus suresini. Ama biter bitmez us hesap aciyorum. Butun oyunlar turkce ciksa ne olur 229₺ den satildiktan sonra.
Drive Club, Little Big Planet 3'te Türkçe gelecek, ropörtajda bir kısımda bu Türkçe oyunlar sayılırken Grim Fandango adı da geçti ama Türkçe mi, değil mi tam anlayamadım. Sonuçta PS4 akmaya devam ediyor...
Bloodborne der susarım, göreceksiniz bir çok Xbox oyuncusu bu oyun için PS4'e geçecektir...
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi İdrak İstimlak -- 1 Temmuz 2014; 22:48:57 > -
Çıkış fiyatı en az 250 olur artık
Güzel haber
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
Benzer içerikler
- ps4 bluetooth kulaklık desteklemiyor
- gta 5 ps4 türkçe altyazı nasıl yapılır
- ps5 klavye mouse
- ps5 ısınıp kapanıyor
- yurtdışı ps5 türkiye"de çalışır mı
- ps5 vs ps5 pro
- ps5 pro
- en iyi hayatta kalma oyunları
- god of war xbox
- the last of us 3
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X