Şimdi Ara

The OZ izlemeyen, gözü açık gider. (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
190
Cevap
2
Favori
7.952
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • TL'de var. Yalnız hiç Pm atmayın zaten ratio sınırda.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Dönüşüm

quote:

Orijinalden alıntı: Lokomatif Portakal

İzlediğim en dandik dizilerdendi. Sonunu zor getirdim. 3-4 tane rol yapabilen adam anca var. Dizi tam bir sıkış. Abartıda abartı. Adebisi olmasa hiç izlenmezdide ondan dolayı baya bir izleyince sonunu getireyim dedim.

sen Supenatural a dünyanın en iyi dizisi diyen değil miydin?Normaldir

Sinema kültürü gelişkin her birey Supernaturalin ne kadar iyi bir dizi olduğunu anlar. Yönetmeninin de ne kadar süper olduğunu anlar. Kaldıki oyuncuları tek kelimeyle süper olan bir dizi. Neredeyse iyinin üstünde olmayan oyuncu yok.

• The OZ izlicem fakat nerden indirilir yada HD olarak netten hangi sitelerde bulabilirim birileri pm den yardımcı olabilir mi? Ramazan ayında yapıcak birşey bulamıyorum zaten pek..
  • 1.sezonun 720p sini bulamadım biri yardımcı olabilirmi acaba ?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Fenerbahçe -- 29 Temmuz 2011; 13:51:11 >
  • Mesaj.
  • quote:

quote:

quote:

İzlediğim en dandik dizilerdendi. Sonunu zor getirdim. 3-4 tane rol yapabilen adam anca var. Dizi tam bir sıkış. Abartıda abartı. Adebisi olmasa hiç izlenmezdide ondan dolayı baya bir izleyince sonunu getireyim dedim.

Sinema kültürü gelişkin her birey Supernaturalin ne kadar iyi bir dizi olduğunu anlar. Yönetmeninin de ne kadar süper olduğunu anlar. Kaldıki oyuncuları tek kelimeyle süper olan bir dizi. Neredeyse iyinin üstünde olmayan oyuncu yok.

Yine de OZ'un tırnağı olamaz. Senin sinema kültürü dediğin şey conconların popüler kültürü olmasın ?

• quote:

quote:

quote:

yönetmenin ve senaristlerin iyi iş çıkardığı doğrudur.Oyunculuklarda fena değildir.Dean ve Castiel karakterlerini canlandıran oyuncular iyidir.Ama birinci sınıf bir dizi değildir.İzlediğim diziler arasında en kötülerden biriydi.Kaldı ki av bölümleri bildiğin saçma aksiyon filmlerini aratmıyordu.Ana hikaye üzerinden gitseydi hep olaylar daha güzel bir dizi olabilirdi ama adamlar para derdine düşmüş uzatmışta uzatmış.OZ ile kıyaslayacağım bir dizi olamaz.

• 6. sezona kadar kesinlikle olması gerektiği gibi olan muhteşem bir dizidir. 5. sezon finalide izlediğim en iyi finaldir. Hatta senaristin orda diziyi bitirmek istediğini düşünüyorum, ama maddi kaygıdan bitirmemişler. Daha iyi hep devam etsin zaten.

Ozun finaliyse heralde izlediğim en kötü finaldir. Final olduğunu bile anlamadım oturdum dizinin bir dahaki bölümünü aradım bulamayınca oha finalmiş bu diyerek dumur oldum.
    Bence vasat bir dizidir oz ve bu kadar övülmesinin tek sebebinin eski olmasından kaynaklı olduğuna eminim. Ayırd edici hiçbir özelliği olmayan bir dizi. O diziyi izlenebilir kılan ve ayakta tutan tek şeyde Adebisidir. O damı ordan çıkarsınlar oyunculuk dibe vurur. Malzeme dibe vurur. Kaldıki supernaturalden bile daha saçma bir dizi. Mübarek her gün başka birisi ölüyor. Öyle bir dünya yok.

Ha bu arada sırf o ikisi değil bütün oyuncular iyidir. Ayrıca sırf filler bölümleri izlense bütün dizilerden daha farklı olduğu anlaşılabilir. Ben kaliteli bir film izliyomuşum gibi hissettim hep onu izlerken.

Kişisel takdir tabi. Ama kalkıp supernaturale en iyi diyen değil miydin falan diye küçümseme. Boş konuşmuş olursun.

• quote:

Orijinalden alıntı: DeathWarrior

Amaan The OC olarak okudum, diyorum ne alakası var bu liseli dizisi ile.

Evet OZ çok kral dizidir, PBdan kat kat iyidir, ancak Battlestar Galactica varken OZ 1. olamaz.

Hiç bir dizi zaten bir BSG olamaz benim gözümde Star Wars'dan daha sağlam bir yapımdır
  • dizinin sonu LOST gibiydi ama en iyi dizidir benim için
  • quote:

6. sezona kadar kesinlikle olması gerektiği gibi olan muhteşem bir dizidir. 5. sezon finalide izlediğim en iyi finaldir. Hatta senaristin orda diziyi bitirmek istediğini düşünüyorum, ama maddi kaygıdan bitirmemişler. Daha iyi hep devam etsin zaten.

Ozun finaliyse heralde izlediğim en kötü finaldir. Final olduğunu bile anlamadım oturdum dizinin bir dahaki bölümünü aradım bulamayınca oha finalmiş bu diyerek dumur oldum.
    Bence vasat bir dizidir oz ve bu kadar övülmesinin tek sebebinin eski olmasından kaynaklı olduğuna eminim. Ayırd edici hiçbir özelliği olmayan bir dizi. O diziyi izlenebilir kılan ve ayakta tutan tek şeyde Adebisidir. O damı ordan çıkarsınlar oyunculuk dibe vurur. Malzeme dibe vurur. Kaldıki supernaturalden bile daha saçma bir dizi. Mübarek her gün başka birisi ölüyor. Öyle bir dünya yok.

Ha bu arada sırf o ikisi değil bütün oyuncular iyidir. Ayrıca sırf filler bölümleri izlense bütün dizilerden daha farklı olduğu anlaşılabilir. Ben kaliteli bir film izliyomuşum gibi hissettim hep onu izlerken.

Kişisel takdir tabi. Ama kalkıp supernaturale en iyi diyen değil miydin falan diye küçümseme. Boş konuşmuş olursun.

-6. sezona kadar kesinlikle olması gerektiği gibi olan muhteşem bir dizidir.

-Bence vasat bir dizidir oz

kendinde misin?

• he Supenatural e diyormuşsun muhteşem dizi diye. üstteki yorumları okumadan atlamışım.

şu ozu indiriyorum bakalım ya herkes övdü. izleyelim 8 er ölümmüş zaten.
  • bi dexter değil şimdi
  • quote:

Orijinalden alıntı: huntelarr

schillinger reyiz....aryan maryan dinlemedi hapishanedeki herkesi teker teker düdükledi.....

The OZ izlemeyen, gözü açık gider.

Abi bu adam gerçekten çok karizmatik, saf nazi kanı taşıyor zaten, konuşması filan çok etkileyici yani.

Ayrıca beyler bu arada arena-tr torrenti herkese yollamak isterdim ama torrentin kalitesi düşüş yaşıyor, hız inmeye başladı, hız artınca tekrar dağıtmaya başlıyacağım.
    Btjunkie.org'da birtane var oradan çekebilirsiniz ayriyetten (altyazısını divxplanetten bulabilirsiniz)

• en iyi dizilerden biridir
  • quote:

6. sezona kadar kesinlikle olması gerektiği gibi olan muhteşem bir dizidir. 5. sezon finalide izlediğim en iyi finaldir. Hatta senaristin orda diziyi bitirmek istediğini düşünüyorum, ama maddi kaygıdan bitirmemişler. Daha iyi hep devam etsin zaten.

Oz un finali izlediğim en kötü finaldir.
    Bence vasat bir dizidir OZ.
    Diziyi izlenebilir kılan ve ayakta tutan tek şeyde Adebisidir.
    O adamı ordan çıkarsan oyunculuklar dibe vurur.
    Kaldı ki Supernatural den daha saçma bir dizi.
    Mübarek hergün başka birisi ölüyor.
    Öyle bir dünya yok.

Abi iyi misin sen ya? Bu söylediklerin sana mantıklı geliyor mu?Kalkmış OZ daki oyunculuklara laf etmişsin.Birde sinema kültüründen felan bahsediyorsun.OZ daki oyuncular Supernatural daki ergen filmlerinde oynayan şu elemanlara oyunculuk dersi verir.
    Bu arada eskiden kastın nedir? 1997-2003 pekte eski gelmedi bana onun için sevilmiyor bu dizi.

Herkese hitap eden bir dizi değildir OZ.Ama bu yaptığın açıklamalar tamamen saçma.

• En iyi dizi breaking bad' tir dağılın.
  • pm alabilirmyiim izleyebilecegim bir link ;?
  • quote:

Orijinalden alıntı: Metallicaiden

quote:

schillinger reyiz....aryan maryan dinlemedi hapishanedeki herkesi teker teker düdükledi.....

Abi bu adam gerçekten çok karizmatik, saf nazi kanı taşıyor zaten, konuşması filan çok etkileyici yani.

Ayrıca beyler bu arada arena-tr torrenti herkese yollamak isterdim ama torrentin kalitesi düşüş yaşıyor, hız inmeye başladı, hız artınca tekrar dağıtmaya başlıyacağım.
    Btjunkie.org'da birtane var oradan çekebilirsiniz ayriyetten (altyazısını divxplanetten bulabilirsiniz)

Hele taktığı lakplara bitiyorum ya...özellikle beecher a.

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: Metallicaiden

quote:

Hele taktığı lakplara bitiyorum ya...özellikle beecher a.

Beechball lakabını takmıştı galiba.
    (Bu arada adamın şuanki haline bakıyorumda çökmüş dev gibi adam)

@Zouzini
    Hocam ben internetten izlemediğim için bilmiyorum.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi S T A Y -- 29 Temmuz 2011; 16:57:16 >

• 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.