Şimdi Ara

The OZ izlemeyen, gözü açık gider.

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
190
Cevap
2
Favori
7.952
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Bu kadar mükemmel dizi görmedim, izlememiş varsa hemen başlasın, prison break tozpembe kalır bu dizinin yanında.Çok güzel işlemişler konuları gerçekten.Oswald hapishanesindeki çetelerin, hayatta kalmak için yaptığı kurnazlıkları, birbirlerinin peşinden oynadıkları oyunları, hapishane hayatını çok iyi anlatmış gerçekten.Yanlış hatırlamıyorsam şu gruplar var hapishanede :
    İtalyan mafyası ( Sicilya mafyası )
    İrlandalılar
    Zenciler
    Müslümanlar
    Latinler
    Aryan Kardeşliği (Nazi örgütü)
    Motorsiklet çetesi

Mutlaka izlemelisiniz sürprizlerle dolu bir dizi, başrol oyuncusu diye birşey yok, heran herkes tabuta girebilir.
    Favori Mahkumum :

ve adebisi ( bilen bilir lost'daki ekoyu canlandıran oyuncu, rolunun hakkını veriyor)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi S T A Y -- 29 Temmuz 2011; 11:19:42 >

• en baba dizidir.Hayatın gerçekleri olduğu gibi yansıtılmıştır.İzlerken sanki gerçek bir hapishanede olunduğu izlenimi verir.
  • Kraldır
  • Ayrıca torrent bulamayan varsa arena tr torrenti elimde var gayet sağlam.
  • Amaan The OC olarak okudum, diyorum ne alakası var bu liseli dizisi ile.

Evet OZ çok kral dizidir, PBdan kat kat iyidir, ancak Battlestar Galactica varken OZ 1. olamaz.
  • Adebisi ve Cyril
  • Esselamun aleykum

• ilginç dexter hayranları basmamış
    Tabi ben de dexter hayranıyım da
    Bunu da izlerim
  • Dikkatimi çekti film indirmeyi düşünüyorum mamundada varmıdır ?
  • Bir çoğunuz dünyada yokken cine 5 te cuma günleri alt yazılı olarak izlerdim bu diziyi afacanlar,
  • gerçekten mükemmel bir dizi üst düzey
  • Ryan O'Reily faforim

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi KanYeE -- 29 Temmuz 2011; 12:20:48 >
  • HBO'nun yaptığı hangi dizi kötüki?
  • hapishane hayatını çok iyi anlatmış gerçekten.
    yaşamış gibisin :(
  •  The OZ izlemeyen, gözü açık gider.

Bu kadar karizma bir karakter görmedim şuana kadar Kareem Said derim başka birşey demem.Ayrıca o kadar dizi izledim ama izlediğim en baba dizi budur.

Selamün Aleyküm brother

• quote:

Orijinalden alıntı: Robinson_Crusoe

Bir çoğunuz dünyada yokken cine 5 te cuma günleri alt yazılı olarak izlerdim bu diziyi afacanlar,

fazla tv izleme böyle beynin sulanır saçmalarsın.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Metallicaiden

Ayrıca torrent bulamayan varsa arena tr torrenti elimde var gayet sağlam.

Gerçekten kaliteli bir yapım.Bende Taht kavgaları için açmıştım bir başlık ama forum kavgasına dönüştü.İnşallah burayı da kirletmezler..
  • Mesajım bulunsun bu kadar met ettiğinize göre izlenmeye değecek birşey.
  • Tobias Beecher ,Adebisi (erken gitti diziden ),Migel Alwerez ,Vernon Schillinger dizinin aslarıdır...
  • İlk 5 bölümünü izlemiştim sonradan baktım ki baya dizi birikiyor sildim . Şuan ki dizilerim bir bitsin yeniden zorrentten çekip devam edeceğim .
  • 
Sayfa: 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.