Şimdi Ara

The OZ izlemeyen, gözü açık gider. (10. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
190
Cevap
2
Favori
7.952
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 678910
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • Yok beyler blurayi, en kaliteli versiyonu 350 mb.
    Bayağı araştırdım sadece o var.
  • Bu dizideki Chico Guerra nın hapise girme sebebi game of thronesdeki tyrion lannisteri ( nam-ı diğer imp ) binadan aşşağı sallandırıp attığı içindi bilmem başka farkeden varmı.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Metallicaiden

Yok beyler blurayi, en kaliteli versiyonu 350 mb.
    Bayağı araştırdım sadece o var.

Ben bir ara 1 gb'lık bulmuştum ama görüntü kalitesinin 350 mb'lıktan pek bir farkı yoktu.Ayrıca ona uygun alt yazı da yoktu.En makulü bu 350 mb'lıklar.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Nicholas Flamel -- 2 Haziran 2012; 22:55:36 >
  • 700 mblik bölümler halinde torrent var elimde.
    Görüntü iyi sayılır.Sizi çok rahat idare eder yani isteyene pmden yollayaiblirim.
  • Bence görüntü kalitesi o kadarda mühim değil bu başyapıtta. Çok takılmamak lazım yani.
  • eskiden izlemiştim spartaküs walking dead gameofthrones = bull sh.t bu dizi varken krallık tahtına layık olmaya çalışmasınlar şuan a live olsa dizi onlar izlenmezdi bile :)
  • Dizinin 2. Sezonunu bitirdim sıralama şöyle efenim
    1.Br Ba
    2.PB
    3.The Oz

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • http://www.youtube.com/watch?v=tQICnXQ-xDY
    biraz geç oldu ama dizinin özeti budur herkes birbirini
  • beyler iyi kalitede torrent linki bulan pm atabilirmi tabiki tr altyazıya uygun olucak
  • bende yeni izlemeye başladım.İlk bölümünü izledim biraz garip geldi,karmaşık olmuş.umarım ilerleyen bölümlerde konular karakterler toparlanır.
    Tek sıkıntım en fazla 360 çözünürlükte var :(
  • 
Sayfa: önceki 678910
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.